Хочу провести літо 2009р. з користю. Тому виникло питання що таке літні школи? Хто їх відвідував, які отримав враження, що варто про них знати тощо.
Відповідь: Літні школи... Мрію колись потрапити на школу іконопису при УКУ, або при інших організаціях А Ви про літо 2010 чи 2009?
Відповідь: Літні школи... http://www.lvivcenter.org/uk/chronicle/news?newsid=240 Тут є інформація про літню школу, правда тематика дуже специфічна....
Відповідь: Літні школи... Я про літо 2012, перепрошую помилилася з датами))))) ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- Мене цікавлять в основному школи за межами Львова. Хочу в школу пов"язану з вивченням економіки чи мов. Може бути і щось інше цікавеньке))))
Відповідь: Літні школи... Вам потрібно підписатись до розсилок і отримувати інформацію про різні акції.
Відповідь: Літні школи... Я неодноразово бувала на мовних школах у Польщі та Німеччині. Шукала через нет, писала листи, просилася безкоштовно...
Відповідь: Літні школи... При УКУ є німецькомовна і англомовна літні школи. Я була на англомовній, вона проводилась в Карпатах. Умови не супер, але 3 тижні провела гарно і зараз є що згадати. Про німецькомовну чула багато гарних відгуків про знайомих))
Відповідь: Літні школи... Я колись була на літній школі французької від Альянс франсез в комерційній академії. Суперово! Позаминулого року була на школі іконопису від УКУ. Написала ікону, від чого ще досі в захваті! Хотіла і минулого року на іконопис, та вони щось не робили. Влітку 2011 фотошкола "Студія 111" планує провести літню школу фотографії.