Літні школи...

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Joana, Dec 1, 2009.

1. Joana

Joana Member

Хочу провести літо 2009р. з користю. :girl_smile:
    Тому виникло питання що таке літні школи? Хто їх відвідував, які отримав враження, що варто про них знати тощо.

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Літні школи...

Мрію колись потрапити на школу іконопису при УКУ, або при інших організаціях :)

А Ви про літо 2010 чи 2009?:)

3. ratiana

ratiana New Member

4. Joana

Joana Member

Я про літо 2012, перепрошую помилилася з датами)))))

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Мене цікавлять в основному школи за межами Львова.
    Хочу в школу пов"язану з вивченням економіки чи мов. Може бути і щось інше цікавеньке))))

5. ratiana

ratiana New Member

Вам потрібно підписатись до розсилок і отримувати інформацію про різні акції.

6. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я неодноразово бувала на мовних школах у Польщі та Німеччині. Шукала через нет, писала листи, просилася безкоштовно...

7. Sophistication

Sophistication New Member

При УКУ є німецькомовна і англомовна літні школи. Я була на англомовній, вона проводилась в Карпатах. Умови не супер, але 3 тижні провела гарно і зараз є що згадати. Про німецькомовну чула багато гарних відгуків про знайомих))

8. puha

puha New Member

Я колись була на літній школі французької від Альянс франсез в комерційній академії. Суперово!

Позаминулого року була на школі іконопису від УКУ. Написала ікону, від чого ще досі в захваті!

Хотіла і минулого року на іконопис, та вони щось не робили.

Влітку 2011 фотошкола "Студія 111" планує провести літню школу фотографії.