По ОРТ знову почалось це льодяне шоу.Дивилась усі сезони. Дивличись цей, останній, маю багато улюбленців,і навіть не знаю,кого б хотіла бачити переможцем. Хотілось би почути ваші думки на катання зірок фігурного катання і зірок естради.Хто вам найбільше подобається,яка пара?
Відповідь: "Ледниковый период" новий сезон фігурного катання Сьогодні,в 19.00 по ОРТ буде йти Ледниковый период.Запрошую бажаючих переглянути,а потім,поділитись думками про виступи пар.
Відповідь: "Ледниковый период" новий сезон фігурного катання Я щось дивилася уривками і не зрозуміла нових правил, чому там зараз змагаються попарно? І хто вилітає в результаті?
Відповідь: "Ледниковый период" новий сезон фігурного катання Одну передачу половину пар готує Жулін,іншу Авербух.Ось пара одног тренера змагається на дуелі з парою другого.Хто виграє по очкам має перемогу.Ще голосують телеглядачі,які можуть смс-ками підняти пару вище і добавити додатковий бал.
Відповідь: "Ледниковый период" новий сезон фігурного катання Мій улюблений Марат Башаров зламав ногу на зйомках,і тепер не зможе продовжувати приймати участь у шоу. Цікаво,хто тепер буде кататись з Навкою?