куріння і годування грудьми

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 11 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Лютий 2009
  2. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

ага...цікаво а годувала вона до чи після того як викурила сигаретку:xaxa::xaxa::xaxa:
    http://www.popcornnews.ru/news/73813

• Подобається Подобається x 1
  3. Yaremko

Вартує прочитати!
    Чи можна курящій жінці годувати дитину грудьми?
    Курение и кормление грудью
    О пассивном курении

Останнє редагування модератором: 1 Жовтень 2013
  4. kati

kati Well-Known Member

що ви хочете цим сказати?
    Що курити і годувати це цілком нормально,?:confused:

5. Galya

Galya Well-Known Member

Набагато краще, коли мама, що курить, годує дитину своїм молоком, аніж просто при ній курить. Чи не при ній. Але безперечно найкраще не курити зовсім:) Особливо при ГВ.

• Подобається Подобається x 2
  6. Анута

Анута Well-Known Member

відповідь у першому абзаці статті за посиланням
    курити і під час вагітності, і піід час ГВ не є добрим. Але знаю матусь, якій від цього не відмовились. Я вже на це не звертаю уваги - це іхня дитина і мамі з її дитиною потім відповідати за наслідки своїх вчинків. А весь світ "виховувати" я вже давно закинула ;)

• Подобається Подобається x 10
  7. Yaremko

Я тільки хочу сказати що як ви завжди любете казати мама краще знає що дитині потрібно так? і пригодовувати з 3 місяців і водичка і дурак і т.д. а потім молока немає.
    Щодо куріння то я підтримую думку лікаря

• Подобається Подобається x 4
  8. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

9. kati

kati Well-Known Member

:):):)а :)це дочого ви написали? доречі моя дитина без дурака була,це так"между прочим":p

п.с. я в принципі
    не проти паління, просто коли ти" звєзда" і піаришся в якомусь напрчмку,то підтримуй марку ,а не сьогодні я годую бідних африканських діток,а завтра при курю при річній дитині в маркеті

• Подобається Подобається x 4
  10. Yaremko

ну але все інше було так? :p
    назвіть мені хоч одну відому людину яка на просторах СНГ годувала своїх дітей більше одного року, а не віддала дитину і перший місяць няні а сама на роботу.
    Мені мало подобається всі ці акції, але нехай хоч одна наша особа із шою бізнесу так зробить. Що слабо???
    Що там цікаво зараз у Тіни Кароль дитина з нянею чи з бабусею і на сумішах??? Наші тільки вміють піарити СШ!!!!

Останнє редагування: 11 Лютий 2009
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. kati

kati Well-Known Member

а шо думаэте у тої самої Хаєк немає нянь????????? ДЕСЯТОК.....
    .....але ж ви любите посперечатись:)
    я тільки навела вам протилежне на ваш допис(бо якраз вчора сама натрапила на ту статтю),а ви вже прималювали сюди і снг,і дурачки,і соски........
    п.с. виподаєте свій допис втемі "популяризація ГВ",.....але ж яка то популяризація......

12. natorella

natorella Well-Known Member

абсолютна правда. В ЛяЛечці пару імен згадувалося. Точно знаю що Аліса Гребенщекова годує. Може ще пару імен десь знайти можна. А взагалі шоубізнес не сумісний з Гв. Сумно.

13. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Марина Одольська до 11 місяців точно годувала, далі не знаю.
    http://gazeta.ua/index.php?id=134088&eid=226

Чекайти трохи прийде до наших мода, теж на показ почнуть годувати.

14. Yaremko

я тут ніякої протилежності не бачу. я не розумію тільки як люди які не мали правильного ГВ можуть осуджувати іншу особу в якої свої мінуси. Це я, і такі як я (правильне і успішне ГВ більше 2 років) можуть собі несподобати тоді я це повністю зрозумію і підтримаю.

15. kati

kati Well-Known Member

щераз повторюю....Я не ОСУДЖУЮ курців,конкретно
    цю звєзду,але непотрібно це припідносити як ПОПУЛЯРИЗАЦІЮ ГВ,бо це чистої води ПІАР

а на рахуно правильного/неправильного ГВ,....я невважаю,своє ГВ протягом 7 місяців неправильним....,і говорити про ГВ я маю таке ж право як і ви

• Подобається Подобається x 3
  16. Ksani

Ksani Well-Known Member

kati, яка різниця між популяризацією і ПІАРом, поясніть? :)
    яку вигоду має Сальма Хаєк від такого ПІАРу ?

17. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А я з kati згіда - тут піар-хід з боку Сальми Хаєк із зав'язаними очима видно! От на ДП вже двох додаткових прихильниць заробила :xaxa:
    А якщо серйозно то ГВ - річ дуже відверта і промовиста, тут фальш чи нещирість одразу видно, навіть у людини з розвиненими акторськими здібностями - маю на увазі Хаєк.:)

• Подобається Подобається x 3
  18. kati

kati Well-Known Member

ДЛЯ КСАНІ

Связи с общественностью или PR (Public Relations, СО, англ. PR, от public relations — связи с общественностью; сокращённо-жаргонное: пиар) — комплекс мероприятий по продвижению человека, компании, общественного движения, партии и пр., основанных на предоставлении общественности информации и сотрудничестве с ней.

популяризація

популяризація; ж.
    (лат., народний, простий)
    1. Виклад чогось у загальнодоступній, дохідливій формі.
    2. Поширення серед народних мас надбань вітчизняної та світової культури, пропаганда знань, заходів тощо; популяризування.

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

шановна КАТІ
    ми обговорюємо конкретну ситуацію "ПІАРУ/Популяризації" ГВ із Сальмою Хаєк;
    тому, якщо Ви хочете мені щось пояснити, то застосуйте наведені визначення до ситуації, яку обговорюємо
    Зокрема, дайте відповідь на питання
    А якщо Ви просто даєте якесь визначення, то давайте і джерело, а то одне визначення російською, інше- українською, хто автор - незрозуміло

А порахуйте, скільки заробила звинувачень у "піарництві" і негативу ?

Останнє редагування модератором: 12 Лютий 2009
  20. Yaremko

Я даю це як інформацію ! і якщо ви уважно читали цю гілку то бачите що розмови тут якраз і для подачі такої інформації.

А я рахую що ви неправильно годували і критикувати інших мам за їхні мінуси важаю з вашого боку як мінімум негарно!

А хто не дозволяє нашим чи іншим відомим людям так попіаритися? Це набагато краще ніж що зробила одно звєзда, прима балярина, повідомила пресі, ГВ в сторону бо в мене фігура, а потім розвід і всі деталі розводу ну так повашому можна піаритися а на фоні ГВ ні? а що це вважається смертним гріхом піар через ГВ?

Останнє редагування модератором: 12 Лютий 2009