Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? Гугл видав ось цю інформацію ****************************************
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? найшла на південному, ціна правда 100 грн.. ще вагаюся чи йти чи ні.. бо ж там треба цілий курс пройти... та скоріше піду)
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? незнаю, дівчатка, то питання смаку! як я відпочивала в Східниці- то використовували кріосауну замість холодного басейну)- на хвилину туди- і знов в тепленьку сауну!!! рекомендовано справді пройти хоча б 5 сеансів, щоб відчути ефект! правда, за один раз шкіра помітно гладшою стала, ефект контасту подіяв, напевно!
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? Знаю що в Польщі ця процедура дуже популярна, її навіть виписують лікарі, і можна безкоштовно проходити. Вони я так розумію є різними, але мені розповідали про отакі як на відео, особливо корисно для шкіри обличчя http://www.youtube.com/watch?v=YPX1_P5FfFY ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ---------- А ви, дівчата як пробували, є результати? Маму хочу свою відправити
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? хочу пройти весь курс... де б ви могли порадити? щоб і ціни і якість відповідали очікуваним результатам....
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? Знайшла тільки на Південному, тобто вибирати нема з чого. Ціна за один раз ( 2-3 хв) 150грн. За десять 1200 якщо зразу за курс
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? Є також на Сихові в "Дельфіні" в масажному салоні в Кожум'яці в андрія. Супер!!
Відповідь: Кріосауна -180 по цельсію. Які Ваші враження? дівчата, хто ще пробував цю процедуру? Поділіться відгуками