Коні побили людей

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Зая, 25 Червень 2009.

1. Зая

Зая Well-Known Member

Учора, 24 червня, з Львівського іподрому утекли коні. У правоохоронних органах зазначили, що їх було близько 30. У міліції також повідомляють, що вибігли коні на вулицю Стрийську і помчали у напрямку Солонки. Вони натрапили на «перепону» – автомобіль марки «Фіат», у якому перебували чоловік та жінка, мешканці Закарпатської області. Подружжя потрапило у хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги із численними забоями. Повідомив кореспондент ЗІКу.

• Подобається Подобається x 4
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Коні побили людей

Чула про це сьогодні зранку. Бачила потім в ТСН. То є жах. А найцікавіше господар коней каже "Коні не винні, то пси їх налякали". А де були ті хто мав тих коней пильнувати і закривати двері?

• Подобається Подобається x 5
  3. Oddly

Oddly Well-Known Member

нічого собі, а хто відповідати буде? а хто господар аж 30 коней?
    часто там проїжджаю - тепер буду мати страх

• Подобається Подобається x 2
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

10 років тому мої батьки з друзями їхали вночі автом до Польщі і перед границею на машину вискочив кінь. Кінь загинув, а той хлоп (власник коня) виплачував власнику автомобіля (який не підлягає ремонту) по 22,5 грн щомісяця, бо він безробітний і доходів немає... Там взагалі всі чудом живі залишились...

5. Ума

Ума Super Moderator

У мого діда була ситуація в молодості неприємна. Їхав вночі по трасі, а по зустрічній їхала фіра і видно фари її засліпили і той коняка вистрибнув дідові на машину, пробив лобове скло і пробив дідові легені, машина виїхала на зустрічну і там зупинилася. Ніч, темно, їхав мотицикліст і не видів машини, влетів і розбився... :sad: добре що був фірман і то все якось полагодив з викликом лікарів, бо то було далеко від сіл...

6. Кугут

Кугут Member

Коні не винні)))