Комісійні магазини Львова.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kerosinka, 22 Травень 2011.

1. kerosinka

kerosinka Member

Я вічно куплю собі щось, що потім не ношу.:girl_sad: І от знову! Купила собі новий купальний, довго радувалась, але коли вдома нормально поміряла, виявилось - замалий:girl_sad::girl_sad::girl_sad: Підскажіть де у Львові є комісійні магазини, куди можна здати на продаж такі "невдалі" покупки?

2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Комісійні магазини Львова.

Я недавно в такий магазин зайшла. Назви не прочитала, але привабили костюмчики на вікні розвішані. Дивлюся — речі ніби з бірками, але явно ношені. Питаю тихенько — то у вас що, секонд-хенд..? а продавці з мене сміються, мусили пояснювати принцип таких магазинів :) виявляється, в радянські часи таке було поширене :)

тепер точно знаю, що один такий є напроти ВАМу на Науковій.

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

А я бачила на Грабовського, зі сторони Сахарова. Такий маленький магазинчик,там на вітрині купа всього різного виставлено.

П.С. Я би теж спробувала щось здати в такий магазин. Ніяк часу не знайду. Якщо вам вдасться, то розкажете)

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

Ще є такий магазин на вулиці Левицького,це як по вул Франка піцерія Піраміда , там ще суші-бар Капо ін, то тою вуличкою пройтись хв 5-7,тільки на протилежному сторону перейти, то там так і пише "Комісійний магазин". Ще такий магазин є якщо їхати по Личаківській, проїжджаєте площу митну, і перший поворот на право, там відразу за поворотом теж є такий магазин.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я. Пів шафи певно б винесла) Але мені на очі такі магазини не попадплись, хоча знаю що вони десь є.

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

На Єфремова,38 (здається, з номером не помиляюсь) є: там і дитячі, і дорослі речі можна здати/купити. Ще один бачила на Привокзальному ринку, в ТЦ Арго (біля туалетів) на другому поверсі, але не звернула увагу, чи там є дорослі речі

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Є також на Коперника магазин, якщо спускатись вниз до пошти головної, відразу на повороті вулиці Колеси. Там ще є поруч магазин взуття. Там приймають всякі речі, і дитячі і дорослі.

8. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

На Південному знаю 3 комісійних магазини.Один з них допродує дитячий одяг від Войцика...

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ще на Франка навпроти магазинів з тканинами і на початку Клепарівської.

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

а можна точніше де саме на Південному?

11. Jasmin

Jasmin :)

На початку Клепарівської теж комісійний є.

12. TUCR

TUCR Well-Known Member

На Сихові біля Ваму є комісійний магазин, але там приймають лише дитячі речі.Коли здаєте речі обов'язково потрібно питати який відсоток вони беруть, бо я так занесла малої речі, а потім вже спитала то трошки розстороїлась!

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

так, це Умка магазин. Я туди здала дещо теж продати. Знайома з власницею магазину. Але там речі дуже оглядають перед прийомом. Щоб обовязково були попрасовані і сезонні. Ну і стан нормальний.

14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

На Південному у торговому центрі "Калина"-заходити зі сторони садочка,за Продуктовим ринком, біля банку та кафе(Південне називається, .).:girl_curtsey:

15. kristas

kristas Well-Known Member

А моете пояснити принцип отих магазинів???

16. agalinka

agalinka Active Member

На Сихові між Іскрою і мостом був.

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

хоч приблизно скажіть, скільки відсотків вони собі забирають і хто встановлює ціну на принесені вами речі?

18. Ailenka

Ailenka Member

в комісійному приймають виключно нові речі чи які?

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, ціну встановлюєте самі, вони тіки кажуть чи продасться за такі гроші і за скіки вони її продають. Речі приймають і нові і вживані, але у доброму стані.

20. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Встановлюєте Ви, але ціна має бути не захмарна, враховуючи що комісійний нараховує прибл. 30%.