Продам одяг для хлопчика або дівчинки. Стан вказаний в описі, можу зробити додаткові фото. Заміряю на ваше прохання. Все пересилаю. Локація - пр. Чорновола - "Ельдорадо", або інша - за домовленістю. 1. Демісезонний комбінезон Lupilu у відмінному стані, без жодних дефектів. Ззовні плащівка, всередині м'який тепленький фліс молочного кольору. Пінетки і рукавички - на кнопочках, зручно, не відстібаються. По бірці - на зріст 62-68 см, ми носили з 6 до 9 міс. Недавно бачила такий самий в Єврошопі за 280 грн Ціна 100 грн 2. Утеплений комбінезончик унісекс марки H&M - хороший стан, без дефектів. На трикотажній підкладці, можна одягати на вулицю теплою весною. На вік 3-6 міс., ми носили трохи довше. Можу зробити додаткові фото. Ціна 45 грн 3. Два теплих флісових сліпика, також унісекс, як на мене. Бежевий на замочку, Carters - стан на 4, є маленька плямка з внутрішнього боку - ззовні не видно. Закошлачений зовсім трішки. На вік 3-6 міс, дуже добре тягнеться, ми одягали навіть майже в 9 міс Ціна 30 грн. Червоний на кнопочках, Next - теплий, можна одягати на вулицю теплою весною, резиночки на манжетах і штанинах не розтягнуті, плям, дірочок нема. На вік 6-9 міс. Ціна 45 грн. 4. Фірмовий боді BabyGAP, стан нової речі! Одягали 1-2 рази. На вік 3-6 міс. Ціна 50 грн.