Куплю комбінезон на осінь-зиму-весну для дівчинки (6-12 міс.) Може бути як новий, так і б.у. Цікавлять моделі на овчинці на зиму, а також просто утеплені на осінь/весну. Розгляну також набори курточка+штанці.
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Можу запропонувати такий варіант Комбінезон-трансформер зимовий, рожевого кольору, на овчині, трансформується в конверт. Ідеальний стан. Ціна 300 грн.
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Маю такий демісезонний комбінезон Urlya-Burlya 74р.на синтепоні Ідеальний стан. Ціна 130 грн
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Маю такий комбінезон Carters 12 міс. у відмінному стані 250 грн.
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Маю ось такий, ціна 50 грн. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=107406 Також маю такий як у другому дописі на фото, але він не трансформується в конверт, але має пінетки. Ціна 175 грн. Стан відмінний. Якщо потрібно зроблю фото
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) А я можу запропонувати ось такий осінь весна-осінь ну просто чудова річ,дуже комфортно та якісно пошата!!!!Дуже точно відповідає дитячій фігурі-штани і рукави на манжетиках, регулується довжина бретель які тягнуться за рахунок вшитої гумки+є карманчики ,розмір 74-150 грн Виходили з призначених 100% 80% бо запізно його придбаливесну і осінь чітко використовувався, [/URL][/IMG]
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Маємо такий комбінезон Lassie ( від reima) 74 розмір ( ми носили до 86 см). Підходить не нехолодну зиму, осінь або ранню весну. В дуже доброму стані. Ціна 200грн. [/url][/IMG][/url][/IMG]
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Може ось такий, привезений з Франції, можна носити з 7 місяців до року і більше, ціна 300, ще йдуть топіки в комплекті ---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ---------- ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------
Відповідь: Комбінезон для дів. (6-12 міс.) Можу запропонувати демікомбінезон Mothercare 74 розмір. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=118995