... жінка псується. Не маєте такого досвіду, такої знайомої пари? Бо я псуюсь, мені здається. Лінивію.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Я не лінивію, я просто менше кіпішую і не переймаюсь дурницями. І якщо комусь зі сторони здається що то лінь, а не внутрішній спокій, то це їх проблеми.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Я думаю, що все залежить від того, хто каже, шо жінка псується коло доброго мужа. Якшо люди збоку, то вони не завжди все знають і не завжди правильно розуміють ситуацію. Моя мама каже, шо в мене золотий чоловік і мене з ним цілий світ не обходить : маю йому ноги цілувати і слова кривого не казати, навіть якшо він не правий. А я думаю, що бути за чоловіком, як за кам"яною стіною єнормальним явищем і схиляюся більше до : "коло доброго мужа жінка як ружа".
Відповідь: Коло доброго чоловіка... О, ну так, я скоро буду такою великою ружею, що в двері не влізу. ))) Взагалі тема напівжартівлива, і я її написала після того, як зробила чоловікові дуже пізню вечерю. Не могла згадати, коли востаннє робила йому вечерю, бо переважно вечері робить він мені. А колись їх робила я! Але знаю одну сім’ю, де кобіта спихнула на чоловіка помаленьку і мале щоденне прибирання. Бо вона змучується, любка. )
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Жарти-жартами, а з шаленої активності в темі видно, "як часто" наші жіночки обирають собі доброго мужа. За себе як мужа казати не буду, "нас люди хвалять" (с)), але вважаю, що жінці більше пасує стан вічно-розпущеного бутону... (довше зберігає форму і пелюстки не осипаються). Наспівуючи: http://www.youtube.com/watch?v=YGGLRN7vx5U
Відповідь: Коло доброго чоловіка... вона йому нічкою компенсує збережені сили інакше б не прибирав))))))))
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Є така Ну що зроблю, що він відчуває мій стан, стомлення чи бадьорість...А на слова - "О, як тобі з чоловіком повезло", відповідаю - "А я не на сліпо заміж виходила, щоб мені везло" і хай всі йдуть в баню...бо вже достали...повезло мені, а я що така погана, ну прямо вже бісить...от так ---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 07:23 ---------- +1000000, супер!!!!
Відповідь: Коло доброго чоловіка... На мою думку добро не може зіпсувати.. трохи розбестити - так, але зіпсувати.. Добрий чоловік - він і в Африці добрий, тому в добрих чоловіків і жінки хороші От така я оптимістка
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Невже такі чоловіки бувають! І щоб щодня? Так, треба робити висовки.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Ну ви Олю і сказали. Ця наша лінивість аж ніяк не має до діла з добрим чоковіком. Он у мене він ніколи не був «добрим», тобто це дуже спірне питання, але в тому плані це нічого не змінило, на рахунок великої ружі. Самі собі кажемо що мене чоловік ітак любить і мені не треба. Це правда він любить але я то чому маю перестати себе любити? Он я перестала себе любити і сестра також. Була я в неї в п’ятницю ввечір то так її сварила що жах. Але це не тому що у неї чоловік добрий а тому що вона сама собі сказала що так можна. Хочете сказати що ми більше любимо нагайку?
Відповідь: Коло доброго чоловіка... доповнення до мого попереднього допису. Щойно надибала - так повеселилась.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... О ні, Марусю, я певне, зле висловилась. Мова зовсім не йде про те, що ми щось перестаємо робити, бо чоловік не гаркне, швидше що щось він зробить за нас добровільно. Я кажу, що я псуюсь у плані того, що я, мені здається, почала віддавати менше. Я впевнена, що це недобре і боюсь, аби я його доброти не почала використовувати ще більше. Власне, я тому написала це на форум - аби мати над собою свою власну нагайку (аби потім не прийшлось писати у Жилєтку...)
Відповідь: Коло доброго чоловіка... А я нічого не спихала, він сам то перебрав бо мені балаган не перешкаджає і я не спішилась натирати все до блиску а муж чомусь то робить вправно і швидко, то чому б йому того не перебрати? ---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ---------- Я так нелюбу ту домашню роботу тому тішусь що мій муж робить ті речі. Але он чого йому не передам в руки, то це кухню, і то тільки тому що я її дуже люблю і це для мене не робота а відпочинок після важкого робочого дня.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... якщо усвідомлюєте, значить не псуєтесь ... На мене часом накочують хвилі "домашнього героїзму", але в результаті чоловік приходить і мусить мене після тих "подвигів" реабілітувати - на одне виходить
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Ой! І я не можу згадати... Але нас обох це влаштовує. Тоді в чому проблема?
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Як хлопці, так і дівчата! Питаю одну дівчину: — Чому виходиш заміж за того хлопця? — Він має добре становище, власний автомобіль! — Так? То ти за автомобіль виходиш заміж чи за чоловіка? Питаю хлопця: — Чому одружуєшся з тією дівчиною? — О, вона дуже багата! — Тобто одружуєшся з грошима, а не з дівчиною? Нічого дивного, що люди з такими поняттями про подружжя після декількох тижнів подружнього життя переживають в домі справжнє пекло. Про них мовлять слова Святого Письма: "бо це ті, що так женяться, що проганяють Бога від себе і від свого ума, і так потурають своїм пристрастям, як кінь і осел, в яких немає розуму. Адже над такими демон має владу” (Тов. 6, 17). Може ці слова занадто гострі, але, на жаль, вони правдиві!