Коли у коханні виникають питання ЧОМУ і ХТО ВИНЕН?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rajstopy, 6 Квітень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rajstopy

Rajstopy New Member

Доволі часто ми діємо,діємо,діємо,а потім пожинаємо не ті плоди, на які рораховували.:girl_feminist: А чи кожен ставить з нас питання : чому???

Своє "чому?" мені хотілося б звернути до чоловічої статі загалом, щоб почути їхню думку (хоча питала їх - вони не знають).Дівчата може підкажете,як зробити так,щоб собі було добре,а вони нехай самі дбають про себе.

ЧОМУ коли тримаєш чоловіка на відстані, демонструєш йому свої хочу - нехочу,коли зраджуєш його з іншим - то потрібна йому,більше того,коханий готовий виконати будь-який твій каприз і вибачити усе на світі;а щойно ти абсолютно щира,добра і вірна з ним у стосунках - він починає незадовільняти твої примхи,приділяє набагато менше уваги та ще й дивується,коли типочинаєш щось від нього вимагати??????

Останнє редагування: 6 Квітень 2010
  2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Коли у коханні виникають питання ЧОМУ і ХТО ВИНЕН?

Знайома ситуація.Напевно,ми самі так дозволяємо до себе ставитися.
    Просто якщо ми стаємо повністю "ручними" то чоловіки починають себе відчувати "востребованими" і задирають носа.Переконалася на власному досвіді.Довго ніяк не могла збагнути як зробити так щоб він перестав себе так поводити.Важко було переступити через себе,бо люблю його безмежно,завжди у всьому йому догоджала,одним словом,робила все так як він хоче.Але одного разу я подумала що може бути інакше і змінила свою поведінку.Почала показувати своє "Я",через силу не відповідала на дзвінки,мовляв зайнята була.Треба з ними бути трохи хитрими)))Я своє сонечко безмежно кохаю але стараюся поводити себе так щоб мені не вилазили на голову.Жінки самі дозволяють чоловікам так поводитися.Така в чоловіків природа)))

3. Rajstopy

Rajstopy New Member

Щодо непіднімання слухавки - це діє круто!
    Проте хочеться щирості у стосунках, а не бути стервом;а вони зовсім не розуміють,що самі провокують нас бути такими.

Ось і будь розумною і живи за Божими законами,якщо це нереально

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Даруйте.
    З "багажем" 10 дописів краще уникати створення нових гілок.
    Прочитав стартові дописи, сидю і думаю "це вкуди і ап чьом?"
    Сюди знести?

Не лінуйтеся "згадати слово, а потім іти в тему", формулювати чіткий старт.

Статус теми:
Закрита.