За новими правилами всі пишуть, що догодовувати дитя треба після 6 місяців, але ніхто не пояснює чому!!! Моя мама стверджує, що необхідно вже з другого місяця трошки добавляти сік моркви, що дитині ці вітаміни необхідні. Моєму сину 1,5 місяці, і я не знаю що робити!!! Мама вірить тільки обгрунтованим перевіреним фактам!
Відповідь: коли починати догодовувати малятко? а-пЯть двадцять пЯть.... Реєстрація: 16.01.2010 Дописів: 1 а форум почитати????? тема про догодовування налічує 116 сторінок!
Відповідь: коли починати догодовувати малятко? А ви інтуїтивно як відчуваєте? Що потрібно вашій дитині? Яку користь принесе сік моркви в такому віці? і чи не наробить шкоди (висипка, шкт)? Ви мама і вам вирішувати як годувати свою дитину, а мама робила з вами що вміла і що її вчили. Інформації скрізь повно почитайте. Пошукайте нормального педіатра.
запор чи понос Малечі 1,5 місяці, все було добре, та останніми днями він перестав какати і видно як тужиться і мучиться через це. Я попробувала трубочку - помогло, та далі те саме, він вже 3 день неможе сам сходити... Що робити?
Відповідь: коли починати догодовувати малятко? Очевидно, відчула що треба тікати... Беріть окуляри, якщо користаєте, сідайте читати.
Відповідь: запор чи понос Читати. Злив 2 "нових" теми у одну і заблокував можливість писати Вам. Вичитаєте теми - сигнальте. :banned: