Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

Чоловік довідався про зраду. Я пішла жити до мами. Я сумую за нашим сімейним життям але і далі зустрічаюся з другим. Відчуваю, що чоловік пробачить, якщо я захочу вернутися. Але от я не можу визначитися з ким залишитись. Я дуже прив'язалася до нового хлопця, люблю його. Але я часто плачу згадуючи своє сімейне життя, шкодую за ним. І мені погано бо між двома вогнями. Я не можу визначитися і не можу зрозуміти за чим я шкодую? За ЧОЛОВІКОМ чи за нашою затишною квартирою, за побутом, який я облаштувала. Чому я не можу залишити коханця? З ним мені доведеться жити на квартирі, облаштовувати все заново, так цього не хочу ... але і ЙОГО залишити не можу і за чоловіком шкодую або за облаштованим побутом ...? Допоможіть визначитися! Я большеТакЖитиНеМожу! Вже всі сльози виплакала то за одним то за другим ... і так по черзі мені, то чоловіка шкода, то коханця.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Сонечко,не на той форум ви попали..:)

хм...то ви ще й жертвою вийшли,нещасною?
    А чоловіка не шкода?Його гідність?Чому ж так поступили з ним,що він вам такого поганого зробив?

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А хто ж вам, крім вас самої, допоможе? Рішення приймати мусите самі. Бо порадники ще потім винними будуть.
    А якщо потім третій з"явиться на горизонті, вам і його буде шкода "по черзі"?

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Склалося таке враження, що вам чоловіка і близько не треба. Вас основне матеріальне становище хвилює.
    Обирати вам звичайно, думаю за вас цю ситуацію ніхто не вирішить. Просто подумайте, що вам взагалі потрібно.

5. pyzurj

pyzurj New Member

ех. мусите обирати самі. відкиньте все, гроші, побут, затишок , як з чоловіком, так і з коханцем. і подумайте, хто Вам ближче, рідніше, хто з Вами розділить радість і сум... тільки добре подумайте.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Шкода? А причім тут жалість? Не думаю що хтось з них обох потребує вашої жалості. Якщо ви самі розрушили своє сімейне щастя, то жалості напевно потребуєте ви самі, але аж ніяк не чоловік і не коханець.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якісь чоловіки біля вас "безхребетні" терплять як ви ними крутите і пробачають:confused:. Знайдіть собі третього! Якого будете боятись зрадити чи проміняти на іншого. А взагалі люблю двох, це те саме, що не люблю жодного!

8. mrochkizm

Підозрюю, що тоді жалість буде на трьох ділитися :)

9. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

шкода мені їх тому, що двоє до мене гарно ставляться, а я так напаскудила у житті двох людей і коли чую голос один з двох по телефону "Вернись!" "Не лишай!" серце кров,ю обливається. повірити не можу, що я таке наробила... але що є то є... значить мушу це пройти але сил лишається все менше...

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

певно пораджу не паскудити його й надалі))

11. pyzurj

pyzurj New Member

підіть в церкву, помоліться, сходіть до сповіді. очевидно Ви заплутались в своєму житті. І нехай Господь та здоровий глузд Вам допоможе.

12. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

можливо. і можливо саме тому мені так тяжко зробити вибір, бо знаю, що двоє мене готові прийняти... Невже це відбувається зімною!??!? повірити не можу(

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а складається враження,що ви кайфуєте від того,що ви отак напаскудили направду в житті одної людини точно(чоловіка вашого),а вони хочуть обоє вернути вас.

14. mrochkizm

Вміли напаскудити - вмійте і прибрати :)
    Чесно, якщо вже своїх мужчин не поважаєте, то хоч до себе повагу майте. Що вам плакання оце зараз дасть? Сподіваєтеся, що за вас хтось прийде і вирішить, а ще й по голівоньці погладить, бо вам зараз дуже тяжко?

15. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

була. не знаю чи помолилась... плакала...

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

ні. якраз жалість мені не допоможе. навпаки, може критика до тями приведе

16. mrochkizm

Скільки вже часу у вас та санта - барбара?

17. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

майже 2 місяці як я живу у мами

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А, ну то це тільки перші серії:girl_cool: То надовго)))

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Це добре що ви визнаєте свою помилку. І саме головне дивно і вам ще шаленно повезло що чоловік готовий прийняти вас назад. Не кожен таке зможе. Вертайтеся в сім"ю поки не пізно і моліться щоб життя не заставило вас зпокутувати свою вину. Любити двох водночас неможливо! Перестаньте плакати і подивіться на все реально!!!

20. zaderyshka

zaderyshka Member

А чим вам чоловік так невгодив? Нудно стало чи шо?

Статус теми:
Закрита.