Клуб Анонімних Друзів Миколая

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем pomapoma, 10 Грудень 2011.

1. pomapoma

pomapoma New Member

[​IMG]Клуб Анонімних Друзів Миколая[​IMG]

Всім привіт!
    Можливо, дехто з вас вже чув про сайт - adm.lviv.ua.
    Для тих, хто не чув - я розкажу в чому полягає його суть )

Тобто після успішної реєстрації на сайту, 18-го грудня вам на емейл прийде чиясь випадкова адреса, на яку ви маєте відправити якись презент на новий рік ;) Так само і ваша адреса прийде комусь, і той хтось відправить вам подаруночок :) Ви не будете знати від кого лист, і хто вам зробив подарунок. Все анонімно)

Подарунок може бути абсолютно будь-яким - від м'якої іграшки до великого стакана під пиво, від цукерки до мерседеса ЦЛК, від горнятка до якогось подарунка з голандії, від ручки до макбука, від львівського оселедця до казахстанських гостинців. Все залежить від фантазії :)

http://adm.lviv.ua/
    Повір в новорічне диво ;)

Якшо шось не зрозуміло або є питання - задавайте тут, буду радий відповісти на них :)

Останнє редагування модератором: 11 Грудень 2011
  2. pomapoma

pomapoma New Member

Відповідь: Клуб Анонімних Дідів Морозів

тепер "Клуб Анонімних Друзів Миколая" :)

прошу модераторів виправити в тексті і в заголовку теми

3. AilataN

AilataN жива

А зміст?
    Активізуватись не дуже встигнем, Миколая за тиждень, на форумі є така сама гра..
    Краще вже Діди Морози. Або Валентини.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Маю запитання.
    Я так розумію учасників багато і не усі з ДП. Який контроль за здійснення подарунка? Зареєстрував, подарував і ніц не отримав-таке можливо?
    Думаю форумлян зацікавить чи є ризик в такій забаці.

5. pomapoma

pomapoma New Member

чому не встигнем?) зареєструватися - 2 хвилини, і все.
    подарунки відправляємо до нового року.

18-го, після відправлення адрес на емейли, форма користувача зміниться, і буде дві галочки "я відправив подарунок" і "я отримав подарунок" + нижче буде писати чи відправили вам вже подарунок чи ні.
    тих, кого я знаю, я перепитаю, чи відправив) звичайно, проконтролювати всіх нереально, і будуть і такі, кого ми називаємо скупердяями :) ті, хто зареєструвався, тільки щоб отримати подарунок.
    однак, я надіюся, 90% отримають свій подарунок :)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Клуб Анонімних Друзів Миколая

Обнадійливо. :)
    Не знаю, як хто, а я би боялася свою адресу незнайомим людям довіряти.

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А ми з хлопцем зареєструвалися :)
    навіть якщо не отримаємо подарунка - ну і що?:) головне, що комусь відправимо:)

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я би абоненську скриньку для такого випадку завела!!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У такому випадку, краще просто долучитися до Миколая, котрий розносить подарунки по сиротинцях.

10. pomapoma

pomapoma New Member

згоден! якшо хтось боїться вписувати свою адресу , чи ше по іншим причинах не хоче реєструватися - можна допомогти дітям з дитячих будинків :)

11. pomapoma

pomapoma New Member

Реєстрацію призупинено до наступного року :)

Адреси розіслано! Після відправки подарунка бажано зайти в свій кабінет на сайті, та поставити галочку "Я ВІДІСЛАВ ПОДАРУНОК". Цього тижня буде створено блог, де кожен зможе поділитися з іншими фотографією отриманого подарунка :)

Дякуємо всім, хто приєднався! Разом ми творимо добро та казку! Вітаємо зі святом Миколая!