Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мар"яночка, 14 Квітень 2009.

1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Сьогодні їхавши на роботу спостерігала за дуже неприємною ситуацією, яка може очікувати кожного з нас.
    Отже, їду в маршрутці і чую спереду якісь крики чоловіка з кондуктором: "скільки я разів буду вам платити, чо інші не платтять і бла бла бла..." через кілька хвилин чую розпачливий зойк жінки, яка стояла неподалік від місця попередніх криків: "вкрали паспорт і гроші" почалось шукання паспортра по маршрутці, зразу зупинка всі повиходили. Ясно що вже ніхто , нікого і нічого не знайде, але шкода мені жінки, так перед святами отримати мінігіт з паспортом та й невідомо скільки там грошей було :confused:
    Тому шановні форумчани як чуєте і бачите шось дивне в маршрутці не задивляйтесь, а починайте пильнувати свої сумки. бо кричати можуть спереду маршрутки, а вас можуть почистити ззаду. :no:
    П.С. пальці їм би відрубувала :tanksmile:

• Подобається Подобається x 14
  2. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

і то по самі лікті

• Подобається Подобається x 9
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Оффтоп з власного гіркого досвіду.. Ми колись на інше попались..на базарі в Харкові..якась баба крикнула: йой!люди пильнуйте ,гроші бо злодюги в мене....щось там вкрали.І всі схопились за те місце де були сховані гроші-хтось за сумку ,хтось за кишеню ,хтось гаманець перевірив.ну і все що після того потрібно було зробити ворам-це чемно поспостерігати і обчистити.У мене -розтяпи взагалі сумочку вкрали..з квитком додому студентським і купою грошей..Не попадайтесь на такі уловки

4. natka75

natka75 Well-Known Member

А я вам розкажу як мені витягнули гроші на моїх очах...зайшла зранку в маршрутку №45, коли ще жила на Сихові, ніколи не чекала порожню щоб сісти, бо все спішу.Ну як завжди напхалося людей, а я стою біля жіночки, що сидить спереду в 2му ряді і каже мені милим голосом:"дайте свою сумку, я потримаю", бо ж бачить, що я прямо нависаю вже над нею.Я дала звичайно без вагань, а вона свою сумочку мала і кульок, яким накрила наші сумочки.В мене закралася думка, щось не то і весь час, що я їхала я дивилася прямо на той кульок, вона щось там трохи шуршала руками, потім витягувала, запихала щось у внутр.кишеню плаща, я тоді стояла і розуміла, що вона витягує мабуть гроші з зовн кишеньки, бо чула ніби дзенькіт копійок, які там були, але мені СОРОМНО стало позорити жінку на всю маршрутку і я змовчала, подумала, а може я помиляюсь, зроблю скандал...Тоді я її так запамятала, що могла описати навіть кожну морщинку на її лиці, її довгі манікюри і все, в чому була одягнута.От вона встає і виходить....а я тут же в кишеньку, а там нема грошей, небагато, до 25грн різними купюрами....стало неприємно, що мої підозри таки виявилися правдою...чому я не забрала сумку відразу....чому не зробила скандал привселюдно, чому...чому...я оголосила всім поруч, що ця жінка витягнула в мене гроші, всі були здивовані як і я, що така вся нафуфирена???і виявилася злодійкою...ось таке, тепер нікому не даю сумку тримати...добре, що не полізла всередину сумки, бо я мала там набагато більші гроші...

• Подобається Подобається x 13
  5. kati

kati Well-Known Member

коліжанка мами мала неприємний випадок з злодюжками в маршрутці....Це було років 3-4 назад....Помітила що її затискають двоє молодиків, вона на всю маршрутку почала кричати , люди повідвертались до вікон , почала кричати водію щоб зупинився....нічого....але вона така баба не промах, витягнула з кишені газовий балончик, почала на них пшикати, вони її побили, а вона їм пороздряпувала все лице..... а народ нуль.... Ті уроди попросили водія зупинити і спокійно собі вийшли....

....... Ще пригадалось як коліжанка пару років тому відвойовувала свою сумку і кульок з шейпінгу біля універу......відвойувала....правда в лікарню потрапила зі зламаним носом....

• Подобається Подобається x 10
  6. odree

odree Well-Known Member

я колись свій мобільний відвоювала :xaxa: на санта-барбарі. вийшла горішків купити називається :xaxa: (було років 7 тому)

зайшла на ринок, купила і йду домашини. горішки в руці, в одній кишені гаманець і я там руку тримаю, а в другій кишені телефон. і тут на виході, я відчула, що мені витягли телефон. різко повертаюся. ззаду йде хлопчина як ні в чому не бувало. і поблизу більш нікого. я його зупиняю рукою і кажу "віддай" . він мороз. а я не припиняю, тримаю його і стою на своєму. почали помічати люди. і знаєте що зробили???? розступилися :xaxa: ми були прям як на арені :xaxa: через пару хв, коли мій голос вже дойшов до крику, він витяг з кишені мій тел , дав і матом до мене. і тут мене накрило :xaxa: :xaxa: я почала його бити :D якщо це так можна назвати. бо зі сторони певне виглядало, як шавка на велику собаку кидається :xaxa: а люди все спостерігали. ну той хлопчина почав тікати (добре хоч мене не бив, бо могла ж добряче получити, але тоді про це не думала).... я сіла в машину. чоловік в шоці. я скоро коротко розповіла. захотів відлупцювати того крадія. поїхали за ним, але на машині не всюди проїдеш, і звісно той втік. і тут нас зупиняє ще однин хлопчина і каже:"він в вас щось вкрав? я його знаю. то наркоман з чукаріна" :D ну і от воно, світ не без добрих людей :xaxa: на чукаріна ми вже не поїхали. і за горішками більше так не ходжу

• Подобається Подобається x 26
  7. Мар"яночка

Я вже тих історій зі собою маю ...:xaxa:
    раз витягнули гаманець зі студентським і карточкою з банку, мала мінінгіт поки карточку заблокувала, ше місила банку 10 грн заплатити шоб заблокували. І звідки я мала б взяти ті гроші якшо їх в мене вкрали :confused:
    раз з одним ....... в ліфті історію мала зайшов, за мною з ножакою великою, зняв кульчики і перстень:umbrage:
    раз на Краківському купляла цукерки, бабка притисла мою сумку своєю витягла гроші, і все під час того казала "йой тут всюди злодії, всюди злодії", я вчасно видьоргнула сумку вона не встигла витягнути телефон і решту грошей;
    раз їхала в маршрутці мужик типу п"яний ну дуже вже хтів саме мене обчистити, терся біля мене, я сиділа він стояв, типу п"яний, а потім мене з маршрутки не випускав.
    добре шо в мене хоть якась чуйка є, шо я відчуваю якусь неприємність і зразу насторожуюсь. Взагалі то обкрадають людей якісь задумуються, або замріюються :ninja:

• Подобається Подобається x 15
  8. Zlju4ka

А ще в вагітних.. бо знають що не будеш ризикувати ..В мене вагітної в маршрутці (майже пустій)смартфон витягнули..при чом я розуміла що не даремно той хлопець штовхаеться але ...животика було шкода боялась що може чимсь пнути..потім заява.. міліція..але..міліція каже ми шукаем а в скриньці зранку вже лист ..що невбачають ніякого криміналу..ну і т.д Просто вагітна була..і так емоції через край а ще й таке..:sad:

• Подобається Подобається x 11
  9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії

ОЙ я маю велике щастя (чи то краще сказати нещастя ) на тих злодіїв! :suicide: Чи то я така розсіяна, чи замріяна, чи і те і те + занадто довіряю людям, але мені: два рази різали сумку (правда нічого не витягнули), раз вкрали гаманець з грошима. Але найголовніше що вкрали аж три телефона!!!!! Першого і третьго витягнули (одного на Краківському в натовпі, а другого в маршрутці), а другого разом з сумкою вирвали з рук! Біля Нового цуму налетіло на мене ввечері троє пацанів, повалили в сніг і почали видирати сумку. Я мужньо оборонялась, голосно верещала,але ніхто не допоміг і в мене в руках залишились тільки ручки, а сумку в якій був повний набір: ключі, паспорт, ідентифікаційний,гроші, банківська карточка телефон, косметичка,... понесли в невідомому керунку. Добре що хоч не побили :no::no::no: Потім сумку підкинули в унівар, але без грошей і телефона

• Подобається Подобається x 6
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Невже ще бувають совісні крадії?:xaxa:
    У мене теж немало таких історій назбиралося!
    Перший раз то мені просто порізали сумку в маршрутці. Я якраз вчилася на першому курсі, які там могли бути гроші, одні зошити. І якраз день перед тим ми з моєю подружкою помінялися сумками, бо мені моя надоїла, а їй її :xaxa: От її сумку і порізали :ninja:
    Потім десь за пару днів мені витягли гроші з кишені, також в маршрутці, але там було не більше 5 грн., але так як для студента, то також гроші.
    За місяць пограбувади квартиру, але практично покрали усе тільки моє (моя кімната була най більше перекинена.). Вкрали гроші, як зараз пам'ятаю 289 грн., я якраз мала піти оплатити замовлення, а їх спіляли :no: Також вкрали парфуми :xaxa: светри, дублянку і мою фотографію :confused: навіщо досі не розумію.
    Після закінчення першого курсу, це вже було літом, ми пішли на дискотеку. І так як завжди сиділи пили пиво, потім пішли танцювати, а коли вернулися сумки моєї вже небуло. А я як мала чуйку, телефон лишила в хаті, тільки в сумці лежали дві нові пари трусиків :xaxa::xaxa::xaxa::xaxa: я невстигла їх викласти :xaxa: Потім ті чесні крадіїї лишили мені її в туалеті.
    На другому курсі мені здерли золотий ланцюжок з двома кулончиками практично біля університету :sad:
    А останній раз це вже було на 5 курсі, то я їхала пізно вечером додому в маршрутці. І ніби тримала сумку біля себе всеодно витягнули гаманець, навіть незнаю хто і як :confused: Грошей було не дуже багато десь грн. 100, але якраз в тому відділі лежали 2 телефони (1500 та 1000 грн)
    то вони їм чомусь не знадобилися, думали, що в мене в гаманці було більше :xaxa: наївні :xaxa:
    От і все ніби.

А мама на днях розказувала, що її співробітниця їхала на роботу і їй з сумки витягнули паспорт і телефон, а потім на зупинці до неї підійшли і спитали, чи це її речі. одним словом, назначили їй зустріч через 3 години, і щоб при собі мала 1000 грн. Вона побоялася йти в міліцію, так як в паспорті були всі її дані, і вона переживала, щоб злодюжки потім її десь не перестріли знову.
    Так що у наш час, особливо під час кризи треба бути дуже обрежними, люди заробляють як можуть :confused:

11. bast3t

bast3t Well-Known Member

это ещё один момент из их сценария, на самом деле, когда вы думали что он один, он один не был, как правило 1-2 человека с боку, если бы он побежал, а вы за ним, то второй бы вас притормозил и начал задавать вам те же вопросы, что вам и задали (такой сценарий работал в Харькове ещё лет 10-15 назад) [​IMG]

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в мене теж є пару сумних історій...два рази витянули мобільний з сумочки...оба рази то був самсунг жабка,тепер купила собі нокію.. і то оба раза в 29, тепер ними не буду їздити, хоч впевнена, що то не залежить яка маршрутка.

А ще , коли була в 9 класі за мною в підїзд забіг дядько і казав, що в нього в газеті ніж, я не провіряла, добре, що не зірвав кульчик, а просто казав зняти..я питаю а другий, а він мені : лиши собі... добрий, правда?

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

моїй мамі з сумки витягнули телефон коли їхала до мене в пологовий, певне щаслива, замріяна їхала з думками про внучку, що не дивилася хто і шо біля неї робить, але оскільки то була така велика подія, то сильно не переймалася.
    а ще в мене є одногрупниця, от їй на такі події страшенно "щастить", я навіть всього не пригадаю скільки сумок,телефонів і грошей їй витягнули, навіть одного разу палець зломали, так вихватили телефон:sad:.
    мені ттт ніц не витягували

14. odree

odree Well-Known Member

:xaxa: ну прям до рани прикладай

• Подобається Подобається x 5
  15. Мар"яночка

Щойно згадалась ше одна кумедна історія.... то зара вона кумедна тоді такою не здавалась.
    Прокидаючись одного ранку, поївши, одягнувшись на роботу всі дружно приблизно в один час сунемо взуватись. Я думаю майже в кожного другого з нас є спільний з одним сусідом коридор, в якому хто шо виставляє, а ми залишали взуття. І тут ми відкриваємо двері, а в нас другі двері відкриті, а під порогом нема взуття :xaxa: оце прикол був, не було в шо взутись. Ну ше якби там новісіньке стояло то хоть не дивно було б. а то ношене, брудне ....:xaxa: і кому воно тре було :confused: хоча є одна версія :ninja: сусіди, правда не ті шо поруч, а ті шо на інших поверхах в під"їзді живуть...

• Подобається Подобається x 7
  16. Megan

Megan Well-Known Member

І мені "добрі" злодії попались цього року. Акуратно витягли документи, паспорт, карточки зарплатні і кредитні, ще й печатку фірми прихопили. Ввечері подзвонили, сказали, що за 400 у.о. віддадуть. А це було 7 березня. Коли прийшла по документи, то сказали, що карточок вони ніколи не віддають, а так як "завтра 8 березня- то це вам такий подарочок. Ми вам все ваше - а ви нам гроші" :sad::sad::sad:

17. Zlju4ka

Абалдеть!!!Ще такого "ноу хау" не чула! дуже вибачаюсь...але так смішно!Люди подуріли-добре, хоч двері не винесли разом з взуттям!!

18. Siania

Siania Love Life

А я вважаю себе дуже везучою, тьфу тьфу в мене був тільки один неприємний випадок, ще як в школу ходила. Вкрали сумку біля Росі (в Багдаді, хто на сихові живе думаю знає). Їх було 3-є, один рот закрив, другий руки тримав, а третій сумку виривав. На прощання фінгалчик маленький поставили. Поклали акуратно на коліна, і втікли. На щастя там нічого суттєво-матеріального не було (телефонів тоді майже не було), тільки свідоцтво про народження, окуляри і ключі...потім через знайомих знайомих вернули все крім свідоцтва, все було в шахті ліфта:ninja:
    Читала допис від Натка75 і думаю о_О_У, я сьогодні теж жіночці дала пакет потримати, добре там були просто кросівки:xaxa::xaxa::xaxa: А взагалі думаю мені так везе бо я завжди на поготові що можуть бути крадїї, і тільки хтось треться - зразу сумки на живіт, і уважно слухаю хто які рухи робить.

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І я така.:) Тільки щось не те, сумку чуть не на шию вішаю:xaxa: Дуже вже боюся тих "добродіїв".
    Пару років тому маму обчистили на задньому сидінні маршрутки. Поруч з нею сидів хлопчина, який тихесенько шепнув на вушко і приклав ножик до боку...."Чемно" попросив дати йому залізти в кишеню куртки і в сумочку. До сумки не дійшов, але в кишені побував.... Заробив, раптом, 4 грн.:) А мама потім налякана ходила. І то йому треба було?:confused:

20. Gala

Gala Well-Known Member

А у моі подружки,коли ми вчилися в інституті,за місяць 2 рази сумку різали-лезом чи чимось гострим і витягали гроші.То вона мусила і сумки викидати..
    А я теж обережна,завжди сумку на плечі ношу,щей рукою іі тримаю,а на базарі,то чуть не в обнімку.

• Подобається Подобається x 3