Дивно, що такої теми досі немає, адже у Львові є іпподром! І я впевнена що безліч маленьких кінних клубів. Пропоную ділитися адресами і враженнями
Відповідь: Кінний спорт я хожу на СКА, на іподромі знаю 3 клуби,якщо пошукати, можна і тел. найти. Ті коні, що в центрі катають діток- це зі Ска. Цікавить пищіть. (не прийміть за рекламу, будь-ласка)
Відповідь: Кінний спорт Розкажіть детальніше, з якого віку можна займатись,там групові чи індивідуальні заняття? Які ціни?
Відповідь: Кінний спорт я свого часу ходила на Буревісник. Перед тим по тел. завжди домовлялась з інструктором. щоб коник був вільний і так їздили собі. інструктор завжди давав поради як сидіти на що звертати увагу і т.і.
Відповідь: Кінний спорт Ось ці два я і знайшла, ну може ще той що на СКА, а більше здається нема. Теж хотіла спробувати покататися трохи
Відповідь: Кінний спорт а варіант секції для дітей існує? загалом, в нас ще є державний кінний спорт, чи лиш на папері?
Відповідь: Кінний спорт Буревісник набирає дітей віком до 9 (або 11) років. точно не пам"ятаю, але коли я туди прийшла поцікавитись в свої 21, то казали що я "трішки" запізнилась)))
Відповідь: Кінний спорт Я теж займалась у Буревіснику, правда років 8 назад, тоді ще без проблем прийшла записалась і ходила, там були заняття і для маленьких діток до 10 років і для старших. Так чудно виглядає коли дитина 6-7 років ледве достає ніжками до середини живота коня, але зі серйозністю піднімає його в галоп. Як на мене кінний спорт дуже добре формує характер дитини - наполеглевість, рішучість, впевненість, витримку, любов до тварин і т.д. Раджу, хто має можливість, обов"язково віддавати дітей на такий спорт.
Відповідь: Кінний спорт Приєднуюсь до вищесказаного! Знаю дівчинку 5 років, яка дуже серйозно до цього ставиться. Вдвічі менша за коня, але все одно його чистить де дістає. Діти і коні це щось, особливо коли кінь ставиться до них дуже "трепетно" і бережно
Відповідь: Кінний спорт Дуже цікавить ....скиньте будь ласка тел на СКА і приблизні ціни...і з якого віку діток можна катати....колись займалася ...дуже...дуже... давно......але емоції з якими я йшла на тренування пам'ятаю досі....так хочеться знову покататися і доні попробувати привити любов до цих прекрасних створінь... Дякую)))
Відповідь: Кінний спорт десь на старій квартирі лишилась візитка, буду там пошукаю. Ціна за годину в межах 100грн. було минулого року. Це не зовсім спорт школа, якщо хочете покатати, то з 3-5років з батьками, або інструктором, а старше вже самих пускають. Якщо попадеться, беріть кобилу Золушку, вона слухняна і спокійна. Але йдіть вже коли сухо буде, а то грязь страшна.
Відповідь: Кінний спорт Дівчата, я хочу піти в Буревісник. Там потрібен попередній запис? Чи можна прийти без запису? А якщо періодично ходити, то коня завжди дають того самого?
Відповідь: Кінний спорт Моїй дитині 7 з половиною років, напевно з 3 років вона марить конями постійно їх малює, всі мультики і фільми дивиться, багато книжок має , іграшок штук 45 коників різної величини. Рік тому ми її возили на іподром на кінний спорт - це було приватно, оскільки вона ще малелька, але перестали, тому що дуже далеко (ми живемо в Брюховичах) і відчутно дорогувато 90,00грн. за півгодини. Дочка мені жити не дає, адже постійно питається, коли вона ще поїде на кониках. Тому прошу допомоги!!!!!!!!!!!!!! Чи хтось знає, де можна записати дитину на кінний спорт, з якого віку беруть на секції і скільки це буде коштувати? Буду вдячна будь - якій інформації. Дякую.
Відповідь: Кінний спорт Дівчата хто хоче ходити на занняття на іподром за компанію, я з малою дитиною 6м. хлопчик, хочу ходити занняття десь до 100 грн. з тренером
Відповідь: Кінний спорт а я ходила на Буревісник мунулого року заняття 40-50хв - 50грн, робила різні вправи на тренування спини і мязів ніг.
Відповідь: Кінний спорт а можна координати на ска? ніколи не чула, що там теж можна з кониками займатися. до речі колись сама ходила і в буревісник і в вікторію, так просто покататися