Кицька чи пес? А може ще щось?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 16 Січень 2010.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Любительок тварин серед нас чимало, видно по результатах фотополювань. А от чому ми вибрали саме кота, пса (черепаху, канарка, бенгальського тигра)?

2. cleonata

cleonata Well-Known Member

Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

Я з дитинства мала папуг, перший був дуже говірливий хвилястий Чіша., після нього було ще 2 зелених "тупєйших", яких мивіддали в добрі руки, потім була чорна киця, яка пісяла татові в капці через що була віддана в село., недавно була в мене папужка хвиляста самка альбінос - теж чіша, нажаль померла(отравилась неякісним кормом) ми її обожнювали - пташка підходида до ноги дзьобиком акуратно торкалась і казала - цьом-цьом-цьом, короче цілуючий ноги папугай, була дома хазяйкою коти і пси її боялись))))), навіть Кора (корела) від неї подалі літала - знала хто дома хазяїн!, але коли Чіша помирала, то Кора дико верещала цілий ранок і видно було що дуже переживала, потім довго плакала (видавала дивні звуки схожі на ниття), ще в нас є рибка півник - живучий!!!, як я купувала то мені обіцяли що жити він буде пів року - живе вже 2 ))) поїв золоту рибку, сомика і равлик втік від нього.) - теж на хазяїна мітить. Отакий то зоопарк в нас.

3. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

а в нас були і папужки, і коти. Зараз у мене живе пес, про якого я давно мріяла- лабрадор. добрішу собаку я не зустрічала. Коли будемо жити окремо від батьків, напевно візьмемо ще собаку і кота.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я обожнюю собак, різних, маленьких , великих, але їм потрібен особливий догляд, постійно гуляти з ними,а в даний період життя в мене просто не було б на це вдосталь часу... Тому я обрала кицю, вона ніжна, прив'язана до мене, але водночас любить побути сама, а це добре, така як мене цілими днями нема вдома :girl_sad:. Для мене присутність тваринки в житті людини необхідна, бо це збагачує душу людини добром і взагалі, це ще одни вірний друг :girl_smile:. Мені так весело і приємно за своєю кицею спостерігати, бавитися з нею, по хаті ганяти, ховатися від неї, а вона від мене ховається. тваринки такі потішні, гарні :girl_claping: В майбутньому хочу все-таки мати собачку, але це великий обов'язок і я хочу бути до цього готовою. Колись у нашій сім'ї була собачка. породи ірландський сеттер. Яка ж це чудова була собочка, її очі,прив'язаність, це щось неймовірне. Я її дуже любила, та коли наша сім'я почала розпадатися, собачку віддали до бабці і дідуся, втім як і мене :girl_smile: Я пам'ятаю ту образу її на моїх батьків, вона ще десь рік, як вони приїжджали не хотіла до них іти...Тому я і не беру на себе поки що таку відповідальність. Був у нас ще папужка, класний був, ручний досить, але він не витримав переїзду, а ще з'явилася киця, а в неї так інстинкти розвинуті, ну не могла вона спокійною бути, коли бачила пташку :confused:, хоч надворі ніколи не жила....

5. sofcja

sofcja Member

я люблю котів, собак ів все живе на цій планеті.хіба що змій недолюблюю трішки.
    мали вдома канарейок, папуг, хомячків, карликових мишок, черепашок, котів, псів, рибок...
    зараз зменшили арсенал тваринок тільки до кота і песика мініатюрного, алея сьогодні на рибок дивилась і певно вони скоро зявляться вдома:girl_crazy:

коти то чисто мої тваринки, незалежні по характеру і ніжні, ласкаві водночас.

завжди друзі дивувались з імен котячо-песячих:
    кітка була Фіфа, песьо - Юзьо.
    зараз кіт - Кубусь, а собачка вже стандартна Ляля-Люся...

6. Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

Скільки пам*ятаю,завжди у нас жили якісь звірятка.Дуже люблю собак,мені здається,що в минулому житті(якщо воно є,звичайно!!!) я була великою доброю бородатою собакою(дуже люблю тер*єрів).Дуже розумний був у нас німецький вівчур по імені Памперс(любив пісяти на хідники,як був малим),він умів збирати спілу полуницю ,завжди першим встигав і дуже любив кататися в тачці,гордо сидячи поверх мішка і гавкаючи на перехожих.А знайшла я його на городі,він на мене десь 2 години чекав,дуже боявся,щоб я його не лишила,прожив у нас 10 років.Дуже мудра у нас була собачка дворянської породи Чіка,з нею можна було говорити як з людиною,вона дуже любила їздити в машині,буквально лягала під колеса,коли її не хотіли брати з собою.Їздила з нами в відпустку 1000км.в одну сторону,і була повноправним членом нашої сім*ї.А про наших котів можна дуже багато розповідати.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Рибок!
    Вони мовчать...

8. Anaid

Anaid New Member

Я завжди мала тваринок.Мала постійно собак,були різні лайка,балонка,московська сторожева,афганська борза,німецька вівчарка,кавказька вівчарка та три алабаї.Ще мала одного щура білого,хомяків.Зараз маю папужку та морську свинку,більшого собі позволити неможу,бо живемо 6-теро в двокімнатній квартирі,а хотіла би ще маленьку собачку йоркширкського тер"єрчіка або чіхуа-хуа:girl_in_love:

9. Halina

Halina Well-Known Member

Я дуже люблю собак! І так би всіх і до себе. Та на жаль такої можливості не було. У мами був песик Малиш і коли уже був дуже старенький, виявилось що то вона і народилось два щенятка. Вона померла. От сестра одненьке собі залишила і я собі але вони у мами. Тато взяв і приніс собі щенятко - вівчар Рекс. Так у всіх був песик. Потім я взяла собі ще і попросила маму трішки доглянути, та вона вже мені не віддала бо сказала що уже не може без нього.
    Я дуже хотіла песика. Та колега по роботі як тільки чула ті слова казала яка то відповідальність і все таке.... Тої розмови вистачало щоб місяць я про песика не думала...
    Але у нас є попугайчик Кешик. Та такий безподобний, такий ручний, такий розумний. Все що я їм даю і йому. Він так любить ковбаску смачну. Так любить зтеребити газету і дивитись як то все розлітається. Його і залишити можна на тиждень.
    Але ще є і песик Томасько. Йому уже пів року. Любий пес такий милий і з ним стільки радості. (от тільки тепер маєм проблему що робити коли будем переїжати???)

10. Gala

Gala Well-Known Member

На даний час маємо собаку міттельшнауцера Нора(Елеонора),Три коти-Матільда,Румбик,І один без імені ще.40 штук рибок
    Ще хочуть діти папугая і хом"яка...Люблю тварин.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Страшенно люблю котів!! якби не мамина ненависть до них, вже давно б завела. Переїду, точно буду мати!!
    А подобаються от чим: вони незалежні, не йдуть на компроміс, їх майже кожен раз потрібно зайововувати знову, вони м"які, пухнасті, теплі....
    Чи то я може не про котів?:girl_cool:

12. Un.Known

Я, здається, вже десь писала, чи розказувала комусь...

Собака дивиться на господаря і думає:"ВІН мене обрав, ВІН мене годує, ВІН за мною доглядає, ВІН - Бог!", а кіт, коли дивиться на господаря, думає:"Він МЕНЕ обрав, він МЕНЕ годує, він за МНОЮ доглядає, Я - Бог!" :)

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я взагалі люблю тварин- собаки, коти, хом"ячки, папуги...Чоловік теж...Але вважаємо обоє, що тварина мають жити у заміському будинку-збудумо, одразу оселяться у нас, а так з нашим способом життя тваринам було б сутужно. .. Колись мала хвилястого папугу Чіку. Гарна була пташка, говорила, співала, трохи правда дикувата. Його папугаяча хвороба співпала з моїм дряпанням по службовій драбині, я почала працювати у газеті, до ночі гонила на інтерв"ю і не прослідкувала за дивною поведінкою пернатого..донині себе картаю...В чоловіка був білий пухнастий перс Кузя-такий незалежний кіт, на руки не йшов, міг "помститися" в черевик", шерсті за собою залишав море, був вредним жах, захворів бо випадково наївся сушеного чистотілу і ...самі розумієте...
    Якщо чесно ми зараз подумуємо над рибками...як буде напишу..

14. Peri

Peri New Member

Люблю практично все живе.Про нашу розумницю-пеську вже розповідала.На жаль,вона не любить *конкурентів*у домі...а так,був би,напевно,звіринець.Переконана,що кожне живе сотворіння розумне і цікаве по-своєму.Але собаки,коні,коти - все ж їм віддаю перевагу.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_haha:. ой клас!!! :girl_claping::girl_claping:, чиста правда!!!! Хоч мені багато хто зі знайомих, які не надто люблять котів, все кажуть, що кіт звикає до хати, а на господаря йому просто начхати. Так от я впевнена, що це не так. Я бачу, як моя кицька прив'язана до мене. Лише у мене на руках вона буде сидіти чемно. Коли ми переїжджали, я мусіла її цілий день носити на руках, бо звичайно, це ж кіт, нового приміщення вона злякалася. але вона не хотіла йти з мої рук, я мала таку балонову безрукавку і під нею моя кицька сиділа цілий день. Я вже кілька разів хотіла її на землю поставити, так вона сама одразу по колінах вилазила на мене, передніми лапками на плечі і я була змушена далі її носити.:girl_smile: Вона завжди мене зустрічає біля дверей. коли я додому приходжу. Це ж і є прив'язаність до людини. Хоч звичайно з собачкою то не зрівняти. Для них господар то є все!! І то в очах їхніх дуже видно. Мені взагалі серце розривають очі собак, а також коників. Такий іноді у них є біль,сум...:sad:

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і я теж інколи навіть плачу...Ті очі таке враження що в них все -біль, думки переживання..пишу і сльози в очах...
    А ще не повірите але мені страшенно подобаються такі зелені гладесенькі жабки. якісь вони мені стильни чи що, але то так бзік

17. Un.Known

Такі?

Це ми вирішили виїхати в Карпати з ночівкою просто неба. Вранці Ликеру пообсідали такі жаби. Чому саме її - загадка.

(Ми тоді жартували, що це зачіпаються принци-жабенята) :)

18. носик

носик New Member

В мене любов до всіх тваринок))). з дитинства у дворі всіх котиків тягала за хвости, але через деякий час ті почали втікати від мене))
    На селі бабусі каченят вдягала в одяг барбі і баю-бай вкладала.так і заснуло 3 качечки ( мені ще досі згадують їх).
    Собак вчила користуватися зубною щіткою брата двоюрідного)))
    А козеня... На селі ... вчила танцювати вальс)))
    ну, любила тварин)))ггг а ті мене боялися.
    а вже з 8 років почалися папуги. один прожив 8 років. другий десь 3 роки. зараз маю третього. вже дмухаю на нього і не даю ображати)))
    Також мала німецьку собаку. Сестрі подарував "кавальєро"))) то була його собачка. і як він бачив червоний колір- не витримував і робив своє діло. а у моїх вдома в коридорі і в моїй кімнаті червоні коври на підлозі були. картина була не дуже.гггг)) так як була менша - гуляй кожні 20 хв( ні на хвилину менше). Потім виявилося, що собачка простуду мав... і завезли його на село до бабулі)))
    також у моїх тепер живе 2 кота. 1 з яких мій. через вагітність мені заборонили мати котика. так як я довго була у лікарні і імунітету нема, ще якісь проблеми... лікарі сказали "або дитина, або кіт".
    Ось тому живе папуга Сьома у нас десь з вересня.... Вже привик і ми привикли до нього. кожен ранок, коли відкрию очі- сидить поряд на подушці і каже" ціп-ціп".
    Ось така історія)) ггг

19. Bonka

Bonka Well-Known Member

Я дуже люблю усіх тваринок. Підгодовую дворових собак, голубів на балконі.
    Все дитинство мріяла про собаку, про ірландського сеттера, але мама була проти. мали 2 рази хвилястого папужку. За пару років я маму докулупала і мама здалась.
    Подумали що сеттер за великий, вирішили взяти спаніеля, потім подумали що спаніель за волохатий і купили таксу....:girl_crazy:
    Зараз нашій Бонні вже 10 років. всі її дуже люблять......:girl_in_love:
    Після одруження ще наша сім"я поповнилась двума папужками Леся і Рома.
    А ще мені здається що коли дома є тваринки то люди набагато добріші

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і в мене завжди були тварини - скілки себе пам"ятаю - коти і кицьки, одна змінювала другу - часто після 2-4 років життя вони пропадали (ми їх все випускали гуляти надвір). Один час жило навіть 2 коти - маркіз і Пушок. У 12 років ми завели собаку. Це було щось! З маленького гарного плямистого цуценятка з голубими очима виріс великий німецький дог! Звали його екзотично - Яничар ( в мене тато дуже любив історію, особливо часи турецького іго), це був пес над псами! Його всі пси у нашому районі боялись, коти теж. Коли я з ним гуляла, то всі інші собачатники спішили чомусь завершити свої прогулянки. Чому - не знаю, бо в принципі пес був дуже добре дресирований і дурно нікого чужого не чіпав. просто великий дуже був, важчий за мене, але слухав бездоганно. З ним не страшно було гуляти навіть в ночі. Хто бачив догів - зрозуміє. Моя покійна бабуся все казала, що то вже ліпше свиню тримати, бо їсть багато:girl_haha:. Дуже-дуже я свого песика любила, бо в основному я гуляла з ним і займалась йог овихованням. Зимою я впрягала його в санки, він катав мене. Але одного разу він побіг за собаками - якраз весняний гін був - шукали ми його довго...(таке й раніше траплялась, але нам часто дзвонили і казали, ваш пес там-то й там-то. Кілька раз ми виїжджали за ним у навколишні села, але він все повертався назад). Одного разу ми його не знайшли. Аж згодом, коли все-таки найшли - було пізно, його отруїли :sad:....Мені мій Яничар часто снився і дотепер за ним шкодую....Потім знов були коти, папужка Жак, зелений, хвилястий, дуже розумний, знав дуже багато слів, в т.ч. і патріотичних висловів - тато навчив (2Слава Україні", "Героям слава", "Доброго ранку ,Україно" і ще купа), але коли тато помер, то через місяць і Жак помер...Наразі в мене є кицька Аліса, вже 4 роки :), ну і мамина кицька тимчасово в нас живе, бо мама біля нас.