Не секрет, що близько 55% людей на землі мають краще розвинену зорову (візуальну) пам'ять, ніж звукову (аудіальну) або тактильну (сенсорну). Якщо ви все ще не визначилися, до якого типу людей відноситесь або хочете перевірити, наскільки добре розвинена ваша візуальна пам'ять, - тоді вам буде цікавий цей тест (на англійській мові). http://www.faceblind.org/facetests/fgcfmt/fgcfmt_intro.php Приємно вразили мої результати: Out of 72 faces, you correctly identified 71. In other words, you got 99% correct
Відповідь: Кембріджський тест Мої результати: Out of 72 faces, you correctly identified 69. In other words, you got 96% correct. Дякую за класний тест, тільки лиця трохи смішні
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 64. In other words, you got 89% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 64. In other words, you got 89% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 50. In other words, you got 69% correct. В мене погана зорова пам"ять...
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 69. In other words, you got 96% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 72. In other words, you got 100% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 72. In other words, you got 100% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Out of 72 faces, you correctly identified 55. In other words, you got 76% correct.
Відповідь: Кембріджський тест Уууу.. В мене найменше.. Особливо важко, коли тих дядьок ціла купка показалося. Ще раз переконалася, що зорова пам'ять в мене майже відсутня.