Картотека фільмів

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Нифка, 18 Жовтень 2009.

1. Нифка

Нифка Well-Known Member

Звертаюся до Вас дівчатка за порадою. У мого тата величезний архів ДВД дисків з фільмами: старими, новими, серіалами. Проте все знаходиться в боксах з ДВД, і якщо починаєш шукати то найти нічого неможливо, або навіть і як знаходиш то не пам'ятаєш про що саме цей фільм, хто в головних ролях. Можливо є у когось вже створені картотеки, або цікаві ідеї як це зробити? Підкажіть будь-ласка

2. Нифка

Нифка Well-Known Member

Відповідь: Картотека фільмів

:girl_cray:

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мій чоловік просто в екселівському файлі на комп"ютері зробив картотеку + опис до фільмів.і звичайно нумерацію дисків

• Подобається Подобається x 2
  4. isachka

isachka Well-Known Member

для збереження, систематизації, а найважливіше знаходження інформації я б радила зібрати в "Зведену таблицю" з Exell забиваєте всі необхідні данні в рядочок, з чіткою розбивкою ознак у ячейки( рік випуску, стиль, головний актор(для вас), можливо режисер, ваша оцінка)
    недолік - швидкий пошук працює лише в електроному варіанті, але зате якщо потрібно відфільтруват за якоюсь ознакою, миле діло
    ПИ.СИ головне заповнювати всі ячейки тай побудувати фільтри, один великий плюс - завжди можна збільшувати - додаватите що нове

• Подобається Подобається x 2
  5. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

А мне нравится программка Movienizer. Довольно удобно пользоваться + обложку и описание автоматом в инете находит по базам кинопоиска либо другим заданным.

• Подобається Подобається x 1