Хотілося б почути вашу думку на те як вплине Євро 2012 на ціни і сервіс. Хочу провести відпустку у Львові, коли краще їхати "до" чи "після"?
Відповідь: Євро 2012 як вплине? А чому не під час? От нам вже в скриньку поштову поклали пропозицію на червень здати квартиру у Львові чи будинок (частину будинку) біля Львову в оренду. Помешкання має бути класу "люкс" або "напівлюкс". Ціна - від 2000грн. за добу.
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Я не фанат футболу. З однієї сторони хочеться щоби символіки євро навкруги було якнайменше, з іншої - ціни на житло "після" не думаю що впадуть і вибір сувенірної продукції буде меньшим
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Може тоді краще не до Львова їхати? Якщо символіка для вас настільки принципова. Бо як у будь-якому місті, яке приймає визначну спортивну подію символіки буде всюди і побільше. Якщо так вас то дратуватиме, то для чого "напрягатись"?
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Їдьте вже! Зараз сам кайф - атракціони з випробовування нової схеми маршруток, символіка лиш починає з"являтись і від неї ще можна втекти (якщо знаєш, якою маршруткою), знову ж таки слизько і весело)))
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Якщо футбол - нецікавий і символіка не потрібна для незабутніх фото на згадку :biggrin:, то нащо взагалі Євро сюди приплітати? Так, до "Євро" зросте вартість оренди,та й ціни - також. Не хочете переплачувати - їдьте після - в липні, серпні, навіть в вересні. Львів - повсякчас прекрасний! А сувенірів львівських - будь-коли є багацько. І кава є завжди . Не цікавить "Євро" - то чого перейматися :smile:
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Шкода ярмарок Різдвяний розібрали, можна було б відігрітись спіртяком підфарбованим під глінтвейн після маршруткових стресів.
Відповідь: Євро 2012 як вплине? В середині жовтня символіка вже була))) Цікава пропозиція))) а що їде від залізничного вокзалу до Магнусу зараз?, Не те щоб сильно дратувала, просто хочеться більше класичного Львову ---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- Думаю оренда залишить на все літо високою Напевно на липень і буду брати відпустку, а на вихідні можна зїздити в будь-який час
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Судячи з темпів "покращення нашого життя вже сьогодні" і того, як швидко службовці міліції вчать англійську мову, як "блискавично" продавці в магазинах стають привітнішими, то, впевнена, навіть сама Оля Фреймут з двома операторами чинить більший вплив на сервіс. А ціни - до червня включно - тримайся, хто може!
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Жаль що я не Фреймут Можливо це мої стереотипи, але інколи закрадається питання а чи залишиться щось від Львову після Євро)))
Відповідь: Євро 2012 як вплине? то може на день міста - восени? Львів як завжди тоді чарівний+ можна побачити ще щось особливе
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Ага, тільки в нас тепер День Міста навесні.... А там ще буде куууупа футбольної символіки)))
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Вже була восени. І сніг бачила і дощ і град і сонечко Хочеться щоб скоріше вже та весна прийшла
Відповідь: Євро 2012 як вплине? Контрольний))) Може й так, я вже давно на святкуваннях не була, але останній раз таки навесні, на Юрія.