Якщо така тема є, то покажіть, бо не знайшла. Цікавить, чи змінився Ваш організм після народження дитини? Розкажу, що я маю на увазі. 8 місяців тому я народила малечу і мій організм зазнав змін: 1) до народження малечі у мене не було ніколи проблем з тиском і я його ніколи не міряла. Тепер я почала реагувати на зміну погоди і тиск буває занижений; 2) до родів- перший день менструації був дуже болісний, я просто вмирала. Тепер все проходить безболісно. І як додаткове питання: коли у вас почались місячні після родів і чи не було чогось незвичайного? Просто у мене менструація почалась після 5 місяця життя малечі, але щось не так....По-перше дуже довго йде, біля 7 днів ( до цього 4, максимум 5), по-друге перших два рази дуже сильні виділення ( за день йшло біля 4-5 прокладок), а останні місячні були такими: дня 3 просто мазалось, а потім ще днів 6 самих місячних...
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? якщо родили з епідуралкою, то таке можливо - в моєї сестри після пологів з застосуванням епідуральної анестезії постійно скаче тиск і почала частіше боліти голова В мене теж так. Моя лікарка казала, що переважно так і буває - якщо до пологів місячні були болючі, то потім перестають боліти. А от на рахунок , то це краще сходити до гінеколога...
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? Дякую за пораду. Треба було вже давно сходити. після родів ніяк часу не можу знайти. Сьогодні нарешті була у гінеколога. Вона мене оглянула і виявила ерозію на матці Будемо тепер лікуватись у домашніх умовах....відносні місячних, то гінеколог сказав, що цикл регулюється впродовж 2-3 разів після роді.в Тому поки домовились вилікувати ерозію, а після наступних місячних зробимо узд і решта процедур...Отакі от справи.....
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? В даному розділі (ой слаба я) цей заголовок звучить, як з фільму "Чужі"... )) Чесно, злякалась))
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? В мене так само. В мене через два місяці. В мене теж так було, перші, другі місячні такими бувають, це майже у всіх так, а ще можуть не йти якийсь час, або на впаки швидше початися, поки встановляться, то рахуйте ще треба 9 місяців
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? По-моєму дівчатка про те коли почались місячні є спеціальна тема))))
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? В мене після родів сильно впав імунітет.Перехворіла на запалення шкірного нерва,два рази були герпетичні висипання.Дякую,що хоч з місячними немає проблем,вони стали менш болючі.І хоч після родів минуло 1р і 8 м,не знаю,що буде далі.Говорять,що за 3 роки після родів організм стає в норму.Чекаю....
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? кинь посилання - де?? по питання стає насущним - тіко минулого місяця почались, а цього немааааа, і не підколюйте - невагітна
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? я пройшла лікування у домашніх умовах ерозії Сьогодні була повторно у гінеколога. Сказав, що лікування не допомогло. Треба робити біоскопію....Хтось робив таку процедупу і що може про неї розказати? .......
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? йолкі, а то точно необхідно? може сходіть до іншого гінеколога, краще такі рішення приймати на підставі висновків 2-3 лікарів (багато випадків коли лікар помиляється, навіть найкращий, навіть якому ви довіряєте)
Відповідь: Які зміни відбулись в організмі? а що це така страшна процедура? лікар казав, що кілька хвилин...Але, ви, мабуть, праві, я теж думаю над цим......Мабуть все таки сходжу....дякую