Boro, але ви самі прекрасно розумієте, що на сто відсотків від усього не застрахуєшся, і як би ти уважно не їхав є форс-мажорні випадки, коли вже ніхто не встигає зреагувати, а рагулів на дорогах вистачає, а їх особливо багато в особах водіїв таксі та маршруток, і з ними їхати в рази небезпечніше, а кріселко на горбі не потягнеш. Так що все досить відносне, літак також вважається найбезпечнішим транспортом, а он скільки і як часто катастрофи. можна і дома заьитись на смерть, а сидіти з малям і нікуди не вибиратись-то міфи наших батьків та бабусь, бо можливостей не було.
Відповідь: Діти в авто поофтоплю трохи... свіженька ситуація цьогоранішня: стоїмо на світлофорі, в мужика на Мітсубісі Аутлендер включаються ліхтарі заднього ходу , от і будь оборежним- в цій ситуаціїї ніц не зробиш-не микнешся ні назад, ні вправо, ні вліво А ще якшо якась маленька жіночна машина за ним стоїть-то міг зім"яти всмятку!!!! Але все обійшлося, слава Богу
Відповідь: Діти в авто а ви звідки таку статистику знайшли, що особливо багато "рагулів" таксі і маршруток, мені здається, що справа не в транспортному засобі яким керують, а самим керуючим, скільки аварій було за цей рік маршруток і скільки звичайними легковими не підкажете, страшенно не люблю коли так абстрагують
Відповідь: Діти в авто то Вам докаже просте спостереження На жаль, у таксистів взагалі "свої" правила дорожнього руху І маршрутчики теж "не подарунок" Звичайно, не можна і не варто то правило до всіх застосовувати, бувають винятки. Але, на жаль, то тільки винятки. Я ці категорії водіїв на дорозі остерігаюся. І ще з дальнобійиками обережно дуже, але вже по іншій причині-дуже часто вони нас просто не бачуть , бо вони великі, а ми маленькі. так, а Ви колись звертали увагу на водііїв маршруток? я не сперечаюся, бувають і з вищими осівтами, що не від легкої долі так заробляють, але ой як часто можна в свою адресу, чи ще гірше старенької бабусі, благий мат почути. то не конче в аварії брати участь, найчастіше вони створюють аварійні ситуації... хм, а Вас часто маршрутки підрізали? а таксі справа по тротуару часто обганяло?
Відповідь: Діти в авто Не ображайтесь, але з власного досвіду, щоб не апелювати до досвіду ще й решти знайомих водіїв, про маршрутки, здається, пояснювати не треба, а щодо таксистів, то багато з них ведуть себе хамськи, створюють аварійні ситуації, дуже часто паркуються в невідведених місцях, створюючи незручності з проїздом, затори, манера їзди дуже нагла, бо він, бачите спішить і ан роботі, обганяють часто зправа. Я не кажу про всіх, але є певна тенденція. Думаю, проблема в тому, що у водії останні декілька років йшли всі кому не лінь і хто міг взяти авто в кредит, а проблем з цим не було, а на цих місцях повинні працювати професіонали, бо від них залежить життя пасажирів, і тим більше повинні їздити по правилах, бо їм це вигідно коли порядок на дорозі, б вони цілий день на ній працюють, ІМХО.
Відповідь: Діти в авто Усмішка в мене є один знайомим дибільний таксист, який випивший сідає за руль, а є який так обережно їздить шо сказитись можна, так само, я їжджу кожний день в маршрутці і теж один шофер їде нормально, інший як придурок, але те саме і зі звичайними водіями, я маю знайомих які обережно їздять, прищіпають, не женуть, а є дибільні, яким би тільки літати. Але сказати шо от тільки маршрутки і таксисти такі, та він шашечку зніме і буде звичайним шофером, ви навіть не будете знати хто поруч біля вас їде, той же ж шофер маршрутки може мати легкову машину, і знову ви не будете знати хто біля вас. Все діло в людині, а не в тому яким транспортним засобом керують. Хотіла пошукати статистику вона мені шось не знаходиться, але останні новини зі сайту даі http://www.sai.gov.ua/pages.shtml по вині маршрутки я здається знайшла тільки одну новину
Відповідь: Діти в авто Я коли їздила чи їду в маршрутці, то не звертаю увагу на те як водій їде, чи порушує правила дорожнього руху, вже коли повний "абзац", різко гальмує чи ще щось, бо водії уважно дивляться за ними, та й звиклось, що то нічого нікому не докажеш, краще обїхати. Я ж не кажу про всіх однозначно, але таки тенденція є. Статистика -це не завжди аргумент, а тим паче наша, українська. Зрештою, це моя думка, мій досвід.
Відповідь: Діти в авто Водій маршрутки - це ще не діагноз. Одну з маршруток № 65 водить вдій, ну просто молодчинка, він все в білій сорочці та при краватці чорного кольору - мене це вразило. Гарно виглядає, і між іншим вічливий та спокійно їздить. З ним спокійно їхати. А в маршрутці № 217 є водій, від якого запах вже зранку як від тхіра . Це все залежить від людини, і самоповаги.
Відповідь: Діти в авто . більше того я з таким живу хоча ні, я навіть з ним не раз і не два їздила, замість кондуктора, я вже тут десь раз писала а знаєте, як всіє благим матом обкладати ця ж бабуся шофера? не повірите в самої зрачки розширяються хех, а ви думаєте що легкові машини не підрізають маршрутки, так само! а скільки я бачила легкових машин, які їздили по тротуарам. А на рахунок аварійності, а шо ви ніколи не порушували, ніколи, ніколи?? ой не повірю, об"їжджаючи наші ями, ви хоть раз, але виїхали на суцільну смугу (це так умовно) все ви створили аварійну ситуацію взагалі то ми тут троха офтопимо, бо мова має йти про дітей просто це звичайна людська якість, ми судимо тільки зі своєї колокольні, хто немає, родича чи знайомого шофера, чи таксиста той не зрозуміє його ніколи, і так стосовно будь якої професії. І ше раз повторюсь, справа не в транспортному засобі, справа лишень в шофері
Відповідь: Діти в авто Мар'яночко, я ж не сперечаюсь, що і таких водіїв багато дурнуватих, але насправді є те що є, в мене багато колег таксистів, і знаю двох водіїв маршруток, але, руку на серце, намагаюсь уникати возити з ними свою дитину, бо в 80 випадків зі ста молюсь всю дорогу. Дякувати Богу, що ваш чоловік нормальний водій, вірю, що таких з кожним роком буде більше. Те що старі люди бувають хамовиті страшно, теж всі знають, бракує нам культури усюди. Але поки є те що жє, і від своїх слів відступити не можу, навіть попри велике бажання.
Відповідь: Діти в авто це мій грішок правда я не по тротуару, а по крайній правій завжди влажу у всі шпаринки часто "бачу" що іншим це не подобається, але стояти чекати в пробці для мене дуже важко... це найбільша перевага вузьких машин
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? Типажів тут не бракує.. Блондинки-брюнетки - бо права буває купили, або самоуки. Але то проблема паркування вилізе, або повільність. Ще - під цеглу бачила проїзди. Шофери маршруток чи таксі - не дивно, якщо не брати до уваги рейд, після якого виявили, що 70% водіїв маршрутних не знають ПДР, то залишається - нерви з-за різних пасажирів, розрахунки за проїзд на ходу, обганялки з конкуруючим номером. Причин вести себе не дуже адекватно не бракує. Круті і ті котрі себе такими на татовій дорогій машині вважають, відповідно - літають, вилазять на червоне на перехрестя, бувають на підпитку. Малолітки - досвіду мало, а бажання газанути - багато. Пенсіонери - не мають реакції, часом занадто пізно вмикають тому повороти. І так далі. Але кожна з цих категорій поділяється звісно і НА АДЕКВАТНИХ чи там достатньо швидких-досвідчених.
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? Я абсолютно не хочу сказати шо мій чоловік ідеально їздить і з ним постійно безпечно, і я не захищаю усіх шоферів, я їх просто розумію, бо умови роботи надзвичайно складні: людина на машині зазвичай завезе дітей, поїде за покупками, чи на роботу, тобто ви не їздите за рулем, під палючим/з поганою видимістю (гроза) практично 12 годин на добу, ви маєте час поїсти, сходити в туалет, ви можете проїхатись не по тій вулиці, шоб в пробці не стояти, а по іншій, є маса але... незважаючи на людський чинник. зрештою нашому водінню в великій мірі шкодять наші дороги і навіть той ж менталітет людей, коли вони кричать зупиніть тут, саме на цьому перехресті і ні метра далі, і гонорово хлопають дверима, або кричать я тобі покажу кузькіну мать і т.д. хто їздить в маршрутках то з такими я думаю постійно стикався. Ви поспостерігайте не тільки за шофером, але й за людьми.. Вот мамочка сама скзала шо теж іноді порушує, гии я думаю вона ж не шофер і не таксист Найнебезпечніші водії ті які плюють на інших
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? Респект тобі за ці слова. Бо не всі мамочки святі і не всі таксисти чи далекобійники ганяють. Це ж не машина сама їде, а людина управляє машиною.
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? мамочка чесно призналася, шо порушує А порядок на дорогах в нас буде тільки тоді, коли кожен почне з СЕБЕ!!!!
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? в іншій темі я теж чесно призналася, але мамочка налетіла на мене за те, що я думаю лише про себе. Видно не тільки я...
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? а хіба це порушення? обгін справа заборонений, але ніде в ПДР про це чітко не написано... ну якщо всі машини стоять, а справа є трохи вільно місця, то хіба неможна на швидкості 20-30 км /год їх всіх обігнати?... ну нє надо, нє надо Ви їдете по місту перевищуючи швидкість (наскільки я памятаю), а я ніби-то нічого і не порушую от коли мене зупинять Даішники, пояснять, заплочу штраф, тоді я і визнаю що я порушую правила...
Відповідь: Які водії найнебезпечніші? Меган я думаю мала на увазі не конкретну мамочку, а усіх мамочок власне коли кожен буде сідати і пришпилятись в машині, коли кожен буде знати, шо суцільну лінію не треба пересікати, навіщо я буду їхати в ночі по зустрічній смузі, пішохода варто пропустити, я встигну нашо я буду десь там гнати. Але в тому всьому є одне але, в нас порядок буде тільки тоді, коли правила дорожнього руху будуть написані для всіх однакові, тобто в мене, наприклад, не буде в кишені посвдчення правоохоронніх сил, чи судді, чи депутата, коли гаішник не буде мене зупиняти, якшо я не порушувала і казати, хммм від вас шось несе алкоголем, а я знаю шо я не вживала. Коли шофер не буде виконувати 10 функцій і з людьми "поговорити, які вже дуже хочуть поговорити", і гроші передати, і здачу правильно дати, і т.д. Як в Чехії мені розказували їздять, він приходить в сорочці в краватці з чемоданчиком, він від"їздив, своїх пів дня, і дістав не малу зарплату, він не збирає ніяких квиточків, його не парить машина, в них чудові дороги. Я колись дивилась якусь передачу про якесь місто велике в США, так там всі дороги під контролем камер, їх ціла мережа, вони можуть в любий момент відслідкувати де сталась аварія, зразу повідомляють туди ліпше не їдьте, фіксують всі порушення. Я навіть не знаю в нас таке мале місто і скільки аварій щоденно, якби в нас був якийсь по серйозніший мегаполіс, то я навіть боюсь думати, де б мені прийшлось ходити, мабуть по карнізах будинків. Тут стільки тих всіх алееееееееееее, шо просто я думаю їх в одній гілочці і не вмістиш.