Як захиститися від спаму?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Yaremko, 6 Грудень 2009.

1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я вже не витримую і не розумію. Вже кілька разів міняла пароль а воно далі чіпається. Що робити? Як захиститися?

На сайті Вконтакті я вже давним давно не була (як і на Однокласниках) і коли почали приходити різні повідомлення я не могла зрозуміти що сталося, а потім випадково побачила що виявляється в мене у вихідних повідомленях повно спамівських листів. Як так сталося? і плюс в друзях особи яких я до друзів не давала і не знаю їх, і не пересікалися. ну раз це все почистила змінила пароль, другий раз так само зробила, але скільки так можна? Чому так стається? як вони залазять? як захиститися?

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Як захиститися від спаму?

Не зовсім зрозуміло, Вас спамери дістали, чи хакери/віруси?

3. Yaremko

мене дістало те що від мого імені висилається спам. А особи яким ніби то я вислала повідомлення мене питають що я їм вислала бо ми незнайомі. та я і сама знаю що ми з ними незнайомі :) але

4. levandivka

levandivka З яйцями...

А що Вам на скаргу тамтейша адміністрація повіла?
    Тільки вони мають доступ до логів (хто, коли, з якого ІР).

5. Yaremko

А докажи що це не я. одним словом нічого

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чоловік каже поміняти пароль, видалити кукіс і переставити віндовс. Не поможе - відформатувати вінчестер!

7. Yaremko

Нарешті я осилила ту гору матеріалу який мені дав адміністратор і зрозуміла що сталося. Тільки що подивилася на які сайти я заходила і випадково пабачила що були пару сайтів ніби як оригінал але з видозміненим адресом на який я не звертала увагу.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

А видите..?
    Я завше те саме прошу, будьмо уважні. :)

9. Yaremko

Ну я не новачок в інтернеті і найголовніші правила я знаю і не елементарні шахрайства не ведуся а адміністратор розмовляв із мною як зновачком, то вже потім подав решту інформації
    а вся розмова починалася із елементарного, те що я вже знала давно

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Ну і знову все почистила поміняла і до мене приходить лист
    О це я заходила і просила щоб мені нагадали для перевірки яка різниця

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Я Вам ТАК скажу: коли задужо тих Кантактів - всяке можна піймати...
    Нє? :)