Я думаю, цю інформацію варта прочитати кожному. Кримський правозахисник Олексій Новіцький описує, як його сина неззаконно викрали міліціонери, і свої дії для його пошуку та визволення. Вопрос правовой защищённости гражданина определяется двумя показателями: во-первых, насколько государственные структуры защищают свободы и права каждого человека и сами не нарушают их; во-вторых, есть ли у каждого человека возможность отстоять свои права и защитить себя в случае их нарушения. И если с первым в Украине сейчас значительные проблемы – второе, пока ещё, в наших руках. і кілька витримок для ззатравки:
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці і відразу доречно історія про затримання адвоката Монтян, за котрою від учора спостерігає певно половина українського унету події вчорашні і сьогоднішні
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці крім свіжої історії, цікаво ще прочитаті ті, старіші, про які на Інфопорні такий шум стояв))) молодці)))
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці Я хіба можу поділитись досвідом своєї боротьби з ДПС-никами, бо вони порушують закон з мого досвіду майже у 100% випадків. Оскільки це адмінистративні порушення, то тут трохи легше з ними боротися, і ми з чоловіком це успішно робимо. В кримінальних справах все інакше (довелося стикнутися). Там правди не добєшся, марна надія. Якщо подивитися статистику, то 99,5 % - це обвинувальні вироки. На разі, на мою думку, в нас є тільки один вихід боротьби з такою ситуацією - запровадити суд присяжних. В мене лише одна відповідь - завжди знімати відео, бо навіть знаючи закони себе захистити доволі тяжко.
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці захистити свої права можна лише тоді, коли ви їх знаєте. Не кажіть, що і так все знаєте, перечитайте матчасть ще раз. Дуже допомагає!
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці і навіть це не завжди допомагає, на жаль. Он Монтян теж мала право на зустріч з клієнткою, і шо?
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці але збільшує ваші шанси якщо ви не знаєте які варіанти у вас є, значить їх у вас нема ...
Відповідь: Як захистити свої права, коли їх порушують правоохоронці тим часом історія з Монтян продовжується. На Інфопорні репортаж з зали суду.