Дівчата, потребую поради. Які проблеми мене чекають при записуванні в школу дитини без щеплень? І.. Якщо є декілька щеплень, чи мають право відмовити в видачі справки для школи в полікілініці і прийняти в школу?
Відповідь: Як влаштувати не щеплену дитину в садок/школу. Дівчата, хто вже віддавав дитину в школу без щеплень - з якими проблемами ви зіткнулись? Чи то в школу без проблем беруть без щеплень?
Відповідь: Як влаштувати не щеплену дитину в садок/школу. В мене молодша цього року пішла в перший клас лише зі щепленнями з пологового - купа написаних відмов то була єдина проблема (не люблю писати )
Відповідь: Як влаштувати не щеплену дитину в садок/школу. Завтра їдемо по садках в яких ми записані (а їх аж 3 штуки) цікавитись чи попали ми в список і незнаю чи казати їм одразу що ми нещаплені чи ні (бо ми ще не казали) чи вже коли прийдемо з медоглядом? Чому питаю: бо там треба скребки здавати за 3 дні до відвідування садка і нехочу щоб мене відфутболювали і я кілька раз водила дитину на ті скребки.
Відповідь: Як влаштувати не щеплену дитину в садок/школу. у нас є два садки. У жодному проблем зі щепленнями не було. Просто щопівроку приношу копію відмови. Жодних запитань чи скарг, чи притензій нема. Зразу чітко сказала що жодного щеплення робити не буду, це моя позиція і попросила більше цієї теми мені НІКОЛИ не нав*язувати/пропонувати. Наче зрозуміли.
Відповідь: Як влаштувати не щеплену дитину в садок/школу. Ура!!! Нас без всяких проблем взяли в садок!!! Прийшла я до завідуючої і прямо сказала що ми без щеплень (вже тоді коли знала що по списку ми попадаємо), вона трішки скривилась, але коли я сказала що ми маємо відмову то вона сказала щоб просто принести її копю (казала що раніше брала і без відмов, але зараз їх більше перевіряють). Пішла я в поліклініку і сказала що мені треба копію офіційної відмови (бо в карточці відмови всі на маленькому клаптику паперу де є тільки мій підпис) і готова була вислухати лекцію про те яка я погана мама, але як на диво цього не сталось і педіатр сказала прийти коли буду здавати останні аналізи і вони все оформлять... Я була вже готова до того що мене будуть залякувати, що будуть читати 2-годинні лекції (чула що тут таке дівчата говорили), навіть була готова в суди на них подавати, але як на диво все пройшло дуже легко і просто чого і всім бажаю.
Відповідь: Як влаштувати нещеплену дитину в садок/школу а ми гуляли і забігли в садочок, на дверях пише купу гасел шось типу : подбай про здоров"я дитини - зроби щеплення. і ще з ... по... проходить профілактика щеплень...
Відповідь: Міняємо країну з себе чи львівська сотня жінок! а в який саме садок?бо дуже довго шукаю інфу, куди беруть діток без щеплень і ще поки нічо не знайшла
Відповідь: Міняємо країну з себе чи львівська сотня жінок! В рясне, але!!! тут я вважаю що мені пощастило Перше - це вже було давно, йому зараз 10 років, пішов в садок, коли йому було 5 років, і на той час була якась "писулька", про те що мають право з відмовами брати в садочки.
Відповідь: Міняємо країну з себе чи львівська сотня жінок! де ви її шукаєте, купа дівчат повлаштовувала дітей без щеплень, що не раз і не два обговорювали у відповідній темі...
Відповідь: Як влаштувати нещеплену дитину в садок/школу Мала поступала в школу цього року без щеплень, то тільки сказали принести офіційну відмову з поліклініки і все.
Відповідь: Як влаштувати нещеплену дитину в садок/школу розкажіть, будь ласка, якої форми така відмова? може мені байки розказують в поліклініці, але кажуть, що для того, щоб принести відмову в школу ще потрібно пройти якихось купу процедур паперових у санстанції..Цікаво чи це дійсно так?