Як відкритись і повірити в себе?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем ice cream miki, 14 Жовтень 2011.

1. ice cream miki

ice cream miki New Member

Тиждень тому, я ходила на весілля, де зустріла хлопця...він старший від мене на 7 років.Він неодноразово до мене підходив, просив мене щоб я з ним порозмовляла, намагався до мене підходити вже як хочеш..тільки я щоб посміхатись і спокійно себе вести натомість грубила і просила щоб він не вчіплявся! Я не змогла йому відкритись, тому просто його "відшивала" ..Тоді мені здавалось, що я все роблю правильно, а зараз вже майже тиждень жалкую про злоблене мною, і дуже хочу вибачитись перед ним, але цього я вже ніколи не зроблю. Згодом, я зрозуміла, що я його відшивала тільки тому, що я не можу повірити в те, що подобаюсь хлопцям, я не можу повірити в себе. Мені 16, і ще все впереді. але дуже соромно, що я не можу нічого змінити. Я боюсь, що таке буде і надалі! Порадьте мені будь-ласка, що зробити для того щоб нормально і без усіляких перешкод спілкуватися з хлопцями, повірити в себе і відкритись в спілкуванні. Можливо розкажіть про свої схожі ситуації з життя, про такі стосунки, як склались у мене!:girl_sad:

2. Peppy

Peppy New Member

Відповідь: Як відкритись і повірити в себе?

Ice cream miki, я теж була у твоїй ситуації:girl_tender:
    мені моя мама говорила, шо, мовляв, підростеш, поставимо тобі модні брекети, а ще більше підростеш, зробимо пластику)) мабуть, не варто говорити, що я вже підросла ах забагато для того всього, але ніц не вийшло))
    це все дурниці! поки ти не подивишся в люстерко і не скажеш: "м-м-так! я така класна!" хай це буде тоді, коли ти намарафетилась до "нє магу", але це прозвучить!, значить, ти КРАСУНЯ! а якщо чесно, то в 16 кожна дівчина принцеса! глянь, яка шкіра, яке волосся! а фігура-а-а!!! )) ти ж одна, неповторна! такої більше не існує!

а щодо жалкування...знаєш, є така файна штука, хлопці то називають "жіноча логіка", а ми, дівчата, "жіноча інтуіція")) якщо, тобі здалося, що треба відшити, значить то так і треба було зробити! не жалій ніколи! чи ж бо знаєш ти, скільки буде в тебе отих залицяльників?
    я була так само невпевнена, знала, що симпатична, але не більше! а ще в мене було правило "не закохуватися ні за яких обставин! я через це навіть розійшлася з одним хлопцем, бо здалося, що закохуюся)) і правильно, як виявилося, зробила)) так що треба просто прислухатися до себе! памятай, королев є багато, але лише одна (І ЦЕ ТИ!!!) Б О ГИ Н Я!!!

УДАЧІ))

3. Balu

Balu Member

У Вашому віці в мене було багато залицяльників старших на 5 і більше років. І всіх їх чекало одне і те саме
    Просто був якийсь підсвідомий страх спілкування зі старшими хлопцями. Тому хамити і відшивати виходило автоматично, хоча потім доводилось шкодувати. Але по іронії долі маю тепер чоловіка на 10 років старшого :girl_bye2:

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і я так робила, від одного втекла на весіллі, коли хотів мене запросити на танець, одного ігнорувала, бо боялась що про нас можуть говорити (хлопець був з дідової роботи), від деяких просто відморожувалась, а потім жаліла про те. Але тепер розумію, що то просто було не моє, тому розслабтесь і все буде ок.

5. ice cream miki

ice cream miki New Member

Так той хлопець дуже хороший знайомий мого брата, і ще можливо і тому я теж боялася, що будуть говорити!))
    Дякую!