Пропоную поділитися своїм досвідом, що ви робите коли є багато вільного часу, а незнаєш чим зайнятися. Коли набридла робота на кухні, прибирання... а діти сплять і в компі нема що робити.
Відповідь: Як "вбити" час та насправді, варіантів море. все залежить від настрою. я зазвичай читаю книжку, або складаю пазли)) а, коли від компа і читання вже очі вилазять, тоді це трохи проблематично
Відповідь: Як "вбити" час Реально мені навіть не віриться що таке можливо "вільний час" )) От буквально вдруге за рік відправила обох малюків з Татком погуляти і сіла і не знаю до якої з 150 справ взятись, аж тут бац і засвітилась тема Як "вбити" час Знайдіть собі хоббі по душі - часу взагалі не стане у вас вільного.
Відповідь: Як "вбити" час О, а поділіться досвідом, як досягти такого стану, коли є діти, чоловік, комп :smile: і при тому всьому час, який ще треба вбивати.
Відповідь: Як "вбити" час В мене така проблема була коли ще не було чоловіка, дітей і ... інтернету.:xaxa: Тепер проблеми інші: де взяти час, щоб і в хаті все встигнути і з дитиною погуляти і на Посиденьках посидіти.
Відповідь: Як "вбити" час Ой, взагалі-то я хотіла дізнатися що іще люди роблять крім домашніх клопотів. Може треба було якусь іншу назву дати, але ця прийшла першою. Я також маю мало вільного часу, а коли є то читаю або йду з малим на дитячий майданчик бавитись.
Відповідь: Як "вбити" час Зайдіть наприклад в розділ Вернісаж - мабуть це заняття у вільний час від дітей, чоловіка і господарки.
Відповідь: Як "вбити" час Як на мене дома завжди є як вбити час. А як вбити час, коли приходиться чекати на вокзалі годин так з п"ять. Одного журналу не вистачить, і буває так, що екскурсію по місту неможливо собі провести. Що взяти в дорогу, щоб скоріше пройшов час?
Відповідь: Як "вбити" час хорошого співрозмовника ну або кросворди. Я досить багато отак годинами просиджую в очікувані поїзда\автобуса, навчилась навіть в проливний дощ намотувати кола навколо вокзалу, розглядати перехожих. Бачила як деякі люди брали з собою в дорогу вишивку або щось повязати.
Відповідь: Як "вбити" час і зі мною)) зазвичай, коли б мав бути той вільний час, мала спить, в кухні нема шо робити, то вже на годиннику пів першої ночі. А так, якщо помріяти)) я хочу малювати, і фарби навіть є))
Відповідь: Як "вбити" час Коли хочу вбити вільний час читаю книгу. Оту стару паперову книгу, не електронну чи планшет. Просто люблю паперові книги.
Відповідь: Як "вбити" час О так, це цікаво. треба знов починати займатися спортом бо робила це ще з весни, а танцюю майже кожного дня з малим своїм. Він коли чує музику каже: мама танцюй! і ми танцюємо.
Відповідь: Як "вбити" час Якщо не мали змогу почитати - пораджу романи від Катажини Грохолі. Але обережно - відчувається, що пише "жінка".
Відповідь: Як "вбити" час Мені дитина завела на телефоні гру - погодуй какашку (чи то камінець) і коли довго чогось чекаю - наприклад годинами засідання в коридорі - то воно мене здорово виручає - то треба її годувати, бавити, лікувати, грати в ігри. Бо нажаль книги чи навіть журнали носити з собою проблемно. Або купую газети, вони легкі і після прочитання можна викинути, так-так маю таку дивну звичку - читати газети, а не новини в неті, але є мінус - руки мажуть.
Відповідь: Як "вбити" час Вчора питаю чоловіка: шо ми будем робити два дня завтра свято, потім неділя теж вихідний. Подумали... і він дав ідею піти на гриби Мені це теж дуже сподобалась. Люблю зним і на гриби ходити, і на рибалку літом. І знаєте що? Ми як почали шукати грибики я думала, що ходжу РІВНО по слідам якогось грибника томущо куди не гляну, всюди зрізані гриби. Але ще не все було втрачено. Знайшли ми таку гарну поляну, що аж замучилися збирати. Отак я сьогодні КЛАСНО вбила свій час!
Відповідь: Як "вбити" час Маючи достатньо вільного часу, я би досконало вивчила англійську, можна сказати, що це мої плани на майбутнє. Для цього треба достатньо вільного часу, щоб заняття були систематичні. А наразі часу у мене обмаль. Але у кожного свої улюблені справи, завжди можна знайти, щось до душі. А ще я би читала більше.
Відповідь: Як "вбити" час Якщо чесно не уявляяю як можна мати вільний час.Навіть коли не працювала вільного часу не було.Завжди знайдеться щось до роботи. Колись в свята "вбивала" свій час на кухні, якийсь новий рецепт мяска чи солодкого. Вишивати, читати або просто поспати. Тихенько заздрю тим хто має купу вільного часу бо в мене його завжди в брак