Як вам "Дитячий світ" в Спартаку, хто минулого тижня встиг навідатись на виставку? Може хтось придбав собі щось цікавеньке? Мені загалом сподобалась виставка, хоча я думала буде більше і стендів, і відвідувачів. Та, гадаю, це добре, якщо такі виставки будуть прохидити регулярно, як в Києві.
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку мені сподобалось-прикупила симпатичні речі вразила ціна на дитячу постіль-270 грн за увесь комплект(2 тижні назад я купила аналогічний за 470грн) у того ж самого продавця
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку З чого та постіль??? Може вручну вишита? Чи у комплект також входить ковдра і подушка? Ну і ціни...
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку я маю на увазі повний комплект у дитяче ліжко-огорожа+балдахін+подушка з ковдрою+сама постіль
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку сподобались хіба кисневі коктейлі а так - ніяк ну і труси за 14 грн прикольні
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку ти їх давала малому???бо в нас в інтерсіті такі роблять,глянула на них "косо"...
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку а мені ще дуже сподобався там один візок ось такий мєчта
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку і мені теж! легенький,5 чи 7 кг. а яка ціна і фірма пригадайте
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку звичайно. чому б і ні то дууууууже корисно і смачно. головне шоб не забагато ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ---------- Елітна коляска Cybex Topaz Platinum
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку ми були в неділю об 11год відверто розчарована, бо хоч казали що виставка буде четвер-неділя включно, то практично нічого в неділю не було дитина сходила на безкоштовне заняття Хелен Дорон, яке дуже сподобалось а з візків було тільки два Zekiwa по 5 тис грн.
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку Я була в п"ятницю десь в 15 00, і застала лише пару стендів з одягом, по одному з взуттям, косметикою, дит.харчуванням, іграшками, м"якими меблями і з автокріслами. З порожніми руками не пішла: 3 пари трусиків(по 12 грн),,2 майки на бретельках(по 15), 2 футболки(по 15! і не підскочили після прання), трикотажні штани(40грн) це від "Лемуа"(ніби правильно запамятала) розмір 98. І ще платтячко трикотажне на бретельках за 74 грн від.фірми, яка ще мала дуже класні спіднички до українського строю(я "зажала" 190 грн, мала так швидко виростає з усього...). Сподівалася на ширший вибір, але хоч не даром їхала.
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку Я маю візитки магазинів одягу тих фірм,які мені сподобалися, а ціни написала, бо була вражена дешевизною. Живу біля Південного, там і закупляюся( а там ціни-космос).
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку якби хлопці мимо коктейлів наливали пивка і давали по раку)))) було би веселіше
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку Так, це Сайбекс Платинум, коштує немало, це факт. Але вона ТАКА... Не знаю, що там залишилось до неділі, а в суботу було ще декілька прогулянок. Мені зокрема приглянулась ще одна, та ж таки Сайбекс - тростинка, 5 кг
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку Мені не сподобалася виставка. Я очікувало чогось більшого, виходячи з реклами. Ціни. Так не погані, дивлячись на що. Розпродували все, що не можуть продати, аби хоч щось. Візочків я очікувала більше, хоча цей мені також сподобався, справді легенький, але от не стоячий, і колеса не фіксувалися, я шукала іншого. Коктейлик мені також сподобався, але в голові прикольніше не стало, погода взяла своє. Хотіла купити щось для школи старшому, але там не було майже нічого, ні штанів, ні спортивних костюмів, ні наплічників.
Відповідь: Як вам дитяча виставка в Спартаку А ми з ходили цього взагалі не вразила не було що купити і взагалі нічого особливого ми ходим наа виставку - ярмарок стиль в спартаку там є одна жіночка в якої вже роки купляєм речі хорошої якості і як постійним клієнтам робить нам завжди знижку