Як не заблукати у Львові?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Януся, 19 Липень 2009.

1. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, я у Львові живу порівняно недавно, вулиць добре не знаю. Як треба кудись добратись...:girl_devil::girl_devil:
    Користуюсь Яндекс картами, та не завжди можу оцінити відстань, тобто скільки часу потрібно на дорогу.
    А маршрути громадського транспорту знайти, щоб добратись найшвидше це взагалі :girl_cray: Кожен знайомий розповідає по своєму.
    Хто знає якісь хороші інтернет-ресурси, де розписані маршрути громадського транспорту Львова, напишіть, з мене кава:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Як не заблудитися у Львові?

З маршрутами у Львові проблема.
    Підозрюю, вони навіть у влади не розписані толком.
    Нє?

• Подобається Подобається x 8
  3. Halina

Halina Well-Known Member

У мене завжди в сумочці є маленький атлас Львова. Одного разу коли я щось довго і нудно шукала і намотувала круги, то одні з перехожих витягнули атлас і показали мені дорогу. От і з того часу атлас у моїй сумочці. Також маю з газети вирізку куди їдуть маршрутки. Це мене дуже виручає! Рекомендую і вам!

• Подобається Подобається x 2
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

На біду можна тут шукати...

• Подобається Подобається x 3
  5. Люша

Люша Well-Known Member

:girl_smile: Я народилася и живу у Львові 28 років, але, повірте, іноді і мене "блуд чипає". Місто у нас таке - чарівно-загадкове. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  6. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Деколи можна тут підглянути:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  7. Mokka

Mokka Well-Known Member

Зорянівонько, дякую, дуже корисне посилання.... особливо для таких, як я:girl_crazy: Хтось мені казав, що моя хвороба називається "топографічний ідіотизм", можу в центрі міста стояти і не розуміти як з одної вулиці перейти на паралельну ій:girl_haha:

8. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: Як не заблукати у Львові?

Знайшла сьогодні сайт, де розписані усі маршрути і навіть можна задати запитання, як кудись доїхати - www.map.lviv.ua. Може комусь придасться :girl_flirt:

• Подобається Подобається x 6
  9. Bride

Bride Well-Known Member

Відповідь: Як не заблукати у Львові?

Януся, дякую! сама давно тим сайтом користуюся, але і в мене проблеми виникають. Особливо коли треба заїхати за кимсь, а людина сама не знає, де вона є)))

• Подобається Подобається x 1