Дівчата, я у Львові живу порівняно недавно, вулиць добре не знаю. Як треба кудись добратись... Користуюсь Яндекс картами, та не завжди можу оцінити відстань, тобто скільки часу потрібно на дорогу. А маршрути громадського транспорту знайти, щоб добратись найшвидше це взагалі Кожен знайомий розповідає по своєму. Хто знає якісь хороші інтернет-ресурси, де розписані маршрути громадського транспорту Львова, напишіть, з мене кава
Відповідь: Як не заблудитися у Львові? З маршрутами у Львові проблема. Підозрюю, вони навіть у влади не розписані толком. Нє?
Відповідь: Як не заблудитися у Львові? У мене завжди в сумочці є маленький атлас Львова. Одного разу коли я щось довго і нудно шукала і намотувала круги, то одні з перехожих витягнули атлас і показали мені дорогу. От і з того часу атлас у моїй сумочці. Також маю з газети вирізку куди їдуть маршрутки. Це мене дуже виручає! Рекомендую і вам!
Відповідь: Як не заблудитися у Львові? Я народилася и живу у Львові 28 років, але, повірте, іноді і мене "блуд чипає". Місто у нас таке - чарівно-загадкове.
Відповідь: Як не заблудитися у Львові? Зорянівонько, дякую, дуже корисне посилання.... особливо для таких, як я Хтось мені казав, що моя хвороба називається "топографічний ідіотизм", можу в центрі міста стояти і не розуміти як з одної вулиці перейти на паралельну ій
Відповідь: Як не заблукати у Львові? Знайшла сьогодні сайт, де розписані усі маршрути і навіть можна задати запитання, як кудись доїхати - www.map.lviv.ua. Може комусь придасться
Відповідь: Як не заблукати у Львові? Януся, дякую! сама давно тим сайтом користуюся, але і в мене проблеми виникають. Особливо коли треба заїхати за кимсь, а людина сама не знає, де вона є)))