Я не розумію що робиться в мому житті!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем анет, 11 Листопад 2008.

1. анет

анет Well-Known Member

А в мому житті одні сюрпризи...
    Сьогодні я, загружена його роботою по шию, літаю мокра по роботі, бо ще його дитина чекає, з якою я маю ще робити уроки, чекаю поки той вип*є з друзями випадково натрапила на його мобільний і звернула увагу, що чомусь один- включений, а інший- виключений.ВКЛЮЧАЮ...ПРиходить смс від"ОКСІ" з ISQ, яка питає як в нього справию я довго недумаю пишу-Добре, я ти як(хоч зеленого поняття немаю хто така). ВІдписує-Що в неї все добре тільки скучає за ним і малою, також пише що зараз в Празі, буде на початку грудня.Також написала номер свого мобільного, але тут з*явився мій... і видер телефон. На моє питання хто це, чому пише і т.д., отримала-що це пацієнтка, яку лікував пів року тому, вона знає про доньку, про мене нічого і що пише йому чогось... і взагалі, що його телефон більше ніколи не був у моїх руках. Я не робила скандалу, нічого, просто в мене всередині пекло а він навіть не дивиться мені в очі. А ще цікаво, що в серпні я готова була подпвати на розвід, бо мені пряьо його друзі сказали, що в нього є хтось. Але він клявся на образі що це брехня.
    Дівчата, Жінки, всі!!!!!! Порадьте, що робити, бо я чесно не витримаю!!!!!! Що робити, що казати що думати?????????????

• Подобається Подобається x 9
  2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Я нерозумію що робиться в мому житті!

А що робиться у Вашому житті? Воно просто показує Вам що Ви не з Тим кого хочете любити,Ви ,прос,то поруч з чоловіком який Вас не заслуговує, а тому не цінить, не поважає, не любить. Ці висновки не через факт зради (бо можливо зради тут таки і не було), а лише навіяні його нікчемною поведінкою! НЕ вартує він не те що Вашої любові, а навіть довіри!
    А життя (чи називайте як хочете) дає Вам шанс перегонути сторінку і з гордою поставою шукати і чекати ВАШОГО ЧОЛОВІКА!
    Вибачте за категоричність - зачепило!!!

• Подобається Подобається x 20
  3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Анет, пам*ятаю як недавно ми тут на форумі обговорювали питання того що він, ваш чоловік не хоче ще дітей, тоді ви розповідали про різни деколи доволі дивні фрагменти його поведінки... а тепер ще оце.....
    Нічого радити не можу..... але вважаю що він не заслуговує бути поруч з Вами.
    І правильне рішення Ви приймете самі, чого вам щиро бажаю.

• Подобається Подобається x 18
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ніколь, ви правильно кажете, що рішення може приймати лише сама Анет.
    А я висловлю лиш думку, що чоловік, якщо кохає жінку, то хоче від неї діток, бо таким чином поріднюється із нею ще більше.
    А у цій ситуації скоріше виглядає, що чоловік завів своїй доньці виховательку та домогосподарку. У всякому разі, мені так здалось. :confused:

• Подобається Подобається x 17
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І мені теж так здається..... як би то сумно не було.....

• Подобається Подобається x 5
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Анет, Вам 21 рік, Ви молода , активна, розумна. Та женіть в шию того чоловіка. І добре, що Бозя не дав Вам дитинку від людини, яка є такою байдужою.
    В Вас все ще попереду:haha:

П.С. Не знаю чому, але в голові крутиться питання : а Ваш чоловік на скільки старший від Вас? і Ви одружені офіційно?

• Подобається Подобається x 13
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Анет...такий пацієнт як ВАш у мене теж був. БО інакше ніж пацієнтом я його назвати не можу...бо Він є коли йому треба(коли йому щось треба він з вами). Порада...гоніть його в шию, а якщо можна ще далі. Свого часу теж думала,що я єдина,любима...Бог дав розум і терпіння перетірпіти біль чи образу....тепер у мене є син у нього до речі теж....я порахувала...та "пацієнтка" як Ваш її називає була на 3 місяці вагітності...Ваше життя...робіть як знаєте

• Подобається Подобається x 17
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Анет, у мене в голові крутиться питання: чого Ви терпите таке до Вас ставлення, заради чого, чому дозволяєте топтатися по Вашій душі і почуттях, в чому сенс Ваших терпінь? Та плюйте і втікайте чимшвидше! Вибачте за різкість, але, на мою думку, іншого виходу тут просто немає і бути не може. Це Гордіїв вузол, який слід просто розрубати і більше ніколи до того питання не повертатися.

• Подобається Подобається x 14
  9. viltis

viltis Well-Known Member

Ой, полетять зараз в мене тапки....

Не знаю чого, але в мене таке враження, що просто Анет комфортно з тим чоловіком. Він "досвічений" , мабуть має непоганий заробіток. А вона якраз вживається в роль "домогосподині"...І може, пішла б, але так не хочеться зараз йти з насидженого місця. Тому й намагається втримати дитиною і т.д.

Вибачте, якщо це не так. Просто в мене рік тому була така подруга. Яка описувала практично індентичну ситуацію. І в ній вона була жертвою, а він -- черствий, недобрий і злий. І ми всі ( коло найближчих коліжанок) твердо вірили, що так і є. Поки чисто випадково я не зустріла його ( їхали разом в поїзді)....і він мені розповів зовсім іншу історію.

Що ніхто нікому нічого не обіцяв, що вона як іногородня студентка просто почала йому вішатись на шию. Він її пожалів, вона в нього живе, він платить за її навчання, часами купує їй речі, а за те "отримує" секс і прибрану хату. І на таких умовах вони і склали а-ля договір. І про жодне одруження не було мови.

Хто правий, хто винуватий я не знаю. Я не суддя цим людям.

зараз про долю дівчини я нічого не знаю ( вона закінчила навчання влітку і мабуть "з"їхала" з квартири...З ним знову пересіклась на виставці. З новою дівчиною років так 19.

• Подобається Подобається x 10
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І таке буває, причому нерідко...:confused:

• Подобається Подобається x 1
  11. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В такому випадку, якщо людині комфортно жити в ролі "жертви" то міняти нічого і не треба, але... плакатися також не треба. Вибір чіткий: або сиджу тихо в теплій клітці (бо я жертва), або виільняюся з солодкої омани, і лечу у вільне (але часом таке жостоке) життя шукати СВОГО щастя.
    P.S. Хоча щось мені підказує що Анет зовсім не така (НЕ жертва), а після феміністичних дописів форумлянок взалі буде діяти дуже рішуче! Вибір за Вами! Ми Вас підтримаємо!

• Подобається Подобається x 7
  12. viltis

viltis Well-Known Member

Дай Боже, щоб Анет дійсно вибрала правильний для неї шлях.

Я не хочіла її образити чи щось таке. Просто деколи треба подивитись на медаль і з другої сторони.

А щодо феміністичних дописів форумлянок ..то вони не є феміністичними, просто тут зібрались РОЗУМНІ жінки, які себе цінують......

• Подобається Подобається x 10
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

всяке буває, дівчата.
    я знаю одну сім"ю, як сім"ю - живуть разом 3 роки. придбали спільну квартиру. в чоловіка є минуле та власний дім. згодом - з"ясовується, що в тому домі є покоївка. а покоївці тій, він розказує, що жінка з якою він живе в іншому місті повісилась йому на шию і він її утримує (та працює на 3 роботах). а тій жінці, що з нею живе, розказує, що та покоївка ніяк не піде, що любить і погрожує "щось собі зробити".. отак. один він білий любимий і пухнастий...
    так що випадки не поодинокі.
    незнаю, скоро на всіх чоловків підозріло дивитимусь...

14. bora

bora Well-Known Member

Знаєте чому ця розповідь всім не сподобалась.. Чоловік, як Ви описали не переживає за те, що Ви подумали, а навпаки вказав Вам на своє місце (не чіпай телефону ніколи). З людиною якою дорожать так себе не ведуть. Тому тут два варіанти - або Ви ставите себе правильно в стосунках - так, щоб Вас поважали та цінували - боялись втратити, або шукаєте іншого хто дорожитиме Вами, навідміну. Друге зробити найлегше, спробуйте звісно спочатку - зробити нормальними, паритетними стосунки. Бо якщо Ви так труситесь над ними, а він - ні, рано чи пізно він кине Вас, просто триматись за його шию сенсу нема. Ну є чоловіки, що хочуть мати дому домгосподиню і рабиню сексу, а на стороні гуляють. І є жінки, що їм таке підходить. Але нашим форумлянам вочевидь такого не зрозуміти. Тут вже вибачайте.

• Подобається Подобається x 16
  15. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я прочитала усі дописи від anet, мене сильна вразила історія...
    Хочу висловити свою думку. Мені здалось, що ваш чоловік людина азартна, людина захоплення. Ви йому сподобались,і вні зробив все щоб вас завоювати. Він знає усі правильні підходити до жінок. Він вас завоював. А тепер (вибачте) втратив до вас інтерес. Він до вас ставиться як дійсно до няні, домогосподині, як до потрібної речі яка постійно біля нього. Тепер можливо (знову вибачте мене) він шукає захоплення на стороні (щоб побавитись і змінити іграшку). А ти м часом у нього вдома дитина під наглядом, їсти зварено. Усе чікі.
    Моя вам порада піти від нього. І дякувати Богу що ви від нього не завагітніли. На мою думку ви не будете з ним щасливі у подальшому житті. Тим більше що він дійсно не хоче дитини. А якщо він не хоче дитини від вас, то він не кохає вас по справжньому. І йому, як я зрозуміла з ваших слів начхати на ваше здоров’я (пухлина у нирці це дуууууууууже серйозно).
    Вибачте за мої різкі слова. Але ви і спрвді молода. Вам треба усе почати зпочатку але вже з іншою людиною. Озирніться, можливо хтось біля вас уже є. Просто ви його не помічали засліплені своїм "чудовим" чоловіком. Я від всього серця бажаю вам обрати своє вірне рішення. Бо вам ще надалі жит з цією людиною. Чи про таке ви сімейне життя мріяли?

16. анет

анет Well-Known Member

а Ваш чоловік на скільки старший від Вас? і Ви одружені офіційно

Дякую!
    Він старший майже на десять років. І, нажаль ми офіційно одружені та ще й шлюб брали, що мені найбільше шкода(адже я обіцяла на все життя, а тут...)

• Подобається Подобається x 5
  17. анет

анет Well-Known Member

Я розумію вас, бо і я маю таких знайомих, АЛЕ:
    -за всоє навчання я плачу сама,
    -речі, і всі жіночі погрімушки+подаруеки його друзям, батькам-я
    -і до недавна я платила за хату(ЙОГО!!!!), тепер надоїло.
    -і ще, я не з тої сім*ї, де за копійку віддам свою душу.

Вибачте, якщо різко!

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Чудесно! Правильно! Тепер з цим-же текстом до нього. ПРоставте всі крапки над "і". Покажіть і йому, чого ви насправді варті. Може така собі "шокотерапія" піде йому на користь?
    Знайдіть собі справи поза домом. Нехай він пригадає, що турбота про дитину лежить в першу чергу на ньому, що ви лише згодились допомагати, а не брати на себе все. Займіться собою, подругами, знайдіть хоббі.
    Коротше, все у ваших руках. Цінуйте себе, дбайте про свої інтереси - побачите, що у нього з"явиться пожива для роздумів.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

щось ця історія мені мене нагадує.
    був в мене такий екземпляр(не знаю, як по-іншому назвати:), теж така різниця у віці, теж якісь обмеження, теж постійні люди, тобто жінки з минулого.теж мене від того його життя відгороджували, як зараз пам"ятаю той біль від цього...
    в таких стосунках нема майбутнього, мої протягнулись три роки, а потім мені просто стало гидко, мене почало вернути від тих недоговорювань, від тої фальші, і любов зникла, правда не без допомоги мого теперішнього чоловіка :) я дивилась на ту людину і відчувала, що вилікувалась від тої хвороби.
    тільки в моєму випадку було трошки лекше, бо не були одружені.
    озирніться навкруги, може і з вами поруч є людина, яка допоможе...

• Подобається Подобається x 11
  20. viltis

viltis Well-Known Member

Тоді тим більше!!! Ви повинні поставити його на місце. Те, що він старший ще нічого не означає ( хоча ..вони деколи думають навпаки).

Щодо церковного шлюбу...Якщо Ви його дійсно кохаєте, тоді боріться. А, може, поїдьте кудись хоча б на тиждень-другий ( ну, конференція там якась, курси, відрядження) і тоді він почне цінити і скучати ...?

• Подобається Подобається x 7