Після сьогоднішньої дефіляди і довгих розмов з чоловіком про буденні справи і вислуховування ряду обвинувачень я стала просто хвора. Фізично хвора. Я буквально впала на диван і не могла встати. Єдине на що була сила то це спати, і то дітиска не давали. Я лежала пляцком до того часу, поки він не подзвонив і не попросив вибачення за свою поведінку і свої слова. Після того як він мене перепросив я ожила!!! Незважаючи на те що я і справді простуджена, я раптом встала, пішла переодягнулась в легкий одяг, скинувши з себе ненависний халат і у мене відкрилось друге дихання. Я могла встати і займатись дітьми і тим що необхідно по-хаті. Це мене наштовхнуло на думку, що я емоційно залежна особа. Коли мені говорять неприємні речі, сварять мене або принижують несправедливо я роблюсь хвора. І коли навпаки то оживаю. Одним словом дівки, Маруська міняє нік на Клініка. Таких вар*ятів певно більше нема, чи є?
Відповідь: Я емоційно залежна Марусю! Я така ж емоційно залежна Від сторонніх намагалась виробити імунітет, не розкриватись і не особливо перейматись; трохи діє А от з рідними так не вийде, найближчі люди і ранять найбільше, нажаль. Але і тішать найкраще тільки вони.
Відповідь: Я емоційно залежна і мене в список клінічних запишіть особливо, що стосується стосунків з мужем
Відповідь: Я емоційно залежна Є, є, такі! І думала, то тільки зі мною так. Але про це можна дуже багато писати.... Може, якось при нагоді
Відповідь: Я емоційно залежна І я така, скільки себе пам"ятаю! Я емоційно залежна, тривожно-мнітєльная особа. Отак.
Відповідь: Я емоційно залежна А я під час, чи після хатньої сварки дістаю якусь 4 швидкість і починаю все складати, мити, вимивати всі кутки-закутки, які би при нормальній спокійній обстановці навіть і не думалося зачіпати. Аж самій смішно і дивно, бо я ніби і не повільна в роботі, але і не скора. А тут все автоматом стається. Ще й відгавкуватися досить скоро вдається. Теж певне клініка. Хоча сварки з чужими людьми мене виснажують. Все потім довго з рук валиться. І до себе прийти довго не можу. Все до деталей в голові прокручую знову і знову. Добре, як є хтось поруч, кому можна виговоритися. От така дивина.
Відповідь: Я емоційно залежна Я була емоційно залежна. Я от так згадувала... я настільки була залежна, що з мене можна було вірьовки вити за допомогою теплого слова і усмішки. Та й чого можна було?! Так і було. Бувший чоловік, по плечі мене гладячи, і ніжно посміхаючись, міг з півтора кіля спагетті на одне вухо навішати. (То вже певне вуха натреновані були, як в осла, за ті роки) А я, як осел стояла і слухала. І вірила. І писок розтулити шкода було - чого? Він же такий милий, а як буду сваритись, то милий не буде, буде неприємний, ввечері сама буду сидіти на дивані... А одного вечора мені дійшло, що я сама собі брешу, бо все одно, хоч і не сварюсь, сижу на тому дивані сама! Мій бувший чоловік виховав в мені певну стервозність. Чи егоїзм. А може й самоповагу. Я не поступаюсь у суперечці тільки тому, що в мене ПОТІМ може бути душевний дискомфорт. Він в мене вже є, то що втрачати?
Відповідь: Я емоційно залежна Дівчаточка!Почитала дописи і....приймайте ще одну залежну у ваші ряди! Я,по гороскопу Риба,і в нас так описано,що ми мнітельні і швидко піддаємось під емоц. вплив. Також дуже боляче і тяжко переношу будь-який негатив.
Відповідь: Я емоційно залежна Ті Риби, то щось страшне..... Я також така! Ну так все до серця беру, що ой - йо - йой:8: Як з чоловіком посварюсь - цілий день шкереберть. Все в голові по 10 раз прокручую, продумую що сказала, що не тре було і тд. "Ім" себе страшенно. Я окрім того що дуже емоційна, то, направду, емоційно-залежна... Треба перевиховуватись....
Відповідь: Я емоційно залежна Я також Рибка. І також емоційно залежна. І не так мене виснажують сварки-скандали, як самопоїдання після них. Мене легко вивести, і в стані "афекту" я здатна виказати все, що на тверезу голову може бути тільки на думці, а не на язику. Тому в результаті - подвійна порція образ.
Відповідь: Я емоційно залежна І я Рибаааааааааааааааааа... Все вищесказане - 100% про мене. Чоловік мене деколи називає "саме натуральне емо". І мама в мене Риба. Але то вже велика Риба, яка наростила навколо ранимої душі міцний панцир. І дівчина мого брата теж Риба. Молоденька дівчинка, 23 роки, маленька Рибка "в квадраті". І дід покійний мій теж був Риба. Я народилася якраз у переддень його 50-річчя. Він так і називав мене: "мій подарунок". Вчив мене не бути такою собі "барышня кисейная - ах, на небесах". Завжди казав: "ты должна иметь терпение, выдержку, вырабатывать в себе силу воли"... Як мені його бракує... P.S. Може, гілочку перейменувати - Я емоційно залежна Рибка?
Відповідь: Я емоційно залежна То, напевне, всі Рибки такі...Хоча в мене є певний стоп-сигнал. Знаю і можу себе "взяти в руки" ,коли бачу, що то перебор. Дуже добре можу абстрагуватись від усього того, що є на душі....але то буває так рідко
Відповідь: Я емоційно залежна І я мабуть також емоційно залежна , але всіляко з тим борюся. Знаєте останнім часом у мене пішло усе шкереберть , сварки , негаразди просто валилися з неба. Я Зривалася на чоловікові , він на мені, не знаю куди б це призвело далі, якби не випадок котрий стався на днях , коли власне через свої емоції і злість я ризикувала життям найдорощих мені людей - Синочка і чоловіка, чуть не пострапили до аварії, власне цей випадок заставив мене переглянути усе своє відношення до життя, я задумалася чи варто витрачати час , сили і енергію на сварки з людьми яких ти любиш , чи варто щодня сваритися і намагатися змінити один одного , не краще насолоджуватися кожною хвилиною життя . І знаєте я ось 3-й день намагаюся жити лише в позитивних емоція скажу, все перевернулося з голови на ноги Так бути емоційним це добре, але ще краще коли бути позитивно емоційним!!! Чого і всім бажаю!!!
Відповідь: Я емоційно залежна Я не Рибка а Терези. І для мене дуже важливо щоб мої терези були вірноважені постійно. Особливо для мене важливо щоб любов і увага милого були завжди присутні і якщо мені десь погано бо одяг не такий, настрій попсувся... дуже важливо щоб він підійшов і сказав, а я ітак тебе люблю. Ось таке я чудо.
Відповідь: Я емоційно залежна Я таке саме чудо як і Ви , теж Терези. Хочу гармонії і рівноваги у всьому (...и душа, и одежда, и мысли...)
Відповідь: Я емоційно залежна І я таке чудо. Шкода, що чоловікові цього нє понять. Але то вже треба в "Забилам би!"
Відповідь: Я емоційно залежна Може б ми тепер давали поради як потроху позбавлятись цієї залежності????????