Ми так багато пишемо про сімейні стосунки, але маємо змогу бачити тільки одну сторону. В історіях описаних двома учасниками та очевидцями, певно більше необхідних деталей, щоб зрозуміти, що було насправді і де потрібно було виправити ситуацію. Мене вразила історія Толстого. Я б її назвала - як щасливе подружжя зробило зі свого життя дурдом. Але ж як неймовірно гарно все починалось...
Відповідь: Історії кохання відомих особистостей До речі, читала якось про те, як дружина Толстого, переживаючи за те що його здоров'ю зашкодить вегетаріанство, варила йому вегетаріанські супчики на курячому бульйоні крадькома.. З одного боку - яка неповага до переконань чоловіка і його особистих поглядів. А з іншого.. це ціла трагедія, коли в молодості одружуєшся з однією людиною - а вона раптом через n десятиліть настільки кардинально змінюється, що вже мало чим нагадує ту людину, за яку дічина виходила заміж.. я перебільшую, звичайно, щось залишається схожим - але любити ту нову, незнайому і змінену людину, завжди складніше. Обом.
Відповідь: Історії кохання відомих особистостей на мою думку Л.Толстой був "глубоко порочним человеком" (вибачте, нема під рукою російської гарнітури). Геніальність і моральність не завжди йдуть поряд. А на рахунок вегетаріанства, то один відомий літературний персонаж з цього приводу вже казав, що граф натомість їв спаржу.
Відповідь: Історії кохання відомих особистостей Погоджуюсь із попереднім дописом. У нас чомусь прийнято вважати класиків ледь не святими .. Але геніальність не означає святість. Той таки ж Толстой, хоч і любив свою дружину, зраджував їй навіть під час її вагітності. Та й сама Софія Андріївна, коли їй було 52 закохалася в іншого чоловіка - друга сім*ї. Однак казала, що то була просто закоханість, а любила вона тільки свого чоловіка. А от, щоб дізнатися цікаві історії кохання відомих людей, вартує прочитати книгу Є.Богата "Що водить сонце і світила".
Відповідь: Історії кохання відомих особистостей irchukmip, українською ви навряд чи її купите - вона була видана у 90х роках, а от російською знайти шанси є. Книжка виглядає отак (рос.варіант видання): Я б її радила, бо там подані тексти листів письменників, поетів, вчених і т.п., котрі дуже цікаво читати. Вони "переплітаються" з розповіддю автора, тому навіть тим, хто не любить читати мемуари, листи і т.д. - буде цікаво.