Медицинский ситком с Иваном Охлобыстиным про врачей, которые еще не умеют лечить, но уже умеют смешить. Главные герои ситкома – четыре интерна. Они все время попадают в идиотские ситуации, а их руководитель доктор Быков (Охлобыстин) с удовольствием за этим наблюдает. Доводить интернов до белого каления Быкову помогает друг доктор Купитман и мешает главврач больницы Анастасия Кисегач. Почти все сюжеты взяты из реальной врачебной практики. Автор идеи - Вячеслав Дусмухаметов, Один из создателей «Универа», а также продюсер Comedy Woman и сценарист фильма «Наша Russia: яйца судьбы». Снимать «Интернов» взялся Максим Пежемский («Мама не горюй», «Наша Russia» 1-й и 2-й сезоны), а на главную роль пригласили Ивана Охлобыстина. Підсіли ми з чоловіком на серіал "Інтерни" дуже міцно Цікаво почути ваші враження. Може ще хтось знає коли будуть серії 40-60, бо вже терпцю нема
Відповідь: ІНТЕРНИ ми для себе інтернів відкрили порівняно недавно (тижні 3 тому), дивимось онлайн ,ржемо,що хата хитається. Вчора 40 -ву серію переглянули, дивились до 1-ї ночі:8: Лобанове "блііін" (точніше інтонація того "блін" тепер рятує, що мене,що мужа, коли щось напартачимо,бо відразу смішно стає ) а від Бикова просто балдю.
Відповідь: ІНТЕРНИ О.я вже два рази передивилась це серіал, та його тепер по-третьому колу "крутять", то, мабуть, знову дивитимусь. Враження якнайкращі з точки зору підвищення гарного настрою! На рахунок продовження, то, здається "Лобанов" зламав ногу, то й не знімають. хоча наскільки це правда - не знаю.
Відповідь: ІНТЕРНИ Ааааа!!! дивимося з перших серій. Не качаємо, а чемно чекаємо 21.30 і передивляємся одну нову і одну попередню серію(для закрєплєнія ефекта)))). супер серіал, супер актори. Навіть Ромік сміється, правда з того як ми сміємось
Відповідь: ІНТЕРНИ Я теж дивлюсь цей серіал, напевно єдиний серіал який дивлюсь... ну ... ще часом Універ. Але мій чоловік, який є ярим противником серіалів, теж присів на "Інтернів". Дуже яскраво зображена вся медична іронія Я дивилась на російському каналі ТНТ, там вже по новому, з перших серій показують. Нажаль, щось сталось з антеною, то наразі не маю можливості дивитись.
Відповідь: ІНТЕРНИ Серіал - бомба!) Десь читала, що нові серії будуть у грудні. Знущаються ж) А потім знов лише десяток серій покажуть і чергова перерва у показі)
Відповідь: ІНТЕРНИ І я відкрила для себе його тижня два тому, настрій піднімає , актори класно підібрані, класний серіал.
Відповідь: ІНТЕРНИ І ми з чоловіком дивимось "Інтерни", спочатку скачали всі серії,а тепер по другому колу дивимось по ТБ
Відповідь: ІНТЕРНИ Аналогічна ситуація. Мій теж терпіти не може усі ці серіали, а від цього просто в захваті... Дивимось всі серії і тримаємось за животи від сміху...
Відповідь: ІНТЕРНИ Я також з чоловіком присіла на цей серіал. А вчора мені чомусь така вже смішна серія була, що я аж заходилась від сміху, чоловік був в шоці з мене, хоча сам двічі піднімався, щоб вдосталь посміятись. Серіал - БОМБА!
Відповідь: ІНТЕРНИ Я ще десь місяць тому додивилася до 40 серії. І ніколи б не повірила що доктор Биков - священнослужитель Російської Православної Церкви, тимчасово заборонений у служінні.
Відповідь: ІНТЕРНИ Це і наш улюблений сімейний серіал. Спочатку подивились в неті,а тепер ще й по телевізору дивимось.Маю подружку,яка практично не дивиться телевізор,то після моїх зохоплених розповідей ,вони з чоловіком до третьої ночі дивились серіал онлайн.Нашою улюбленою фразою з серіалу є улюблена фраза лікаря Бикова "и где ж я так нагрешил",це коли діти неслухняні . Взагалі,як на мене,дуже вдало підібрані актори.
Відповідь: ІНТЕРНИ І я приєднаюся до прихильників цього серіалу!Ми з чоловіком також постійно його дивимось, намагаємось не пропустити жодної серії (правда 1+1 і не дає такої можливості з численними повторами) Охлобистін-це просто щось, чудово вжився в роль лікаря-сотрапа І молоді актори також грають дуже класно, сьогодні вичитувала інформацію про них, Лобанов і Левін (точніше актори)виявляється вже досить багато знімалися, правда , переважно в таких фільмах, які я не бачила.
Відповідь: ІНТЕРНИ І ми з чоловіком дуже любимо цей серіал, актори просто супер, дуже подобається та медсестра Люба ну і звичайно Биков. Серіал просто клас !!!
Відповідь: ІНТЕРНИ А мені б ссилочку на перші серії. Я бачила три-чотири останні серії - захопило. А ще тут поначитувалася - виявляється я багато втратила..