Insolence & безсоння

Тема у розділі 'Галереї творчих робіт', створена користувачем Insolence, 25 Вересень 2011.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

А починалось все так. Завела Ізалента собі інет (у якому далекому 2000 з копійками році), а у інеті валом краси всілякої. Коли період дикого качання схем перейшов, забаглось і вишивати. Про виробників ниток поняття зеленого не мала, то ж яко-тако перевела по таблицях у нитки, які першими знайшла у магазині, і була це Мадейра.
    Отож Ріоліс "Пори року" (зима-весна-літо-осінь), вишито підбором, нитки Мадейра, Аїда 16 біла, кольорів 8-9 в кожній, розмір 100х100. В середньому кожну шила близько тижня. Коли вишила, виявила, що колір тканини мав бути не білий. Наразі не оформлено, бо розподобалось.
    [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG]

2. Insolence

Відповідь: Insolence & безсоння

Це була друга проба пера, напару "Порами року"
    Сотвори сама, "Кулинарний техныкум" - дизайн С.Прокопец. вишито подбором, ДМС+ Кирова, Аїда16 біла і кольору небіленого льону, кольорів десь 15 в кожному, розмер 100х100. "Перша партія" була подарована кумі, потім вирішила відшити для себе. Вишивши першого, подумала що краще буде на канві кольору льону. 2й раз шити одне і те саме - убійство =) Останнього так і не дошила, ібо набридло, з тої ж причини і оформляла. На 1й картинці тільки на фото побачила "недоробки" =) не вистчає беку на скатертині, а останній повар - слепий ) . В средньому шила близько тижня кожну.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. Insolence

А так вони вписались у інтер*єр кухні у куми. Рамки з Вернісажу, натягував таточко.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

4. Insolence

Після всякої "мєлачьовки" замахнулась я на Lanarte 34872 The Emperor.
    Аїда 16, біла, підбір ДМС. Кольорів десь зо 30. Шиється дуже легко. одиночних хрестиків небагато, як і бєка. Таке було "не стірано і нєглажено" [​IMG]
    , але подумала і додала трохи беку на гриві
    А так оформлене [​IMG] і на стіні [​IMG]

Останнє редагування: 26 Вересень 2011
  5. Insolence

Далі був Пауелл, Грецький острів. Кольорів десь 25. З них блендів штук 5. (Інфо по памяті). Підбір ДМС. Аїда 16. Розмір роботи 16х16 см (десь 100х100 хр). Пауел звичайно красавчік..але бк це узяс =)) Але, все таки, він цього вартує. Буду шити Пауела ще. Робота заняла близько тижня. бо треба було терміново подарувати щось подрузі у Полтаві. Оформлення, як і Ланарте, - Епіцентр. Фото ніяке, бо не було часу фотографувати, то ж попросила зробити фото мужа подруги. Ну він і зробив фото, як міг. Ноу коменцс =)
    [​IMG][​IMG]

6. Insolence

А тут я руки доклала лише трішки, вишиваючи фон, коли приїжджала до мами. Схема не знаю звідки, кольорів десь 35, Аїда 16, підбір Гамма+ДМС ..розмір без багета 35-45 см ("на глаз" в хрестиках 220х260хр.)..вишивалось у подарунок моїй хресній (майже 3 місяці), але мама зажала їй подарувати.
    Багет - з Курмановича, натягував таточко.

7. Insolence

ВК 10-33-2007 Little shoes. Перенабір. Аїда 16 біла, підбір ДМС і Мадейра. А також трохи творчості у оформленні - мультиколор Гамма і якийсь китайський бісер =))
    [​IMG] [​IMG]
    Довго роздумувала про те, чи підписувати роботу і над самим підписом. І традиційно в останній момент придумала на прасувальній дошці. Металік в 1 нитку.[​IMG]

8. Insolence

Багатостраждальні медведики, вони і шились запоями і валялись невідомо де. І ще би валялись невідомо скільки, але у нас є чудова палочка-виручалочка, яка відбирає всі набридлі вишивки і доробляє їх =))
    Dimensions 35039 A Row of Love
    Розмір: 46х23 см, з оформленням 59х46 см.
    Кольорів: 39 (+7 змішаних)
    Канва: Аїда 16 біла
    Нитки: ДМС, підбір.
    Схема: перенабір.
    Багетка на Курмановича. Оформляла мама після години пояснень в телефонному режимі "ну багет має бути такий, а паспарту сяке", т.к. я "дитьо вічно працуюче", часу мало. Вийшло доволі незле.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

9. Insolence

Сезони DOME. Тип ниток: DMC, Кольорів: 48. Канва: Aida 16, біла. Розмір готової роботи: 42 Х 26 см. Оформлення - Курмановича.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    В інтер*єрі не вдається сфотографувати, бо в коридорі у брата вузько і темно ((

10. Insolence

А далі вишивальна муза взяла відпустку, тому прийшлось "страждати" ізониткою =)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. Insolence

А далі мене захопила ізонитка так, що я ще з зими готувалась до Великодня.
    Ото батальйон =)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Їх було більше, але ж то треба згадувати і фотографувати. Ну не згадалось =)

12. Insolence

І ще всяке різне ізониткове. Фотографоване посеред ночі телефоном
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 8 Жовтень 2011
  13. Insolence

Потім і ізониткова муза вирішила приєднатись до музи вишивальної десь далеко, напевно на Канари гайнули.:girl_crazy: Але на той час на Посиденьки прийшла нова хвиля натхнення і новий вид творчості - скрап. А я вже до того часу трохи прибарахлилась матеріалами. :girl_crazy: Соромно, звичайно, показувати, але .. Тоді вона мені здавалась шедевром ггг
    Такою була моя перша скрапова листівка, яку зробила для форумлянки з рукодільного форуму, яка приїхала до Львова з Курська. [​IMG]