Інкогніто чи ні на форумі

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Редвумен, Jul 20, 2010.

1. Редвумен

Редвумен Active Member

не згідна! я так не живу. може я і є виняток. ХОТІЛОСЬ БИ ВІРИТИ, ЩО НІ.
    я ЗАВЖДИ ДУМАЛА, що на таких форумах, де ти є інкогніто - народ пише відверто на інтимно-душевні теми - бо тоді не розумію навіщо взагалі писати? уявляти себе кимось іншим? чи як? Наполеоном?:girl_crazy::D

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Чоловіка "тягне" в походи

більшість я сказала, то не всі. А ще власне більшість буде заперечувати мою попередню цитату. А ще - це все психологія, не завжди усвідомлена

ця тема і є підтвердженням моїх слів і аргументом проти Ваших - авторка теми писала не від себе, бо справжня форумчанка чомсь сама не наважилась. Чому? тут же ж інкогніто ..

Last edited by a moderator: Jul 20, 2010
  3. bora

bora Well-Known Member

Мало хто саме тут є інкогніто. Навпаки - купу люду повпізнавало на певних сторінках один одного. Тому й не писала від свого імені.

Last edited: Jul 21, 2010
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ага. Особливо на таких, як цей, з темою "А ось і я", і з фанклубом на фейсбуку. Передивилась я той фанклуб, з'ясувала, що тут купа дружин старих знайомих... та й інших категорій. :) І знайомих спільних хмара...

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А ще є дужі сприятливі "інкогнітючості" форуміки)))

6. Редвумен

Редвумен Active Member

Ну дивіться - тут є 2 варіанти: або я вся відкрита - і говорю всім і вся про що я думаю і не приховую нічого . Або я боюсь осуду через прямий контакт - і я інкогтіто в мережі - і пишу про що "болить". Думаю, тут є такі і такі :)

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

так ж вас ніхто не заставляє там з"являтись...

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А ще є такі, що білі і пухнасті, а в житті зовсім не такі. Або такі, що пишуть про тортики-вишивки ітд. а все особисте приховують.

Люди різні є...

8. Tanyunya

так мене ж ніхто не заставляє вигадувати собі "інше життя" на форумі))) Думаю ті, хто вигадує, навряд чи ходять на форумівки, хоча б з огляду на те, що "Львів - велике село"))

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ще є такі, як я - ідеал форумлянки.:girl_crazy: Пишу під настрій і розказую все як є, а потім дехто мене сварить що я брудну білизну потащила кудась, але то не так... бо мені мама завжди все вчасно випере.

Нам скоро зроблять нову тему - які повинні бути форумлянки, чи радше які бувають форулянки - самоаналіз. :girl_haha:

10. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Інкогніто чи ні на форумі

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

кхм, Тань, виходить що всі, хто не ходять на форумівки, вигадують? особисто я ще просто не наважилась :girl_blush2:

і справа не в тому навіть, ти інколи можеш знати людину, чи так думати, а потім гоп - а виявляється то все була "інша реальність" - тут в даному випадку реальний віртуал :girl_crazy:

є речі які в реалі не всім кажеться, а в форумі навпаки - виливається... є люди, які в реалі ну дуже відкриті - а на форумі стримані, є люди - для яких інтернет то життя, вони ніц не можуть чи не хочуть змінити у реалі, то живуть вигаданим у віртуалі....

а зараз взагалі цікавіше - віртуал став частинкою реалу, тому це можу бути причиною того, чому таки люди не все викидають/відкривають/виливають на форумі.

Зрештою, в кожного своя причина діяти так чи інакше, свої мотиви

12. Tanyunya

Нєа! Так не виходить:girl_crazy:. Виходить, що, можливо, ті хто вигадують, не ходять. А ще виходить, що не ходять з багатьох інших причин))) Я, доречі, лише раз була на форумівці. Не виходить, виходить)) А вигадувати теж не дуже виходить - я в таких випадках краще промовчу, якщо мені нічого сказати, або я не хочу говорити про те, що є насправді в "прямий ефір".

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

гм, та село-село...Каюсь, не ходжу на форумівки(не моє)...форумівки ходять до мене по одній:girl_crazy: А з приводу відкритості на форумі, то мені особисто важко спілкуватись на серйозні і особисті теми при такій кількості люду, а ще якщо воно болить, то тим більше краще обговорити з подругою чи психологом. А то наприклад ще напишу щось з очікуванням порад і розуміння, а тут хтось недочитає, хтось перекрутить, хтось просто не зрозуміє правильно і вийде ведмежа послуга. Тому і люблю проблеми розглядати гіпотетичні і ті які мене особисто не зачіпають.

14. Tanyunya

О!:girl_yes:

15. Редвумен

Редвумен Active Member

Точно! Це третій варіант!:girl_yes:

16. Tanyunya

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Перечитала Ваші дописи і виникло бажання написати про себе.
    Я, наприклад, бажаю залишатися "інкогніто", тому не виставляю своїх фото, не ходжу на форумівки і не признаюся до тих, кого упізнала. А такі є! Є однокласниці, дівчата з якими вчилася на потоці та й просто знайомі люди. Декого упізнала по фото, а декого просто по їх розповідях про особисті проблеми. Просто багато збігів. І, як хтось тут писав уже, Львів таки велике село, в чому я особисто переконалася і спершу була дуже здивована.
    Особисто я зареєструвалася тут, бо мене привела сюди проблема, яка конче потребувала розради і спілкування. І розраду я тут знайшла (хоча проблема моя по-сьогоднішній день залишається актуальною), навіть більше. Багато що мене зацікавило і скажу чесно, що на сьогоднішній день не уявляю без посиденьок дня. З ранку кава і перечитування нових дописів, на роботі при вільній хвильці знову ж, ну і вечірком при вишивці те ж.

18. zetta

zetta Well-Known Member

а я нiкого не упізнала, і не намагаюсь. Знайомим сказала що я тут... але вони не дуже дружать з різними блогами та форумами тому і сприйняли це ніяк. Білою і пухнастою не є і такою бути тут...для чого? Раніше частенько зайду в тему......пишу пишу а потім думаю ну для чого перейматись в чому спить мій чоловік , чи пардон чужі....стерла.В більшості просто читаю , як є чим допомогти чи поділитись тонема проблем. А щодо форумівок.......тішусь що людям то подобається. Левандівка запрошував пару разів, я то працювала, то тепер живу на дві країни.... але як шось в середені мене захоче то певне точно піду)).
    А про інших...не хочу я думати що там хтось не такий пухнастий як видається. Я вірю всім , тим більше яке мені діло, може людині так легше.

19. Tanyunya

Ну ви переговоріть з тим, ну, що всередині:girl_claping: та й приходьте!:girl_dance:

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я є таке "патякало",що пишу все,що на думці,але,не зважаючи на ту відкритість, мені легко,приємно,комфортно і по-домашньому тут спілкуватись.Я ще жодного разу не пошкодувала за будь-який свій допис (хоча й знаю,що мене читає,сприймає/засуджує/в шоці чимало друзів/знайомих,та й муж інколи).На Дп я-справжня,якщо й не на 100,то на 90% точно......