Відповідь: модна тусовка: діти! забули ше одну модняву маму з доцьою-Мадонну дочка короля рок-н-роллу-Ліза-Марі Преслі серед найгарніших зіркових дітей і є Лів Тайлер,дочка соліста групи "аеросміт"
Відповідь: модна тусовка: діти! Дивлюся на тих діток... Уявіть тільки, якою красунечкою років через 10 стане Шайло. Бред+Анджеліна="гримучая смесь" Мала Леджера подібна на татка...Ех, шкода, що він помер. Дуже подобався мені...
Відповідь: модна тусовка: діти! Кейт Хадсон-доця Голді Хоун і Курта Рассела дітки Уілла Смітта Оскароносный актер Джон Войт на вечеринке Vanity Fair вместе со своей дочерью Анджелиной Джоли. Румер Уиллис-Мур уже стала завсегдатаем светской хроники и "подающей надежды" актрисой. Хотя с папой Брюсом Уиллисом и мамой Деми Мур можно было бы не стремиться больше ни к чему Дети Майкла Джексона: Принс Майкл-младший (Prince Michael Jr), Пэрис Майкл Кэтрин (Paris Michael Katherine) и Принс Майкл II (Prince Michael II)
Відповідь: модна тусовка: діти! Якраз сьогодні про них згадувала, а тутка ви вже написали. а це вже її дитя ну а це то взагалі...........
Відповідь: модна тусовка: діти! дітьо мого обажаємого Адама Сендлера ну і дітки Хайді Клум (дочка Ленні від співака Сіл) Джо Алфи Уинслет - сын актрисы Кейт Уинслет Зое, дочь Ленни Кравитца Лила Грейс, дочь Кейт Мосс Сэм, дочка Дениз Ричардс Джеймс Уилки Бродерик Паркер-сын Сары Джессики Паркер
Відповідь: модна тусовка: діти! я собі уявила якою б я виросла, якщо б мені з глибокого дитинства луї вітон в руки сунули))
Відповідь: модна тусовка: діти! Співачка Галіна і її кнопа Доня Андрія Шевченка і телеведучої Інтера Ганни Гомонай- Марічка,схоже втомилась від світського життя П.С А Моніка Кільчицької справжня модниця, Луї Віттон в руки і вперед "тусити", скоро увійде до списку найбажаніших наречених України
Відповідь: модна тусовка: діти! ой,а цю дитину і маму навіть представляти не треба. цих ,в принципі,також,але всеж-таки..Хулио Иглесиас и Энрике Иглесиас Михаил Боярский и Елизавета Боярская Сергей Бондарчук и Федор Бондарчук
Відповідь: модна тусовка: діти! Мама Гвен вернулась из России (Москва-Санкт-Петербург) с модными обновками Первый GUCCI Вашего малыша ))
Відповідь: модна тусовка: діти! нєєєєє - дівчинка старша від менеджера Формули-1 Флавіо Бріаторе. від Сіла всі інші - троє. не плутаєм
Відповідь: модна тусовка: діти! дуже зраділа побачивши фото сари мішель геллар з її дитинкою.вона мені подобається давно-ще з часів "баффі переможниці вампірів" дуже хочу її теперишній фільм "фальшивка" нажаль його неможливу у нас поки що скачати.
Відповідь: модна тусовка: діти! Трошки моєї улюбленої зіркової сім'ї: Але ж воно файнюще Як янголятко...А татка з братиком, певно, десь по дорозі загубили