Гіперехогенний фокус в серці ще ненародженої дитинки. Поділіться досвідом

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Abaka, 17 Січень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abaka

Abaka New Member

Доброго дня усім!
    справа в тому, що кілька днів тому я була на першому УЗД (в Медико-генетичному центр на Лисенка, лікар - Лотоцька -Волкова) і там мені сказали, що в дитинки виявили гіперехогенний фокус лівого шлуночка серця d-1.2 мм. Що до чого не пояснили (бо не мали часу - черга в коридорі величезна...) направили здавати багацько різних аналізів, і звернутися (обов"язково!) в Центр здорв"я родини. Якщо чесно, я нікуди не пішла, бо термін вагітності 13 тижнів - як на мене замалий, щоб з впевненістю говорити, про те чи буде в дитинки вада серця чи ні, та й по великому рахунку, якщо вони виявлять що там справді не все гаразд єдине що вони можуть - порадити зробити аборт.
    Питання - чи Ви стикалися з подібним діагнозом?
    PS Це моя 2га вагітність, першу вагітнісь я на УЗД потрапляла 2 рази до Скляр - за даними огляду все було добре. Дитинка народилась здоровою.
    Дякую за Вашу увагу

Останнє редагування: 17 Січень 2010
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Гіперехогенний фокус в серці ще ненародженої дитинки. Поділіться досвідом

Сподіваюся, на правий шлуночок (на которий УЗД промовчало) окремої теми не будете заводити, а почитаєте форум, знайдете потрібну Вам гілку.

Статус теми:
Закрита.