Гарний маршрут від центру до вул. Глінки.

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем isaperson, 16 Серпень 2011.

1. isaperson

isaperson New Member

Всім привіт.
    Я з дівчиною планую відвідати Львів та планую підготувати для неї невеличкий сюрприз. Сюрприз має нас чекати на вул. Глінки приблизно о 20:00-21:00.
    За моїм задумом дістатись ми туди маємо невимушено ніби прогулюючись. Думаю приблизно о 18:00 ми будемо знаходитись в самому центрі візьмемо курс в сторону Стрийського парку , прогуляємось парком вийдемо на Гвардійську і ніби повертаючись в центр пройдемо через Глінки.

Скажіть чи буде приємною та безпечною прогулянка цим парком о такій порі у п"ятницю? Можете запропонувати інший маршрут з центру до вул. Глінки.

Дуже дякую.

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Гарний маршрут від центру до вул. Глінки.

То, певно, до ворожок треба...:girl_yes: Хіба може десь є графіки безпечності і приємності прогулянок по порах п"ятниць...

3. AilataN

AilataN жива

З якою швидкістю ви збираєтесь пересуватись? Чи вибрали ви місця зупинок для перепочинку, перекусу, тощо?
    Безпека пересування даним парком, що входить в графік перебігу даної прогулянки залежить від конкретного часу знаходження на території об'єкту. Тобто, чим більше часу ви проведете в парку, тим більша вірогідність неприємних, або приємних, моментів. В співвідношенні 50/50. Підійдіть до цього питання серйозніше, почитайте статистику.

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Сюрприз чекатиме значно раніше у вигляді дощу, КД і перекопаної до Євро 2012 дороги.
    Яндексові мапи вам допоможуть.

5. viltis

viltis Well-Known Member

:haha: може то форумівки збацати на вул. Глінки??? бо щось мені цікаво, що то за сюрприз такий:)))

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Контррозвідка доложила, жи то дійсно туристи-ПВД. Прокладання чіткого маршруту - норма.
    http://www.youtube.com/watch?v=H8s-oH36k18

7. Tanyunya

гороскопи ще...

Треба бути добрішими. Форумівку бацати в Стрийському парку, для забезепечення безпечності.

8. natorella

natorella Well-Known Member

ой, нє знаю, ми мамаші агрєсівниє сазданія;)

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а пятниця часом не 13-те?

10. natorella

natorella Well-Known Member

в п*ятницю спаса, наїмось паляниць з маком, будемо нєуправляємиє
    не їдьте до львова;)

11. isaperson

isaperson New Member

Бачу спільнота мене не зрозуміла =(.

Так аби мені задали подібне питання щодо Маріїнського парку в Києві то я б відповів приблизно так "Гарний парк, прогулятись ним буде приємно. Людей завжи досить багато. Якоїсь небезпеки немає".

А якби питання було поставлен щодо Парку дружби народів, що в тому ж Києві то відповідь моя була б така "Занедбана територія куди з"являтись я б не радив. Особливо ввечері коли там дуже легко зустріти "Пацанов" з найближчого спальника".

А ви мені статистика, вірогідність. Нажаль супутникове фото не показує реальну картину.

12. AilataN

AilataN жива

Бо ваше повідомлення якось смішно написано, по чоловічому, чи що? ;) :) навіть трохи по військовому.
    Я так і уявила собі, як ви роздумували при карті і свічці над маршрутом...
    А так то цілком нормальна у вас буде прогулянка, час не пізній, спальники звідти далеко, район інтелігентний, багато затишних непоганих кафе на проблему негоди, в парку суцільний романтік, лебеді...
    Сюрприз який? Не мучте, розкажіть!)

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Там гарний готельчик на Глінки є, то ясно який сюрприз.

14. AilataN

AilataN жива

То КД, які мав на увазі Левандівка, дійсно КД? Чи то якісь інші КД? ;)

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Та ми тут не злі, ми добрі, просто дійсно все якось занадто чітко розплановано по годинах. Я думала закохані мають бути спонтанними, діяти по ситуації.
    Але щось мені здається, після цього публічного допису усамітнитись буде складно:girl_bye:
    Згадався уривок з фільму (не можу згадати назви), де пара цілується на балконі, і думає що вони на самоті, а насправді весь будинок обвішаний папарацці, які спостерігають за закоханими.

16. isaperson

isaperson New Member

Таки правда. Форум жіночий, а питання я написав якось по чоловічому. Каюсь =)

Планування у справах романтичних недоречне - звучить правдиво. Але ж ви так любите сюрпризи і коли це не просто квіточка захована за спину то доводиться трішечки підготуватись =) Чим більше чоловік думає і планує тим більше жінка думає, що у них все легко і невимушено :ninja:

Там дійсно є хороший готель =) але чекати нас не варто боя дуже заздалегідь готуюсь.

17. Tanyunya

Ми будемо чекати вас кожної п"ятниці!:girl_curtsey:
    Удачі вам і вашій дівчині, хай сюрприз вдасться!

18. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ну чим ближче до холодів, тим скоріше темніє, тим менш безпечно у парках львівських.
    Ще сплануйте запасний варіант на випадок дощів. Осінній дощовий вечір у Львові не надихає. Тут літом теперішнім день без дощу - ексклюзив, а що буде восени - думати страшно.

Останнє редагування: 17 Серпень 2011
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно!
    У нас для мамочок є купа тем.

Залежить, на ЩО...
    Уявіть собі прогулянку Парком Культури знищеним кладовищем під вечірнім дощем...
    А?
    То ж... бігом у готель і під ковдру побіжать.
    Нє?

20. Sitara

Sitara Active Member

Суперова темка. Ото я повеселилась. Але шкода хллопчину, бідака готується, переживає, такий РОМАНТІК....:girl_tender: Аж згадалось, що й мій чоловік також колись таким був. Тепер вже не те... Буденність, а сюрпризи вже така рідкість...