Галерея "Великодніх сюрпризів"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем algo, 6 Квітень 2012.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Багато учасників гри "Великодній сюрприз" уже отримали свої довгоочікувані презентики. Пропоную всім учасникам забави у цій темці поділитись подаруночками та позитивом, які отримали від форумлянок в рамках гри. Не забувайте вказувати від кого отримали подаруночок!

УВАГА! В цій темі лише фото подарунків та коментар власника подарунку. Усі інші "ахи-охи" з приводу презентика, обговорення та інші моменти залишаємо у темі обговорення

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Галерея "Великодніх сюрпризів"

Отже, моїм дарувальником була Вірджинія!
    Отримала я гарненький великодній рушничок, файну скляну статуетку-хрест, солодке яєчко-писанка, а також те, що мені дуже-дуже хотілося! Це дві тільдо-тканинки (певно вчасно я тим зайнялася) і наповнювач. Вже малюю у своїй уяві ту красуню, яку пошию з тої тканини! :girl_in_love:
    Олю, дуже Вам дякую!!!!! :girl_curtsey:

3. Tanju

Tanju Well-Known Member

Похвалюсь і я. Як я вже писала подарунок я отримала від Олі -Napoleona. Одже, перше фото частково запакований подаруночок. Для мене книжка мого улюбленого Вишневського, це новий роман, із задоволенням прочитаю. Великодня листівочка-дуже гарна! Для доні - величезна розмальовка.
    на другому фото вже розпакована торбинка з солодощами-шоколадний зайчик і смачнющі мафінчики (які з'їли в одну мить, тільки сфоткати встигла :)) і свічечка і вигляді яєчка!

Ще раз дякую Олі! Дуже приємно!:girl_in_love:

4. lawyer

lawyer Member

і я прийшла хвалитися!!!:) моїми Великодніми зайчиками були Зорянівонька ї її синочок Левчик!:girl_curtsey: відкриточка підписана ними обома:girl_dance:[​IMG]
    отримала в подарунок неймовірної краси шкатулочку на тему Парижу (до речі, це місто я дуже люблю, такшо презентик завжди мені нагадуватиме про нього),
    а зі свічечками як мені вгодили!:girl_in_love:, я ж їх колекціоную потрошки;)
    а мильце!!! ще ніколи не використовувала мило ручної роботи, а так давно хотіла!
    ну, і чоколядка:), коханий вже мене попередив, шоб без нього не відкривала:girl_crazy:
    величезне дякую вам за такі презентики, за ту радість, яку принесли мені і за те неймовірне передчуття свята!

5. koroljok

koroljok Well-Known Member

Мій подарунок від Мар"яни кол. Метеликметелик.
    Тепер маю гарну коробочку для рукоділля, а ще зроблене власноруч великоднє яєчко. Іллюхі теж сподобалась розмальовка з тваринками.
    Дуже дякую. Приємно отримувати сюрпризи![​IMG]

6. Donata

Donata Active Member

мій подаруночок від Halina
    цукерки, шок. зайчик та шок. яєчка, 2 підставочки під яєчка (діти тішаться :girl_in_love:), курчатко в гніздечку, рушничок і 2 набори для фарбування яєць (пастель та воскові олівчики і золотисті фарби). І листівка без ніку ;)
    дуже дякую за подаруночок, а ще більше за позит. емоції від нього :girl_curtsey:

7. Музик

Музик Мартуська

отаку красу я отримала в подарунок від Katrine

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я хвалюсь своїми великодніми подаруночками від форумлянки VIKA :girl_dance:. Пакуночок прийшов аж з Тернопільщини цілим і неушкодженим! Я так швидко з ним бігла з пошти додому, щоб пошвидше глянути, що там :girl_crazy:
    Тепер все по порядку:
    - дуже гарненька рукодільна відкриточка з чудовим великоднім привітанням
    - вазончик на квітку (якраз мої іриси туди дуже влучно вписались)
    - мій улюблений екстрамолочний шоколад
    - свічечка-яєчко - якраз буде у великодній кошичок
    - гель для душу з улюбленим кокосовим ароматом.
    Все на стільки гармонійно підібрано в одній кольоровій гаммі і так по-великодньому :girl_in_love: Ще раз дуже дякую!

9. Alexx

Alexx New Member

А я понеділка чекаю, щоб виставити подарунок.... а тут вже всі хваляться на повну катушку.
    Ось мій подарунок від Рreciosa.
    -Гарні, яскраві Великодні сувеніри та листівочка;
    -Косметичні засоби по догляду за тілом.... мммм.... так гарно пахнуть:
    -масочка
    -мильце ручної роботи
    -така ароматна масляна плиточка для тіла
    -чоколядова бомбочка для ванни
    -мінеральна косметика
    -і чорний шоколад з горішками
    Все дуже сподобалось :girl_dance: вже по трошки користуюсь :girl_in_love:
    Дякую, Роксоланка, за подаруночки!!! Задарувала мене просто супер :girl_dance:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені сюрприз робила Зетта!Ось що я отримала:
    [​IMG] [​IMG]
    То є блокнот, зайчик чоколядовий, зайчик сувенірний і.... снапи!!! то така чудо-річ для вишивання! Дуже дякую!

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Поки малий спить і я похвалюся!
    Моєю дарувальницею була форумлянка Marcipanka(як вияснилося після довгих випитувань:girl_smile:).
    Ось чим вона порадувала нашу сімейку:
    Печенька ми злопали ше в перший вечір.Чоловіку так сподобалося,що просив спитати-де то таке купити можна))).Він не зразу зрозумів,що то домашнє.
    Зайчик шоколадний якимось чудом дожив до наступного дня і я з чистим серцем злопала його сама(поки чоловік був на роботі).
    Оскільки книжечки Ранку у нас в фавориті,то малий теж залишився задоволений.
    А гарну святкову свічечку ми запалимо на свята.
    Ну а приколи з кур'єром-то взагалі окрема історія))).Ото налякали ми один одного))).
    Короче,я задоволена,як слон і ніяк не можу зрозуміти,що мені більше подобається-отримувати подарунки чи їх готувати.
    Дякую тобі,форумляночко!!!
    Хочу наступну акцію:girl_dance:!

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А такий гарний подарунок отримала я від Мамвасильки :)

і так:
    дуже гарні рукодільні писанки і пташка з фетру
    зайчик-шкатулка
    ще одна шкатулка -велика писанка, в середині з маленькими шоколадними яєчками
    гарна книжечка-пазл для Соломійки
    і для мене особисто схема для вишивки бісером :girl_dance:
    і все це було запаковано в дуже гарну коробочку -зразу видно, що людина старалась.
    Ще раз, Галя, дуже-дуже дякую!!! все дуже-дуже сподобалось!!!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Отже ось такі у мене бомбезні подаруночки від форумлянки hrystusja:girl_claping::

1. Модний чайничок-заварничок
    2. Дуууже класна кружка, я так розумію підібрана до мого каво-чайно-шоколадного рукодільного процесу:girl_wink:
    3. Мильні пелюсточки :girl_tender:
    4. Цукерочки :nyam2:
    5. Дуже гарні й щирі побажання
    6. Надзвичайний рукодільний кошичок з трьома файнющими малятами-курчатами:connie_pull-pigtail

Покажу ще ближче тих курчат

А також кружечку

Ще раз велике-превелике дякую!!! :girl_in_love:

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мій подаруночок від Sera.
    Чесно кажучи навіть не очікувала, що подарунок буде настільки моїм. Напевно форумлянка гарно мене відчула.
    Отже така бажана вже близько двох років іграшка, навіть дві:girl_dance:. Іграшка-слінгомама і малятко. Надзвичайно приємний подарунок, адже любов до таких іграшок маю давно і тому дуже цінує таку красу.
    [​IMG][​IMG]
    Солоденьке:girl_in_love:. Навіть передати важко наскільки моя родина оцінила ваші солодощі. Чоловік ховає по кішеням і їсть, щоб я не бачила:girl_crazy:. А Ромчику так засмакувало, що я навіть здивована, бо він не дуже полюбляє солодке. Ну і мені само собою вгодили, бо смачно, корисно і зроблено власними руками, що цінується ще більше.
    Ну і подарунок, яким точно ні з ким не буду ділитись -плитка після душу з таким запахом, що слів бракує:girl_dance:.
    Ну і за побажання і тлумачення подарунку окреме спасибі:girl_curtsey:.
    Ще раз дяку.м за чудовий подарунок.

15. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Мій великодній подаруночок від Virchuk

Дякую,дякую,дякую!!!

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Покажу і я свої подаруночки від форумлянки DivineVanGate:girl_smile:
    і ще гарненька відкриточка, зроблена вдасними руками:girl_in_love:
    -чудова рамочка для фотографій (планую видрукувати свої з коханим фото і туди вставити:girl_in_love:)
    -бальзамчик від Оріфлейм із запахом вишеньки (суперово підійшов мені для губ, наношу під помаду; навіть не думала, що так мені підійде)
    -Миро (олійка із дуже гарним запахом, яку, на скільки я розумію, використовують при миропомазаннях, на літургіях)
    -смачнючий молочний шоколад, в якому багато-багато моїх улюблених горішків:nyam2:
    -свічка у великодній тематиці ще й з таким милим метеликом...
    -і відкритка із дуже гарним душевним привітанням

Мар*янко, дуже вам дякую за такий приємний подаруночок-сюрприз:give_rose:

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

І я вже можу похвалитися чудовими подарунками!!!
    Я отримала подарунок від Dzintars. Дуже приємно було познайомитись і поговорити за чашкою кави і чаю:)
    Я отримала дуже класну книжку для синочка, великоднє шоколадне яйце, подарункову запашну каву, шоколад і симпатичну підставку для писанок.
    Все просто супер!!! Мені дуууже подобається!!! Дуже дякую Dzintars!!!

18. Halina

Halina Well-Known Member

Ось такий подарунок я отримала особисто від надзвичайно хорошої форумлянки Donata :
    Тепер по порядку:
    для мене:
    - салатовий рушничок спеціальний для ніг (я навіть не знала що такі є, ношусь з ним і жалію щоб випробувати);
    - молочний шоколад;
    - коробка цукорок -мигдаль в трюфелі (ще не пробувала, тримаю на свята);
    - мильце писанка ручної роботи;
    - магнітики два у вигляді писанок, які сама робить Наталя, ось вони детальніше:
    - листівка з підписом :girl_curtsey:;
    - наліпки на писанки 3-ох видів.
    для доціка:
    - книжечка "поруч з нами" (тепер доня сама гортає сторінки і я не переживаю що кусочок злопає);
    - дві парі носків (ті що з квіточками, то уже носимо);
    - резинки для для волосся.
    Дуже дякую Наталюсік за зустріч, за подарунки і сподіваюсь ще зустрінемось. Ось тобі солоденький цьом від донечки :air_kiss:

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відкриваю я свою посилочку від tsarivna, а там таке чудо...
    гарнюсенький рукодільний Великодній кошик
    вид зверху)
    А в кошику чого тільки нема:
    -Книжечка маленькому Артемчику від маленької Катруськи, яку поки що забрав собі татко)
    -Форма для випічки паски (дуже для мене актуально, бо в цьому році перший раз буду пекти паску сама)
    -форма для кексу маленька (певно буду для Артемчика його маленький особистий кексик пекти:girl_dance:)
    -різні смачненьки цукерочки
    -маленька гарненька писаночка-сувенір
    Також була дуже гарна вітальна власноруч зроблена листівочка і пекетик з цукром, коллекцію яких я збираю(і звісно в мене такого ще нема) Дуже було приємно те, що Іванка настільки влучно підібрала складові подаруночку, що по тих кілька сотень дописів зрозуміла мої захоплення. Я вражена...Чесно...

Спасибі тобі велике, Івонночко, за подарований чудовий настрій!

20. Milady

Milady Well-Known Member

Отримала свій подаруночок від Хельги, не знаю, як я встояла і не розпакувала його ще на пошті :)
    Отже отримала я:
    - надзвичайну рукодільну листівку, яка дуже гарно вписалась у мою колекцію;
    - святкові яєчка такі ж веселі і барвисті, як листівка;
    - ємкість для зберігання чаю, тут 100 % попадання, бо ми живемо віднедавна на квартирі, то таке нам дуууже було потрібне;
    - запашний чайочок;
    - кульчики, які чогось вперто не хотіли мені фотографуватись, я їх сьогодні вже вигуляла;)
    - солоденьке, з якого мені перепала лише маленька частинка,бо все успішно злопав мій чоловік;
    - магнітик , до речі перший на нашому новому холодильнику.
    Дуже дякую нашій Хельзі за такі чудові подаруночки :kiss: