Ось нарешті і я навишивала на таку собі галерею Перша моя вишита робота - анкорівський фрагмент Маки над урвищем Оскільки робота перша - голову добряче ламала над схемою і всіма можливими видами стібків. але ммаємо те, що маємо - в результаті дуже задоволена і отримала натхнення на вишивку в принципі. Наздогін - ще одне макове поле - подарунок мамі на день народження (часткова вишивка)
Відповідь: Галерея Oddly Далі була конкурсна робота - Малюк (до того я навіть не уявляла, що таке можна вишити)
Відповідь: Галерея Oddly Африканська серія )) Африканка - подарунок для друзів до африканського інтер"єру
Відповідь: Галерея Oddly Ось, нарешті одна з найулюбленіших (поки) і давнопланованих робіт Знайомтеся, Кіт-бібліофіл розмір готової роботи - 30х28, оформленої - 45х48 ще ракурс - Оформляла в ТСМ в Палаці мистецтв (близько 300 грн). Рамка дерев"яна. паспарту - якесь фактурне, оксамитове на дотик. скло - антиблікове, дуже вдале рішення, бо висить картина біля вікна. єдиний мій "промах" в цій роботі - не звернула уваги, а у багетці не порадили - мабуть, краще було би зі штапиком в тон рамці. але пізно.
Відповідь: Галерея Oddly одна з перших робіт. вишила, оформила і подарувала коліжанці давно. в останній момент зробила фото телефоном. от недавно знайшла це фото.
Відповідь: Галерея Oddly ще одні маки - сині. (фото роботи в плівці з багетки) і ще таке з метеликом від LaEsposa ))
Відповідь: Галерея Oddly саше. ідея торбинки прийшла в процесі. це подарунок для коліжанки, яка мало часу проводить вдома і багато в роз"їздах, тому картинка не підійшла б. дизайн - звідси зі схем. матеріал -аїда світло-кавового кольору, низ - кремовий льон. стрічка.