Галерея - це трохи голосно сказано , бо мій досвід у вишиванні не надто великий. Завжди мріяла мати гарну вишиванку, і щоб чоловік також мав. Оскільки трохи вишивала в школі, вирішила спробувати вишити сама. Чоловікова сорочка: вишита низинкою, "крученою" ниткою ДМЦ зі старих запасів чоловікової тітки (яка мене і навчила вишивати низинкою). Вишивала цілий рік, вечорами, з перервами.
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Вишивши чоловікові сорочку, захотіла і собі вишити. На той момент, вже зрозуміла, яку саме хочу - на справжньому домотканому полотні, з багатим старовинним взором. Купила карпатське домоткане полотно, знайшла взір, який сподобався (аж в Тернопіль їздила по нього, до колекціонерки борщівських сорочок!), почала вишивати... і тут наступила вишивальна криза Паралельно я почала дописувати на наш форум, в цілому читати інформацію про вишивку, і дізналась про те, що деколи корисно мати кілька процесів одразу. Тому вирішила паралельно вишити простішу сорочку, взір якої мені дуже сподобався з фото нашої форумлянки. Вишивала на заготовці з Призми, не надто нею задоволена, бо тріснув шов при першому ж пранні, і не надто добре сиділа, мусила перешивати. Але ті заготовки мають свої плюси - швидкість, простота. Готова сорочка:
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Ну і, крім сорочок, менші роботи: ангелик (як прикраса на ялинку), вишила таких два, для двох співробітниць.
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Цього душевного котика вишила для чоловікової тітки, і він тепер оселився в Італії...
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Ну і ще одне моє давнє захоплення - писанки... Намалювала цю пташечку цього року спеціально на конкурс від ДП, натхненна писанками від Цокотухи.
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Моя остання робота - маленька ялиночка, різдвяний подарунок одній гарній людині
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Обкладинка на книгу для запису кулінарних рецептів. Дизайн від Tralala, пошила по майстер-класу Тетяни з блогу "Вечерние посиделки".
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Ось таку подушечку вишила та зішила для Холлі (на забавку "рукодільний миколайчик"), і так вона мені сподобалася, що вишила і собі Мушу зізнатися, що ця подушечка - точна копія подушки Тетяни з блогу "Вечерние посиделки", сподіваюся, автор не образиться за плагіат... Просто відколи побачила ту подушку в її блозі, рік про неї мріяла, і ось втілила мрію
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Пошила сьогодні торбинку для плеєра Дизайн Kazuko Aoki. Тканина - все той же льон, люб'язно подарований мені форумлянкою NikaLovely. І друга сторона:
Відповідь: Галерея Ірки-Шкірки Ще одна обкладинка на книгу переписів. Дизайн Acufactum, тканина - двонитка (біла) + льон (клітка).