Галерея гри "Валентинки"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 11 Лютий 2013.

1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Галерейка гри оголошується офіційно відкритою! ))))
    Хваліться вже, бо кортить подивитись! ))))

2. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Галерея гри "Валентинки"

Я, я, я перша!!!
    Отже, романтичну атмосферу для мене створювала nattsol.
    Я отримала дуууже ароматні свічки, смачні цукерки з майстерні шоколаду (ще їх ніколи не куштувала), листівку і класний тримач для сумки у вигляді сердечка, яке так і відблискує на сонці промінцями кохання:)
    дуже дякую nattsol за подарунок! надзвичайно мені сподобався!!!

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А от що мені спрезентувала Іринка-Багіра! Живе мило з бомбезним ароматом, цукерки Mozart сердечками, котрі ми зразу засмакували після приїзду мужа, і валентинку з теплими-теплими словами!
    Ну і це все було упаковано ось в таку красу:girl_tender:
    Дякую за класні подаруночки і приємні емоції:kiss:

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А це мій подарунок! Моєю Валентинкою була Hermi яка спрезентувала горнятко в сердушка, олівчик сердечками,який відразу ж забрала доця і квіточу. І це все у тематичному пакетику в сердечка.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ось мій подаруночок! моїм Валентинком була форумлянка Натуля
    дуже потішив мене ВАлентинко - шоколадку я зразу оприходувала.. ну майже зразу, чоловікові більшу половину лишила, бо хвігура..
    він мене ще питав звідки знають, що я люблю лісові горшіки в шоколаді) ну видно ВАлентин знає))
    відкриточка чудова, на ній така квіточка з сердечком вишита, а всередині чудовий віршик
    кавова квіточка взагалі мене "привела в восторг".. на фото не знаю чи видно, але зверху там узор з двох сердець.. а кавою пахне взагалі прикольно, вже знайшла своє місце в інтерєрі)))
    сорі за якість фото і дуже дякую за подаруночок!!!
    п.с. ще був подарунковий пакуночок, вже для чогось його користаю)
    п.с.с. до речі курєр ВАлентина прийшов під самі двері і був дуже ввічливим і терплячим

6. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Свій подарунок я одержала від Олі Usmishka: декоративні горшочки, задекупажену картинку і смачнющі цукерки
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Дуже-дуже дякую за подарунок!!!!!!!!!

7. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От і мій подаруночок від форумляночки ola-lyola . Миделка я ще досі не розпакувала, шкода)) А цукерки вже майже закінчилися, зате гарна коробочка залишиться))

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

моїм Валентином була Наталя Nitriotka. Все для мого задоволення - сердечко - бомбочка для ванної, сіль для ванної(які армати, передати не можу, поставила біля себе і балдю:)) і цукерочки, які я вже зїла, ну і ще білі тюльпанчики були..але вони вже від самої Наталі :)

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моїм Валентином була Мартуся Музик.
    Я тепер власниця дуже оригінальних формочок для печива у формі континентів. Також дякую за пахуче милко у вигляді серденька.
    А Ромчик з чоловіком досі насолоджуються солоденькими шоколадками з великої цукерки, розмотавши які можна почитати побажання та вислови про кохання. Відкриваєш кожну шоколадку з такою цікавістю:girl_in_love:.
    Дякую Мартусі за свято:girl_in_love:.
    [​IMG] [​IMG]

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ось і мої подарунки. Кожен подарунок має сердечка:connie_pull-pigtail. Фоторамка була запакована у гарний сердечковий папір. Коробочку з цукерками Діма вже спробував на зуб. Місьо мене так втішив - як малу дитину. Дякую Любімая:girl_bye:.

11. innamorata

innamorata Well-Known Member

Такс, буду і я хвастатися. Вибачайте що так довго, але руки не доходили :)
    Моїм Валентинчиком була Іспанка. І подарунок просто супер мега!!! вона ніби знала що я маю пунктик на посуді :) маю знач гарнющий набір горняток з блюдцями у формі сердечок, смачнющі цукерочки(їх вже не маю, ушлі в нєбитійо в той же день під чайок з новеньких горняток :girl_crazy:) і валентинку з теплими побажаннями.
    Величезне спасибі Іспаночко!!!
    [​IMG][​IMG]

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

А, забула додати. Маю ще один бонус. Коробка з горняток тепер забавка №1 в Максима. Сама що не є найулюбленіша :girl_yes2:

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

Нарешті і я хвалюся подаруночком!
    Моїм Валентинчиком була Т@нюшк@!
    Отримала я потрібний мені засіб для волосся (звідки знала, що мені то треба, я навіть не уявляю), шоколадку в обгортці зробленій, як я зрозуміла, власноруч (ще такого я не бачила), а ще мегакльовезне дерево кохання!!!! Танюшка, дякую за такий приємний подаруночок! Деревце зайняло почесне місце на поличці!!! Дякую!!!!

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дуже-дуже дякую моєму Валентинчику - Донаті :kiss:
    Ось такі класнющі подаруночки я отримала. Дуже шкода, що фото не передає ароматів, чайок пахне просто неймовірно....мммм
    Неймовірно тішусь і ще раз дякую )))

14. Donata

Donata Active Member

мій презентик від Валентинки - Христусі :dance2::yahoo::good::
    кольори затемні вийшли, з телефона
    ще була плитка чорного шоколаду, до фото не дожила, взагалі недовго її цілою бачили :nyam2:
    Ну а шалик, то просто :girl_in_love:
    Дякую Христусі за такий мій-мій сюрпризик :air_kiss::give_rose:

15. Музик

Музик Мартуська

Ось і мій подаруночок від чарівної innamorata. там свічечка ароматна і пахуча, валентинка з теплими словами, улюблений десертик (на фото - муляж, я його згризла відразу)
    а ще... ох, фото не передає тої краси. та все ж дивіться самі:
    [​IMG] - це супервалентиняча і суперрукодільна картина!!!!

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

нарешті і я похвалюся своїм "валентинчиком" від roksolankи:
    смачнюче мигдалеве печиво, рамочка для фото і файненька коробочка :girl_dance:
    а ще сподобалась наліпочка (на фото то таке маненьке фіолетове, приліплене до коробочки) з моїм улюбленим висловом про кохання: Найбільша радість у житті людини-бути коханою, однак не менша - самій кохати (колись мала в підписі на ДП мовою оригіналу: Lucundissimum est in rebus humanis amari, sed non minus amare)

17. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Отже, моїм форумним Валентинчиком була Галя - mamavasulka:girl_dance:
    Подаруночки неймовірні - смачнючі цукерки ( до фотографування дожила лишень коробочка), ще й мої улюблені:girl_in_love: ; чудесна красивезна косиночка на шию (млію від таких штучок) і власноручно зроблена підвісочка із сердечок! Все таке моє - моє! Дуже Вам дякую, Галю, за влаштоване свято!
    Ну і фотоз:girl_cool:
    Запаковано все було у таку чарівну коробочку
    Відкриваєш її - а там:

18. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

нарешті і я похвалюсь подаруночком
    [​IMG][/URL]
    Спеціально не їли , тримали до знимки.