Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Я, я, я перша!!! Отже, романтичну атмосферу для мене створювала nattsol. Я отримала дуууже ароматні свічки, смачні цукерки з майстерні шоколаду (ще їх ніколи не куштувала), листівку і класний тримач для сумки у вигляді сердечка, яке так і відблискує на сонці промінцями кохання дуже дякую nattsol за подарунок! надзвичайно мені сподобався!!!
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" А от що мені спрезентувала Іринка-Багіра! Живе мило з бомбезним ароматом, цукерки Mozart сердечками, котрі ми зразу засмакували після приїзду мужа, і валентинку з теплими-теплими словами! Ну і це все було упаковано ось в таку красу Дякую за класні подаруночки і приємні емоції
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" А це мій подарунок! Моєю Валентинкою була Hermi яка спрезентувала горнятко в сердушка, олівчик сердечками,який відразу ж забрала доця і квіточу. І це все у тематичному пакетику в сердечка.
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" ось мій подаруночок! моїм Валентинком була форумлянка Натуля дуже потішив мене ВАлентинко - шоколадку я зразу оприходувала.. ну майже зразу, чоловікові більшу половину лишила, бо хвігура.. він мене ще питав звідки знають, що я люблю лісові горшіки в шоколаді) ну видно ВАлентин знає)) відкриточка чудова, на ній така квіточка з сердечком вишита, а всередині чудовий віршик кавова квіточка взагалі мене "привела в восторг".. на фото не знаю чи видно, але зверху там узор з двох сердець.. а кавою пахне взагалі прикольно, вже знайшла своє місце в інтерєрі))) сорі за якість фото і дуже дякую за подаруночок!!! п.с. ще був подарунковий пакуночок, вже для чогось його користаю) п.с.с. до речі курєр ВАлентина прийшов під самі двері і був дуже ввічливим і терплячим не те, що фірми які мені здебільшого щось доставляють... одні і тіж люди кожен раз кажуть:" а ви знаєте, що на ваш поверх ліфт не їде???" нє, не знаю) по стіні у вікно залажу)))
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Свій подарунок я одержала від Олі Usmishka: декоративні горшочки, задекупажену картинку і смачнющі цукерки Дуже-дуже дякую за подарунок!!!!!!!!!
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" От і мій подаруночок від форумляночки ola-lyola . Миделка я ще досі не розпакувала, шкода)) А цукерки вже майже закінчилися, зате гарна коробочка залишиться))
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" моїм Валентином була Наталя Nitriotka. Все для мого задоволення - сердечко - бомбочка для ванної, сіль для ванної(які армати, передати не можу, поставила біля себе і балдю) і цукерочки, які я вже зїла, ну і ще білі тюльпанчики були..але вони вже від самої Наталі
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Моїм Валентином була Мартуся Музик. Я тепер власниця дуже оригінальних формочок для печива у формі континентів. Також дякую за пахуче милко у вигляді серденька. А Ромчик з чоловіком досі насолоджуються солоденькими шоколадками з великої цукерки, розмотавши які можна почитати побажання та вислови про кохання. Відкриваєш кожну шоколадку з такою цікавістю. Дякую Мартусі за свято.
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Ось і мої подарунки. Кожен подарунок має сердечка. Фоторамка була запакована у гарний сердечковий папір. Вже не перший день думаю про те, що в нас немає жодного роздрукованого сімейного фото. Буквально вчора задивлялась на фоторамки. Тепер вже точно знаю в якому стилі буду їх підбирати. Коробочку з цукерками Діма вже спробував на зуб. Місьо мене так втішив - як малу дитину. Дякую Любімая.
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Такс, буду і я хвастатися. Вибачайте що так довго, але руки не доходили Моїм Валентинчиком була Іспанка. І подарунок просто супер мега!!! вона ніби знала що я маю пунктик на посуді маю знач гарнющий набір горняток з блюдцями у формі сердечок, смачнющі цукерочки(їх вже не маю, ушлі в нєбитійо в той же день під чайок з новеньких горняток ) і валентинку з теплими побажаннями. Величезне спасибі Іспаночко!!! ---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ---------- А, забула додати. Маю ще один бонус. Коробка з горняток тепер забавка №1 в Максима. Сама що не є найулюбленіша
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Нарешті і я хвалюся подаруночком! Моїм Валентинчиком була Т@нюшк@! Отримала я потрібний мені засіб для волосся (звідки знала, що мені то треба, я навіть не уявляю), шоколадку в обгортці зробленій, як я зрозуміла, власноруч (ще такого я не бачила), а ще мегакльовезне дерево кохання!!!! Танюшка, дякую за такий приємний подаруночок! Деревце зайняло почесне місце на поличці!!! Дякую!!!!
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Дуже-дуже дякую моєму Валентинчику - Донаті Ось такі класнющі подаруночки я отримала. Дуже шкода, що фото не передає ароматів, чайок пахне просто неймовірно....мммм Неймовірно тішусь і ще раз дякую )))
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" мій презентик від Валентинки - Христусі :dance2:: кольори затемні вийшли, з телефона ще була плитка чорного шоколаду, до фото не дожила, взагалі недовго її цілою бачили Ну а шалик, то просто Дякую Христусі за такий мій-мій сюрпризик
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Ось і мій подаруночок від чарівної innamorata. там свічечка ароматна і пахуча, валентинка з теплими словами, улюблений десертик (на фото - муляж, я його згризла відразу) а ще... ох, фото не передає тої краси. та все ж дивіться самі: - це супервалентиняча і суперрукодільна картина!!!!
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" нарешті і я похвалюся своїм "валентинчиком" від roksolankи: смачнюче мигдалеве печиво, рамочка для фото і файненька коробочка а ще сподобалась наліпочка (на фото то таке маненьке фіолетове, приліплене до коробочки) з моїм улюбленим висловом про кохання: Найбільша радість у житті людини-бути коханою, однак не менша - самій кохати (колись мала в підписі на ДП мовою оригіналу: Lucundissimum est in rebus humanis amari, sed non minus amare)
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" Попрошу дуже сильно не копати за якість фото, бо фотографовано телефоном:shutup: Отже, моїм форумним Валентинчиком була Галя - mamavasulka Подаруночки неймовірні - смачнючі цукерки ( до фотографування дожила лишень коробочка), ще й мої улюблені ; чудесна красивезна косиночка на шию (млію від таких штучок) і власноручно зроблена підвісочка із сердечок! Все таке моє - моє! Дуже Вам дякую, Галю, за влаштоване свято! Ну і фотоз Запаковано все було у таку чарівну коробочку Відкриваєш її - а там:
Відповідь: Галерея гри "Валентинки" нарешті і я похвалюсь подаруночком [/URL] Спеціально не їли , тримали до знимки.