Галерея гри "Осіння рапсодія"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Nastylove, 15 Жовтень 2012.

1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Багато учасників гри "Осіння рапсодія" вже отримали свої теплі, запашні та такі довгоочікувані презентики. Прийшов час всім учасникам забави у цій темці поділитись подаруночками та позитивом, які отримали від форумлянок в рамках гри. Не забувайте вказувати від кого отримали подаруночок!

УВАГА! В цій темі лише фото подарунків та коментар власника подарунку. Усі інші "ахи-охи" з приводу презентика, обговорення та інші моменти залишаємо у темі обговорення.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія"

Як я вже тут, то буду перша:)
    Отже моя дарувальниця наша красуня, і розумниця, і рукодільниця Орман.
    Спрезентувала мені ось таке:
    Красиву рукодільну відкриточку, диск з різними кавовими картинками, гель для душу з ароматом кави і сертифікат на кавусю в Coffee Love. ДЯКУЮ!

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Моєю дарувальницею була Адріася. Надарувала вона мені своїх рукодільних шедеврів ну дуууууже багато, тому я як людина добра, щедра , почала одразу німи ділитися, парадувала кількох форумлянок і свою другу маму), тому додому і для фотографування донесла не всі. Цукерки теж були неймовірно смачнющі, тому їх для фото залишилось зовсім трошки.

Ще раз велике-велике дякую за чудовий настрій)

4. Holly

Holly Moderator

А я отримала презент від Олі-Наполеони. Там стільки добра було
    Все таке файне і дуже потрібне. Щиро дякую!!!
    Ага, я одна з них. Адріасю, милко надзвичайне! А скільки радості у дітей.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ось мої чудові подаруночки від чарівної zlatovlaska - все таке кльове!!!солодкої частини вже нема:girl_blush2:
    Ось цей подарунок-мій улюблений, я якраз таке хотіла! зранку на ньому в ліжечку п'ю кавку!
    А це рукодільна частина зблизька, квіточку вже прихватизувала Ярка, найприкольніше те,що я з моєю дарувальницею маю астральний звязок:girl_dance:отримала в подарунок таке ж милко,як і я сама зробила на подарунок, тут уявляєте?

Останнє редагування: 15 Жовтень 2012
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А це мій подарунок від Марципанки:
    Коробочка з печивом, чайок і кексик - гольничка.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

це від Фіяни. Я їй нажалілась, що не змогла такий знайти, а вона як добра ф(!)ея зробила чари-бари і ... вуаля!

А я сама крута отримувачка ггггг! Мені подаруночок готувала зачинщиця гри zetta! Отак!
    Кавовий ангел і кава все елегансько запаковано. Ангел категорично відмовлявся фтоографуватись.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

мої подарунки від Натулі
    дуже шкода, що не вдалось особисто познайомитись
    [​IMG][​IMG]
    гарне горнятко, іграшка зроблена власноруч з кави так паааахне мммм, приколочки для доці і дуже-дуже смачний смаколик, навіть не знаю як називається, мусите дати рецепт
    [​IMG][​IMG]
    дуже дякую за сюрприз!

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

А ось і мої подарунки від Каtі :girl_dance:. Солодощі, чайок у гарній баночці, осінні серветки (зразу щось задекупажити захотілось) і велика гарна "чайна" серветка. Дякую.

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а ось і мої подаруночки від чарівної доброї Оленки під псевдонімом Злючка :connie_pull-pigtail

[​IMG][​IMG]

- дві пачки смачнющих цукерочок, кава-чай(чай вже давно хотіла саме такий спробувати:girl_yes2:), а оце в пакуночку - дуже симпатичний чайничок, класний кухонний рушник і керамічна дощечка, все дуже кльово підходить до моєї кухні!
    ще раз дякую:girl_in_love:

11. Halina

Halina Well-Known Member

Ось мій файнющий подарунок від дуже енергійно-позитивної ola-lyola!

Отже це чай - "Ніжний поцілунок", дві пачки кави, шоколадка - "Світоч", горнятко для доціка, чашка багатофункціональна звісно ж для мене, мило-скраб і гідрофільна масажна плитка власного виробництва.

Ось детальніше шедеври рук форумлянки:

і ось ще мушу показати чашки особливо свою :girl_in_love:

і ось кавуська і чай :girl_dance:

Дуже дякую за гарний настрій, за чудовий сюрприз!

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я похвалюсь))
    Подаруночок мені дарувала Оlena. Дуже вгадала мої смаки. Бо тепер маю такий різний та смачний чайок яким буду насолоджуватись холодними осінніми вечорами закутавшись в теплий коцик. А ще підносик під горнятко. Гарненький-гарненький:girl_in_love:))
    А ще солоденьке улюблене Рафаелко, яке ледве дожило до знимки, бо його люблю не лише я, а ще й кохане дітьо.
    Ще раз дякую за такий чудовий подарунок та приємне кавування)))

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я отримала подаруночок від гарбузика-Holly :connie_pull-pigtail .
    Запашний чайок, смачний шоколад з горішками :nyam2:, ситечко, щоб чай запарювати і дуже гарну серветочку, яка пасує до мого улюбленого горнятка і гарно "розбавить" мою синю кухню :smile:. Дуже люблю червоний колір.

Щиро дякую, за гарний дарунок та позитивний настрій від самої гри :girl_claping:.

14. kati

kati Well-Known Member

Мої подаруночки від Галі- Карапуза!:girl_dance:
    Дуже гарненький солодкий букетик, ароматні чайочки( на любий смак- чорний,зелений, ягідний та ройбуш), смачнющі цукерочки,все це добро в дуже гарній коробочці і гламурна кружка ! А ще листівочка -привітання.

15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Купу красот і настроєвих штук мені подарувала форумляночка Фісташка.
    Мегафайнезне пуделко у якому Яня (яка чомусь вирішила, що це для неї) поселила свої скарби у вигляді коралів та браслетиків.
    Фотографувати красоти було дуже складно, бо моє дитя також прагнуло фотосесії.
    а там...

Дуже дякую за такі файнезні чічі і веселе чаювання. Приємно було познайомитись :)

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моєю дарувальницею була Fleshka ;) Не питайте мене звідки, але я це відчула, ще до того як отримала подарунок :)
    На пошту я летіла і таки не даремно, бо маю тепер отаку красу:
    [​IMG][​IMG]
    Такий запашний і ароматний чай і головне такий смачний :nyam2:
    Кавуся - саме те, що мені потрібно для ранку, теж запашна і смачюща!
    Про таку сумочку я мріяла вже так давно, напевно Наталя прочитала мої думки ;)
    [​IMG][​IMG]
    Набір для вишивання - саме то для осінніх і зимових вечорів, і мені і чоловіку дуже сподобалось :)
    Дуже приємно було отримати листівку з теплими побажаннями :give_heart:
    Ще була шоколадка, але до загального фотографування вона не дожила

Дуже-дуже дякую за такі приємні емоції і класні подарунки :give_rose:

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Подарунок отримала від приємної дівчини - форумлянки Virna. Було дуже приємно що вручила мені його особисто!!!
    Отже, вміст подарунку: смачні цукерки на дуже гарній тарілочці, ароматна свічка, розмальовки для синочка, фруктовий чай (як я люблю) і смачнючий малиновий сік домашнього виробництва (який в мене малий попросив щойно зайшли до хати). Казав, що дуже смачний!
    Ще раз ДУЖЕ дякую за свято!!!

18. gnoma

gnoma Member

Я отримала подаруночок від форумлянки kvVitka :girl_dance:
    Запашна кавуся з моєї улюбленої кав'ярні, смачнющі вафельки з карамеллю, половини яких вже нема :) горнятко з цікавими малюночками і надписом "З коханим на каву" :girl_tender: і книжку "Теплі історії до кави".
    Після таких подарунків стало так тепло, захотілось зробити собі кави в новому горнятку, закутатись в ковдру, почитати історії з книжки і помріяти :girl_in_dreams:
    Дуже дякую за такі емоції і гарний настрій від подарунку!

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Отже, хвалюся своїми презентиками від форумлянки terezka, з Києва прийшов мені пакуночок!

Смачнющі чайочки, дуже миленька ложечка, відкриточка ручної роботи у формі чашечки з теплими побажаннями, зарукоділена чашечка і рукодільна підставочка під чашечку у формі осіннього кленового листочка.
    Посилочка була ще засипана цукерочками, але до фото вони не дожили - спочатку під*їла я, а потім муж :girl_blush2:
    Ось зблизька покажу ще:
    [​IMG][​IMG]
    Ще раз дякую, terezko!:give_rose:

20. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Я отримала подарунок від чарівної Donata!!!
    А в ньому: смачна, запашна кава в гарнющій баночці,тематичне горнятко ( тепер каву п"ю тільки з нього), мої улюблені Рафаелки і "осінній " блокнотик з симпатичною закладкою (підозрюю, що зробленою власноруч Donata).
    Ще раз дуже дякую за подарунок!