Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 15 Грудень 2013.

1. Музик

Музик Мартуська

Показуйте, розказуйте що і від кого.

2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Отже, я перша
    Моїм Миколаєм була Леся-Valensia.:kiss:
    Отримала я прекрасні подаруночки: дуже симпатично-новорічну подушечку, яку відразу ж привласнив собі синочок; Пізнавальну книжечку про "себе" :girl_wink:; Гламурні коралі для ялинки та симпатичного сніговичка;цілу купу смачнючих цукерочків та мандаринок. І чай з просто запаморочливим ароматом.
    [​IMG] [​IMG]

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А моїм Миколайчиком була Оленка Амаретто! Про емоції від подарунків я написала в темці, а тепер пропоную вам "скуштувати" рукодільно-їстівну частину Оленки! Тортик був неперевершено смачний! Оленко, дякую!

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А моїм Миколайком була Христинка lawyer. Подаруночки з душою :), ось загальний вигляд:
    А тепер детальніше. Христинка подумала і про мою похресницю Юстинку, для якої подарувала чудову книжечку, а час так швидко біжить, що думаю не так довго чекати до часу, коли Юстинка буде її читати :)
    Новорічне горнятко з підставкою, з якого я вже пила глювайн
    Чудовий магнітик, щоби не забувала я про свою рідну землю, ще й з лелеками, які надіюся знайдуть дорогу до нас :)
    Шоколадну скрипочку, за яку чомусь Христинка виправдовувалася, що не дуже схожа на скрипку. А для мене вона дуже гарна і дуже навіть скрипка ;)
    Ну і теплі бутики для мого чоловіка, правда я в них хожу :girl_blush2:, ну бо вони таакі теплі!!!
    І ще записник на рік, який ну ніяк не хтів мені виходити , але його видно на загальній знимці :). Ага, і ще чудова листівка з дуже теплими словами, які мене дуже зворушили :girl_in_love:

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ура!!! Галерейка :girl_in_love:
    Отже, Миколайком моїм була Катя-MILITARIYA і отримала я...
    А тепер детальніше:
    Як я вже писала - надзвичайна рукодільна листівочка
    Чудовий блокнотик, теж ручної роботи :d64: а біля нього ніжна ялиночка на ялиночку :girl_haha::
    Наступне - це дууже гарний обруч, теж ручної роботи (доці сподобався :girl_tender:) та кумедний сніговичок, з яким синулька хотів їсти, спати та гуляти:
    Окрім того,ми отримали бенгальські вогні, двох смачнющих шоколадних Дідів Морозиків та 100% попадання в цукерки "Шалена бджілка", мої хлопці їх надзвичайно люблять :girl_yes2:
    Одним словом, я дуже дякую Каті, дуже дякую кураторам гри за надзвичайне відчуття свята і... хочу ще!!!
    :give_heart::good::give_rose::preved:

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і я нарешті похвалюся. Моїм Миколайком була Іра-La Esposa. Велике дякую за чудові подаруночки!
    отже загальне фото:
    а в тому чудо-пакуночку зі стрічкою булииии-там-тадам!-слінгокоралі!!!:girl_dance:
    і файнезна листівочка з віришиком
    Класна забавка! може ще до чогось приурочимо такий обмін позитивними емоціями? :)

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Моїм Миколайком була Аня - Mammy.
    Отаку купу добра мені приніс минулого тижня:
    Такі от задекупажені власноручно Анею іграшки на ялиночку в такому класному роверикові. Дівчатка, то реально така краса - на фото не передаш! Аня здогадалась, що від таких ручних штучок я в захваті:
    [​IMG] [​IMG]
    Презентики для моїх дітлахів, навіть тих, що ще не вилупились:
    Для мене отакий квілінговий набір, мої улюблені цукерки "стріла", за якими я млію(Миколай все знає, ага-ага!) і листівочка з теплими і приємними побажаннями:
    [​IMG] [​IMG]
    А ще мандаринки і новорічний сніжок на ялиночку.

Дякую, Анічко, за подароване відчуття свята, яке щось до того забарилось!

8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Моїм Миколайком була Мар'яна - Milady. Цього року вперше грала в цю гру і просто в захопленні від неї, відчуття свята як в дитинстві:girl_claping:
    Такі чудові пакуночки чекали мене при відкритті посилки
    Синочкові дістались ну дуже красиві кросівочки :girl_in_dreams:, мені бальзам для губ та теплі носочки - дуже-дуже актуальні для мене подаруночки:girl_claping:, чоловік успішно з"їв шоколадку. Ну і ще нас чекав красивий ангелочок - підсвічник, свічечка - ведмедик, шоколадка - сніговичок, ну і листівка з теплим привітанням:) Подарунки просто чудові, дякую тобі, наш Миколайко ;)

9. olena

olena New Member

Похвалюся і я своїм Миколайком, ним для мене була Vероніка: [​IMG]
    Солодка частина вся до фото не дожила, бо отримали ми свій подаруночок на форумівці і мої гаврики частину зхрумали вже в ПХ. Новорічне горнятко заграбастала для себе старша донечка, у фоторамку чоловік казав поставить наші з ним фото у костюмі діді мороза і снігуроньки, засіб для зняття макіяжу- то взагалі з області фантастики, справжній Миколай, бо якраз шукала щось схоже і хотіла придбати, а кульчики дуже будуть мені пасувати до нової сукні, ну і скажіть, що Миколай ходить тільки до маленьких діток, дорослі тьотьки теж отримують подаруночки:girl_haha:. Ще раз величезне дякую за подаруночок!

10. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Моїм Миколайчиком була Наталя Nitriotka. Подарунок просто неймовірний! Показую
    Тут є: Пляшечка з смакотою :)
    Прикраси - браслет, сережки та намистечко, сніжинки :)
    Кава, листівка з теплими побажаннями та мої найулюбленіші солодощі
    Крем і скраб для рук, мило-скраб у вигляді ракушки (на жаль, фото не зробила)
    Зефір-ялиночка і освіжувач лимонний
    Дякую ще раз Наталі за такий подарунок. Не просто подарунок - а свято! Тепер я точно знаю, що цього року була чемною!:girl_haha:

11. Soleil

Soleil New Member

Моїм Миколайком була Хельга. Мені дуже сподобався подарунок. В пакунку була гарненька чашка, дуже милі маленькі чобітки для солодощів з вафельками, які моя Христя одразу з'їла. Ніжна листівка ручної роботи, книжечки для Христинки і Максика. І ще купа цукерок в гарному мішечку.

І ще отримала маленький, але надзвичайно гарний презентик від Адріясі
    Дякую за такі гарні подаруночки!

Останнє редагування модератором: 26 Грудень 2013
  12. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І я в галерейку... Спішу поділитись і своїм подаруночком.
    Моїм Миколайком була panikvarts. Ну що я можу сказати, я просто в захваті від подаруночка.. Я навіть не здогадувалась від кого отримаю подаруночки.. я впринципі навіть і не намагалась відслідкувати, від чого отримання подарунку мені принесло ще більше задоволення і ще більше радості, такої як в дитинстві, коли до нас приходив Миколай.
    Я несла пакуночок від пошти і намагалась хоч трішки відколупати той скотч і хоч одним оком заглянути, що там.. Ага, та він так був приклеєний, що всі мої намагання були марними. Коли я відкрила нарешті подарунок, то реально пищала від радощів... Ось такі красоти були всередині:
    трішки більше детальок за наступним фото:
    Дві чудові новорічні-миколайкові книжечки для моїх маляток.. і просто смачнющі шоколадні фігурки. Набір класнючого паперу.. я якраз хотіла колись такого прикупити, там дуже гарні сторіночки з ровериками... Миколай всьо знає))) Я видно була дуже чемна:girl_claping: Ціла торбинка смачних цукерків, ммм... там навіть мої найулюбленіші були - чорнослив в шоколаді... але їх дуже швидко не стало... Надзвичайної краси кулон, там якраз можна роздивитись на фото, яка краса всередині кулона.. Якраз до мого синього шерстяного платтячка на новий рік.. Ну точно Миколай знав, що я в синьому платті буду... А ще хтось з моїх знайомих говорить, що Миколай не існує.. Існує!!!! :girl_wink: Ще було милко ручної роботи - шоколадне, таке пахуче-пахуче... І листівочка не попала в кадр. Також ручної роботи, я її на робочому столі собі поставила, буду кожен день нею милуватись.... Новорічна гірлянда на нашу ялиночку. Ну і як обіцяла, дойшла до своєї найбільшої хотілки - підсвічника.. Якраз такого, щоб всередині були дірочки і звідти світилось... Я дуже-дуже такий хотіла, завжди.. Ще напевне з минулого року хотіла. Але чогось сама собі не наважувалась купити.. чогось.... А тепер маю, подарований.. Такий він новорічний та теплий-теплий...
    Я надзвичайно вдячна своєму Миколайку за подароване мені свято.. за теплі та душевні подаруночки.. За надзвичайно святковий настрій... Дякую також організаторам за такий чудовий обмінник...:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я отримала подарунище від LuBimaya - ну не дарма в неї такий нік:girl_claping:
    В великому пакунку з конячкою я знайшла сережки ручної роботи з конячками, гель для душу з ароматом зими, дрібнички в ванну
    великі пряники, розписані новорічними мотивами, і листівку з такими щирими і душевними побажаннями, що не можу начитатися!!!
    ну і те, що заставило мене пищати - тільдоконячка, котру ми з Іспанкою назвали Лізою!! Вона така класна!!! Наступний рік точно принесе багато щастя з таким талісманом!!!
    [​IMG] [​IMG]

Дякую, сонечко, за такі класні подарунки!!! В мене просто не вистачає слів:kiss::kiss::kiss:

14. Freitag

Freitag Active Member

І я спішу подякувати і похвалитися своїми презентиками від Миколайка!!! Ось які фантастичні дарунки знайшла я у своєму пакуночку:

Тепер про все детальніше: чотири красивезні дзбаночки із корисними смакотами, приготованими власноруч - це мандаринки в карамелі з коньяком, медова смакота з горіхами, яблучний курд і трояндове варення :girl_dance::girl_dance::girl_dance:.

Чудовий альбом з ідеями для новорічно-різдвяного декору, які кожному допоможуть створити казку у своєму повсякденному житті. Пробую якось впорядкувати всі задумки, щоби визначитися які першими почати втілювати і реалізовувати, але очі розбігаються від тих красот :girl_in_love:.

Бомбезний цукровий скраб з червном перцем, який я вже встигла спробувати: ефект суперовий:girl_yes2:.

І ще дуже красива, зроблена власноруч святкова листівочка із теплими побажаннями:

І хоч цього немає на фото, але ще одним чудесним подарунком стала затишна зустріч за горнятком кави
    із моїм Миколайчиком - Мартусею-Музик :girl_in_love::kiss:.

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я прийшла хвалитися, бо емоції мене ще від п*ятниці переповнюють!
    Моїм Миколайком була Оленка-Corena. І дівчата майже вгадали стосовно
    Зустрілись особисто, файно почаювали-побесідували, отримала отакий пакунище. Видно була мега-чемна :girl_flirt:
    А в пакунку.....в кольоровій мішурі і цукерках стільки краси!
    Святкові серветочки, карамельна ялиночка, ангелик (до речі, я їх колекціоную, так-так), рукодільна відкриточка з надзвичайно теплими і гарними словами і шедевральна пряникова хатинка!!!
    Коли я відкрила пакунок і побачила її, то просто офигіла :crazy:
    Така клопітка робота, так промальовані детальки, я ще довго роздивлялась кожне віконечко, кожен візерунок, кожну деталь :girl_in_love:
    Чоловік взяв фотік і почав ту всю красу знимкувати! а хатинку ще й заборонив їсти, сказав, що можу хіба лося собі надгризти, як дуже хочу.
    Запах від хатинки нереальний!
    Дуже дякую тобі, Оленко! :give_rose:

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

І я похвалюся нарешті, бо розпирає)))):girl_flag_of_truce:

Отже, моїм Миколайком була Зоряназірка!:girl_flirt:

Отримала я в такій цікавій коробчині наступне:
    1. Ялинкова прикраса - фоторамка, дуже красива річ!
    2. Дещо з косметики (лак для нігтиків від Sally Hansen, та тональний кремчик від Maybellin, цікаво, звідки Миколайко дізнався, що тоналки тільки цієї фірми мені підходять, м?)
    3. В цікавій червоній панчошці були мої улюблені рафаелки (які до фото не дожили, бо їх ще любить вся моя сімейка)
    4. Гарна листівочка з побажаннями (яка десь зникла, от була ще з ранку, але певно вже мої доцьки, поки я була на форумівці, доїдаючи рафаелки, поцуили ще й листівку)
    5. І саме цікаве : в гарненькій золотій торбинці була шикарна білизна від Victoria's Secret. :khomyak::khomyak::khomyak:Треба було бачити реакцію мого чоловіка, коли я йому то продемонструвала!:girl_haha: Він довго не міг повірити, що мій Миколайко жіночої статі, доки я не показала йому підписану листівочку.
    Дякую тобі, Зорянко, за такі чудові подарунки та гарний настрій!:girl_wink:

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Поки ми були на форумівці, вже встигли темку відкрити, така оперативність!
    Моїм анонімним Миколаєм була Надя-Kapitoshhka, отримала я таку красу:
    - теплі шкарпетки з сніжинками
    - величенький пакунок з солодощами і цукорками
    - привітальна листівка з теплими побажаннями
    - презенти на кавову тематику:
    набір м"якесеньких рушничків і горнятко.
    Дуже дякую за подарунок, так приємно ! :girl_claping:

18. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

І я вже отримала подаруночок. Моїм Миколайком була ola-lyola. Отримала я мішечок, в якому була купа святкових подаруночків. Я вже встигла дещо подегустувати :connie_pull-pigtail
    [​IMG][​IMG]

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

І я прийшла хвалитися:girl_in_love:

Моїм Миколайчиком була Оля-algo.

Отримала я таку красу:

Надзвичайно ароматний скраб для тіла

Мої малявки отримали такі наборчики для творчості:

Ну і традиційний святковий набір (можна вже починати святкувати):

Дуже -дуже дякую Олі за свято:girl_in_love:

П.С. До речі, відкриточка з Миколаєм вже стала фактично символом ДП. Така у мене, така у Вероніки, ще в когось таку бачила. Ну і до моєї форумляночки поїхала така ж :girl_in_dreams:

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А моїм Миколайком була Nastylove! Напевне, я була дуже чемна, бо отримала в подарунок просто надзвичайно гарний ароматний блокнотик ручної роботи з квіточками-метеликами, закладочкою, і листівочкою-побажанням в кишеньці! І ще маю гарну-прегарну новорічно-святкову листівку з дуже теплим побажанням на наступний рік.
    Крім того, ми тепер тішимося аж двома чудовими миделками: одне - рідке малиново-шоколадне Ів Роше для дорослих, а друге – чисто лізак на патичку, татко аж поривався спробувати - для Павлика.
    Поки Павлик з цукерками за обома щоками розглядав-розмальовував суперовий журнальчик про Снігову королеву, ми з чоловіком пили духмяний ягідний чай з червоно-білих новорічних горняток з улюбленим чорносливом в шоколаді.
    А святкові гірлянди стали першими передвісниками свят в нашій хаті. Свято наближається.. ні, свято вже настало! ДЯ-КУ-Ю тобі, Миколайку!
    Ура, вийшло додати фото (правда, в кадр не потрапило рідке мильце)! Дякую, Настя!!!

Останнє редагування: 16 Грудень 2013