Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 14 Грудень 2012.

1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Форумівочка вдалася на славу! Вже багато форумлянок одержали подарунки! І, як я і обіцяла, відкриваємо галерейку наших подаруночків! Усім дякую за участь в грі!!!!

Примітка. Тут тільки фото і описання. комінтарі інших форумлян в основній темі!

Останнє редагування модератором: 15 Грудень 2012
  2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

я першенька, я першенька :girl_dance:

моїм Миколайчиком була Сихівчанка (то вже можна казати, правда?)
    маю всякого добра, дивіться!!!!!

ЯЛИНОЧКА, вафельки і шоколадка, ням ням, ялиночка вже стоїть у спальні і нагадує мені про прихід різдвяних свят

МЕГА класнюча ТОРБИНКА!!!!!!!!! нов коментс

ну і улюбленці Насті - іграшки на ялинку :girl_dance:

Дякую, Марянко, ще раз!!!!!!!!!!!!!! тішусь ненатішусь (а муж мій все одно не вірить, що то люди руками таке роблять:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: )

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Моїм чудовим Миколайком була Оля-madchen! Видно я була чемна цього року або то такий кльовий аванс від Миколайка. Довго-довго наша пошта не хотіла пересилати мені подаруночок, як відкрила посилочку, то зрозуміла чому. Бо подарунки такі файні, що я б сама їх захотіла "загубити", щоб собі залишити.
    Групова фотка подаруночка: підсвічник-сніговичок, набір ароматичних свічечок, паличок і конусів з дуже граними підставками, ялинкові прикраси-сніжинки, солодощі на ялинку (сумніваюсь, що вони доживуть до ялинки) і рукодільна відкриточка з купою приємних і таких щирих побажань!
    А тут сніговичок, який цього року буде жити біля ялинки, маю саночки, то він він буде суперово пасувати. Тицяєм на зображення і роздивляємся детально.
    А от мій ароматичний набір. Замовляла собі свічечки на форумі, а вони не прийшли, і добре зробили, бо маю супер-набір, щоб створити чудову атмосферу на свята!
    І відкриточка. Насправді вона темно-зелена і насиченого кольору і гарно преливається на світлі.
    Олю, дякую дуже, тішусь подарунками і тим, що у мене такий гарний Миколайко!

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

Моїм миколайком була Катя-MILITARIYA. Як тільки побачила на пакунку адресу, чомусь так і подумала на неї. І наступна думка "о, там має бути рукодільна листівка". Не помилилась.:girl_smile: Мені все дуже-предуже сподобалось:girl_dance:. Дякую:kiss:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. natka75

natka75 Well-Known Member

Ось і мій подарунок від Миколайка - форумлянки Юлі (Kalina):girl_dance:
    Оце я ніколи не відгадала б, хто мій анонімний Миколай, бо до мене на сторінку вона не заходила, зашифрувалась дуже. А в посилці було все таке Новорічно красиве:
    дуже красивий рожевий шарф(буду тепер модно собі його зав"язувати:girl_curtsey:), кулька на ялиночку, ароматизована свічечка та три золоті довгі свічки, рукодільна частина у вигляді розмальованої баночки повної різних цукерочків :girl_dance:та баночка з мильного конфетті , ну і само собою Новорічна відкритка з вітаннями.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Дякую тобі, Юлечко,за такий сюрприз:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Мій Миколайко від Т@нюшк@

Такий хендмейдний, такий класнюююючий!! Таня, ВЕЛИКЕ Д-Я-К-У-Ю!

7. natorella

natorella Well-Known Member

прийшла я вчора на форумівку, знадючи шо мій миколай буде там (мене переконали на 99,99:wacko:
    сіла до столу і чую над вухом - ой, хто, хто миколая любить?
    хто, хто - я!!!!
    миколайкой мій - доната
    вручила мені пакунок, котрий я розгорнула аж вдома
    а там............
    книжечки для моїх малючків, листівочка, шоколадна ялиночка від львівської майстерні шоколаду, в*язка (а-ля гірланда з мандаринок) і ............ тадаааааааам - лампа для кіндла
    то мрія, котру я постійно відкладала і відкладала

ну і фото ін-екшн. саша казав, що і на його книжки вона може вчепитись))) ага, хто тобі її дасть
    вчора до 3 ночі читала

дякую всім за чудову гру і дитяче передчуття свята
    люблю вас

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ну і я мушу похвалитися своїми просто фантастичними подарунками! [​IMG]
    Моїм основним Миколайком була DesperateHousewife. Я вже розповідала історію отримання тої нещасної коробки, якою вона стала в наслідок "делікатного і обережного" поводження працівників поштових служб. Але, дякувати певно св. Миколаю, там все було цілісіньке.
    В коробці було ще три пакунки, загорнуті в гарнюсінькій папір, який мені було шкода навіть розгортати. А в тих пакуночках було таке:
    В першому гарненький набір сіль/перець у вигляді символічних англійських автобусиків. Тепер вони стоять на кухонній поличці, бо користуватися ними кожного дня просто шкода!

В другому свертку були новорічні заколочки для моїх дівчаток і ароматично-лавандова подушечка, яка посіла почесне місце в моєму робочому куточку.

В третьому пакунку була шоколадна ялиночка. Її ми вирішили відкласти до свят. І тут на фото ще зефірки, які були просто в коробці.

Також в коробці були ось такі хлопавки з сюрпризами в серединці. Як мені пояснила Наталя в записочці, це англійські національні штуки типу наших хлопавок з конфеті (Ну, ясне діло, ми їх вже похлопали, бо цікаво було, що воно таке! :girl_crazy: )
    І листівочка з дуже теплими словами і привітаннями!

І остання вихвалялка цього подарунка, це мега-кльові-теплі капці!!!! Це просто відпад, я вам скажу. Я не знаю, звідки Наталя знала, що я мерзлячка в ноги, і що я ніяк не можу собі вибрати щось подібне. А тут ще й червоні і зі сніжинками! Я тепер їх посйно ношу і тішуся як слон, а чоловік дражнить мене казковим гномом :girl_haha:

Дякую тобі, мій Миколайко за такі красиві і потрібні речі, і за святковий настрій!!!! Іще хочу зауважити, що все дуже ретельно підібрано за кольорами, така червоно-біла гамма. Супер!!!!

А тепер переходжу до абсолютно неочікуваного подарунка від Мартуськи-Музик! Вона просто ввела мене в ступор цим сюрпризом-несподіванкою. Я теж зробила їй маленький презентик - це тільдо-равлик. Але це ніщо, порівняно з тим, що подарувала мені Марта.
    Отже:
    це скринька для рукодільних всяких прибамбасів. Я мріяла про таку вже давно, але мене реально дусила жаба то купити, бо завжди грошенята потрібні на щось інше, більш необхідне, а на свої мрії все не вистачає. Сказати, що я в захваті, це нічого не сказати! :khomyak: Але ж скринька не була порожня, як виявилось! Мартуська поклала мені туди баночку медку з горішками (як взнала, що я таке люблю???), моток декоративної стрічки, і гарнющу брошку із сутажу, яку я давно хотіла придбати в Марти, але все ми не могли то організувати (то я забуду нагадати, то ще якось не так зійдуться зірки). А тепер вона в мене є, і займе почесне місце на пошитому мною чорному кашеміровому пальто!!!
    Марточко, я дуже вдячна тобі за здійснення моїх бажань! Ти суперова!!!! [​IMG]

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мене цього разу обдаровувала Роксолана-Tyfelka, за що їй велике дякую!

В коробочці був дуже гарний підсвічник, ангел на ялинку, книжечка з добрими казками для доці, листівка з теплими побажаннями, рукодільний подарунок - вишита картинка-квіточка і солодка частинка - смачнюча шоколадка і миколайко - яка дожити до фотосесії при моїй любові до солодкого шансів не мала:girl_smile:
    Дякую Роксолані за подарунок, за старання і за подароване відчуття свята!

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

І я сюда хвалитись!!!!!!! Моїм Миколайчиком була Наталя -oksumoron! Про те , що саме вона буде моїм Миколайком я здогадувалась, але на 100% впевнена не була. А от коли подзвонили і сказали, що мені приїхав подаруночок з Італії, то я одразу зрозуміла ,що моя інтуіція мене не підвела. Подаруночок гарний, потрібний і смачний. Все , що смачне залишилось лише на фото. Дітки згризли:), ну і я кусочок спробувала;). А кухонні приналежності вже святково висять на кухні! Витинаночки (заготовки для ялинкових прикрас) на ялинку ми з Лілею плануємо оформити на наступний тиждень і тоді покажемо ,що у нас вийшло:). Дякую Наталочка за гарний подарунок і за теплі слова!!!!!!!!!!
    [​IMG][/url] :kiss::girl_in_love:

11. Donata

Donata Active Member

ось і я розпочну свої вихвалялки
    Ця гра стала для мене суцільною приємною несподіванкою, отримала стільки всього доброго та теплого від неї :girl_in_love:
    Влаштовуйтесь позручніше, фото буде багато

Моїм основним Миколайчиком була solomka. Дуже дякую за презент, від рушничка я аж пищу, там такі кумедні змійки, то що треба. А підставки для горняток - то те, чого явно бракувало і вічно використовувалось що першим під руки попаде. Книжечка та розмальовка діткам, ледве відібрала для фото, шоколадні Миколайки (теж вже ними зарезервовані), відкриточка підписана вручну :girl_claping: (як я люблю, коли не друковане, а ручками написано, то таким теплом віє). Ангелочка Ія теж зі скрипом віддала до фото, тішилась і заявила, що то їй тьотя передала. Мандаринки не всі дожили, а за чорний шоколад окреме спасибі, тільки недавно в мене різко помінялись смаки, я тепер за чорним гинууууу.
    Витягувала речі для фотосесії і так приємно було від того, що хтось старався, шукав, витратив час на тебе :girl_dance:.

далі був несподіваний презентик від natorella: чай (я то діло люблю дуже :give_heart:) і чорний шоколад (ну везуча я, нє?)

далі був зшито-запечений пряничний чоловічок від LuBimaya :kiss:. Який ж він пахучий :girl_tender:

а потім прийшла Марта Музик і я впала від несподіванки :khomyak::khomyak::khomyak: Хто не сидить, то примощуйтесь :girl_yes2:

використовуючт метод дедукції я дійшла до висновку, що була просто еталоном чемності цього року :girl_curtsey::girl_cool: :girl_dance:

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Моїм Миколайком була Наталя-Fleshka:girl_smile: Отримала я багато гарненьких речей:girl_dance: Ось що було в коробці: гель для душу з чудовим запахом зеленого чаю і бергамоту, який був дуже оригінально і святково запакований, різдвяна шкарпеточка з гарненьким сніговичком, бенгальські вогні, які ми запалимо на Новий рік, гірлянда на ялинку, цукерочки, чобіток для творчості і чудова листівка з теплими і щирими привітаннями:girl_in_love:
    Ручки загребущі не давали нормально сфотографувати:girl_crazy:

Покажу ще листівочку зблизька

І шкарпеточка різдвяна:)

Все дуже гарне і таке святкове!:girl_in_love: Дуже дякую Наталі за такі чудові подаруночки і за створений різдвяний настрій!:girl_dance::girl_dance:

13. kati

kati Well-Known Member

Я була чемна-чемна і тому мені попався супер файний миколайчик -Оля Усмішка, яка обдарувала нас дуже гарними презентиками, потрібними і дуже смачними! Ольчик,величезне дякую!!!

Ось в такій гарнюні коробці був наш подаруночок

Солодка частинка, яка вже майже згамалась..

Презентики для мене- форма-ялиночк адля випічкаи,паперові формочки під мафіни, щітка для волосся і олійка для кінчиків

Дитяча частинка- лего нінзяго для Саши і вертольотик для Діми, а ще дуже гарні ялинкові прикраси і святкова свічечка!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я хвалитись:girl_dance:.
    Ось таку красу я отримала від Trumbumbulja.
    Перше враження на мене справив ....-пакет! Він такий великий і такий рожевий))). А в ньому ось така краса.
    Святковий віночок. Давно хотіла придбати чи зробити самостійно, а тут -опа і він в мене. Дякую велике.
    Ще чайок, ммм який пахучий. Люблю такий. Буду його і пити і думати про свого Миколайка.
    Ще було печиво в коробочці, яка мені дуже пригодиться для мого ж печива. А печиво, ммм, вже майже нема завдяки моїм хлопцям-солодкоїжкам))). Я ледве на сніданок пару штук собі заникала.
    І листівка з привітанням.
    Дяую велике від усіх нас за свято та такі чудові подаруночки!

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Тепер моя черга хвалитися - вихвалятися (наперед прошу вибачення за якість фото - маю можливість фотографувати хіба мобілкою :sad: )
    Отже - моїм Миколайком була Марта - Музик! Мартуська десь певно вміє читати думки, бо вгодила мені по повній програмі. На форумівці я отримала ось такий величезний пакунок гарного рожевого кольору
    А там...купа гарнезних подарунків
    1) гарнезний білий в"язаний шалик (люблю -люблю всілякі шалики!)
    2) баночка смачнючого гречаного меду
    3) піна для ванни з бомбезним запахом троянди ( ггг, за баночку з піною була окрема хохма на форумівці - я подумала, що то пляшка коньяку:girl_crazy:)
    4) чудесний записничок (канцтовари, а особливо записники - то моя слабість:))
    5) коробочка декоративної стрічечки
    6) неймовірно красива сутажна брошка ( вперше побачила вживу речі з сутажу, краса!)
    7) ну і чудесна різдвяна торбочка
    Мартуся, я вражена подарунками і тим, наскільки Ти вгадала мої смаки. Дякую величезне!
    Але це далеко не все:) Отримала два дуже приємні незаплановані маленькі подарунки від двох чарівних форумлянок - Любімої і Альго (дівчата, люблю вас - дякую за настрій!)
    Від Лідуськи отримала такого от пахучого чоловічка
    А від Альго такі міні - презенти (там ще була смакота для моєї кицюні, але сфотографувати не встигла, бо наглі лапи стягнули свій подарунок геть:)))
    Ну і всі подарунки разом
    Дякую вам, дівчатка!!!

16. natorella

natorella Well-Known Member

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя забулааааааааааааааааааа
    в мене ще також був подаруночок від олі-алго
    такий же маленький пакетик зі схожим набором (шоколадка, дзвіночки на ялинку, брелочок і мандаринка))
    шоколадку мої хлопці витягли зразу як побачили
    дзвіночки я встигла заховати від загребущих ручок
    ольчик - дякую, з мене кава на наступній форумівці

17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Зібрала всі фото докупи то ж можу хвалитись)
    Моїм офіційним "миколайчиком" була Уляночка). Вручила мені подаруночок особисто. А подаруночок просто надзвичайний, все таке гарненьке, новорічне, яскраве, з гумором, зі смаком, вобщем дивіться самі
    Тут набір прикрас на ялиночку, скатертина, листівочка і два мішечки подарунків для чоловіка і синочка.

Для чоловіка Уляночка залишила за мною право вибору, бо не знала на скільки чемним мій чоловік був цей рік, тому обирати між різкою і пряниками довелось мені) Подарувала звичайно ж, пряники, а різку біля компа поставила)

І мішечок Артемчика. Цекерки, чудова книжечка, шоколадний Санта з іграшкою і надзвичайно гарні святкові шкарпеточки.
    Дякую, Уляночка, за свято, за настрій, за такі чудові подарунки!

А ще мені посилочку з подарунком надіслала Терезка. Не скажу що сам факт подарунку був для мене несподіванкою, але його вміст, був для мене таааким сюрпризом)
    Ось що було в пакуночку.
    Навушники тепленькі, пухнасті, про які я давно вже мрію, до них м"якусенькі мітенки. Дерев"яні прикраси на ялиночку, такі незвичайні маленьки пріщепкі з ялинками, дві пахнючі свічечки, та велика кількість всяких прикрас і скрап-паперу. Дві книжечки для Артемчика, два види смачного чайочку і 2 коробочки чукерок). Та що "Корона" фотографується вже порожня, а ті бельгійскі мушлі (вони просто неймовірно смачні), то я розтягую задоволення, розділила по три штучки на день.
    Трошки ближче

А ось малий шкодник який "допомагав" мені робити фото читає свою нову книжку і приміряє мамин подарунок)
    Терезко, сонечко, дякую тобі!

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як то кльово отримувати подарунки!!!!
    Моїм миколайком була красуня Злюка!!! Заанонімилась вона на повну-зранку чоловічим голосом Миколай призначив зустріч на вечір,а коли погода стала жахливою і я вирішила заманити Миколайку в гості - він підло не брав трубку. Як побачила Злюку - так їй зраділа,що за подарунок забула, висіла в неї на шиї!
    До речі,навіть не здогадувалась що вона мій Миколай, незнаю як інші дівчата вгадуюють... Але коли читала список учасників гри - ще подумала - от кльово було, якби мені Злючка попала - я її знаю ще й живе недалечко.
    Так от мої подаруночки - загальний вид
    А це рукодільна частина - прикраси і нямнямка,ще є листівочка на першому фото.
    Просто красота - свічка,які я збираю і горнятко з символом року змією,мені якраз на роботу треба!
    А ось це просто скарб - минулого року мені з дверей поцупили мій різдвяний вінок і - вуаля, маю красивий новий ось такий!

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моїм Миколаєм була моя любима-кохана Лесюня Zvizda. Я була надзвичайно здивована, бо знаючи Лесю і її підвішений язичок ;) , дивуюся, як це вона не розкололася, тим більше, що кілька днів перед тим ми переписувалися в скайпі. І хоч би словом :) А в темці гри лиш припускала, що мій Миколайко певно польської не знає :D , комедіантка.
    Ну але про подаруночок. Леся точно знала чим мені вгодити-теплий шалик якраз мого-мого улюбленого кольору. Я вже у ньому ходжу, теплюсенький Шоколадки вже нема, то муляж :girl_crazy:, наказала мужу обгортку лишити в цілості саму шоколадку ми вже згамали-заскучили за смаком львівського шоколаду, гарнюське і щире привітання в листівці і це все було в кольровому новорічному пакуночку.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А мене обдаровувала та, кого я дуже бажала побачити у ролі свого "миколайчика". Правда, я тепер інтенсивніше мушу в спорт-залі працювати, бо ті смакоти,що Оленка-Corena приготувала нам, такі були ароматні, що я виявилась слабкою .....
    Отже,любуйтесь і дивуйтесь,як людина з душею та інтузіазмом (а головне бажанням..не то шо я- пряники купила:girl_crazy:) підійшла до їстівної частини презента.
    Смачнючий велетенський штолен та мішечок імбирного різдвяного печива з глазур"ю як прикраса на ялинку (до речі, те, що залишилось нині почіпили:girl_dance:).
    А далі були милі серцю подаруночки- гарненька лампадка-підсвічник гарно вписалась в наш білий інтер"єр, книжечка "Івасикове Різдво" з милим підписом "Для приємного читання вобмінку зі синочками":d25:і листівочка з найкращими побажаннями у Новому році.

Дякую, Оленко..тільки наступного разу таки хочу покавувати з тобою!!!!!:give_rose::dance2::drinks: