та вже вилазять (як 2-3 дні без пілона, то ховаються назад) муж сміється, що раніше в нього було видно вени, тепер в мене пошукала захист на зап"ястя, є напульсники, а є фіксатори (перші певно в спорт.товарах, а 2-гі в аптеці), буду вже роздивлятись на місці шо воно таке, дякую в мене дуже змінились руки, від зап"ястя до ліктя видно як м"язи ходять через кістку, ну і біцепс... хороший такий, до Оони ще дуже далеко, але вже не хлюпік Дана тема створена для спілкування, обміну досвідом людей, для яких фізичне навантаження є постійним і улюбленим заняттям (тобто дещо більшим, ніж просто приведення себе в бажану форму). Тут можна сміливо обговорювати окремі частини тіла, особливості тренувань, стимули, результати і т.д., аби не засмічувати сусідні теми. Welcome, соратниці
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? запитаю тут, бо Міро ще обматюкає: Що вона має на увазі, коли пише що ноги там чи прес неможливо накачати, а можна лиш засушити? Це багатоповторка на малій вазі, кардіо чи ще щось?
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? прес мож качати до втрати свідомості і він буде, але під шаром жиру не видко його, треба знизити % жиру в організмі, щоб проступив рельєф, якщо воно Вам тре, звісно Знижують % жиру великою к-стю повторів і кардіо (короче - динамікою), корегуванням харчування, а ще правильним відношенням до їжі (тут мож почитати) ну то не всьо так просто і в 2-х словах не розкажеш, читайте собі, як Вам то цікаво, лиш перше раджу розібратись з головою (нащо воно Вам, які цілі і т.д.)
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? шо, Наталю, прийшла-с почитати шось людське, а тут далі про кобилок? я теж пішла почитати "Як ви підтримуєте форму", а там тілько пляни... п.с.нефайно фрази з офф-топу витягати
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? ииии ну то взагалі то тре в контексті читати, бо якийсь поламаний телєфон виходить.. а якщо в загальному, то просто деякі люблять спорт так, як інші булки з цукерками і простої зарядки для них мало
Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас? а то хто таке писав? і де? по-моєму тема: "Ідеальна фігура. Яка вона для вас?" для мене моя фігура є ідеальною (хтось скаже, що я дрищ засушений з купкою м"язів, а хтось скаже, що я салом заплила, мені що до того?) і та, я балдію від фіз.навантаження і для мене "нєт прєдєла савєршенству" в контролі над власним тілом (кожен має свою улюблену справу, в якій удосконалюється постійно), над чим і працюю і балакаю тут з купкою таких же звихнених на фізкультурі, які працюють над своєю ідеальною фігурою чи нас в отдєльний барак тра розмістити? вже тих тем наплодилось сто-пітсот, треба ще одну: "Фізкультурні маньячки" тільки попробуйте там не дати говорити про руки, дупу, ляшки, підкачану спину і мінусовий шпагат
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Минулих тижнів в домашніх тренуваннях був упор на силу, наступний тиждень вирішила присвятити йозі, бо шось моя розтяжка погіршилась. Буде розминка і асани на розтягування (спина, стопи, пах, коліна, плечі), перевернуті асани на руки (я їх тільки освоюю, вже можу робити самостійно без допомоги, але біля стінки) і скрутки хребта для хорошої роботи вн.органів, "свічка" для щитовидки, пранаяма. А у вас що насущне в тренуваннях?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" А у мене все далі сила , функціональний тренінг в понеділок і середу з тренером з Казахстану (на казаха він зовсім не похожий та й взагалі давно в Польщі живе, але мен ене обманиш ім'я Dimitr мене одразу зацікавило :D), який не дає відпочинку ні ногам, ні рукам, у вівторок добре попрацювала в тренажерному над ногами-дві серії по 3 підходи присядів на тренажері Смітта, випади вперед і назад з гантелями, пліє з кетлем і ще на отакому тренажері . а на кінець пресик. Нині у мене вихідний в спорті, бо маю роботу зранку і післяобіду концерт. Завтра ще на треніннг, а на вихідні хочу роверику присвятити весь час, але якщо буде дощ, то піду ще ніжкам не давати спокою. а як то виглядає?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" "свічка" скручування: опис Супта Матсіендрасана опис, тільки я її роблю трошки інакше, перше переплітаю ноги одна за одну (як ліани), а потім дальнє коліно на підлогу, ну і 2 плеча мають лишатись лежати на підлозі при цьому в скрутках дуже сильно відчуваю дію на хребет, спочатку дуже боляче, потім, коли розслабляюсь, то навіть приємно ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ---------- що то? гугл не знає ще питання: функціоналка без тренажерів, правильно? і ще окремо тренажери - в чому різниця для тебе?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" і я "такий тренажер" маю)))) На спанддексі роблю таку вправу. щось не прально робиш - "дуже боляче" недопустимо в скручуваннях. Має відчуватися як тягнеться хребет, але не боліти. Я на голові дуже люблю біля дерева постояти))))) Воно так заспокоює. Свічка теж файна)) Словом все, що догори ногами, щоб кров в голову і новопасіт пити не тре ))))))))))) ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ---------- Vittoriya а ти які присідання робиш і з якою вагою в сміті? Ну і скільки тренувань ніжок в тиждень?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" я його сильно нагружаю на пілоні, а тут розминається, вчилась робити з тренером, думаю, що вона б виправила, якби було не так Може я не правильно виражаюсь... Словом, воно мене не турбує ---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- Чіпляєш за щось гуму, а 2-й кінець за стопу чи як?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" та, воно кріплення має і чіпляється за закриті двері одним кінцем, а другий до ноги привязується і виходить щось типу тяги на блоці. А гумку якщо в два скласти (вони теж доречі різні по пружності) то маєш важкіше навантаження. Та то понятно, що нагружаєш на пілоні, але в скручуваннях навпаки полегшення має приходити. Тренер не чує того що ти, а в йозі інших принцип ніж в силових, тут чітка межа болю є. Просто ти вже звикла що маєш чути тому не реагуєш так як зреагував би новачок. Словом будь уважна, бо хребет то важко потім виправити помилки.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" в Ківі такі гумові еспандери є, пробувала раз, тра буде вдома спробувати На рахунок скруток, ок, в суботу попрацюю над тим з тренером, розкажу відчуття і покажу, най си диве
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" ага, а в Ківі як лєнти, простіші мабуть, то кожен колір певну вагу (зусилля) означає, та?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" на функціональному без тренажерів, то в групі. Там більше на витривалість , ну і більша увага на верх-спина плечі, руки. А в тренажерному я вже роблю акцент на ноги, бо люблю то, але тут всі заняття з присіданнями, чи випадами, чи ще чимось таким мені не подобаються на Смітті роблю завжди звичні-ноги на ширині плеч, ну може троошки ширше. І ще або пліє, або ноги разом-так добре для попи На рахунок ваги важко сказати, бо сама штанга має кілька кіль точно, бо важка. А вагу я часто змінюю. Було що давала по 7.5 кг з кожного боку, але менше повторів. Минулого разу дала по 2.5 кіля, але повторів робила більше, щоби ноги попекли. А з кількістю тренувань, то в мене так воно варіюється. Стараюся два рази на тиждень( але так не завжди виходить) і я змінюю часто тренування, тобто не завжди такий удар тільки на ноги. Просто зараз 3 рази на тиждень ходжу на функціональний тренінг, то мені вже там достатньо.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" хм, я ніц не відчуваю. Досить легко сідаю в таку асану і можу довго сидіти. Зараз почала робити асани вранці. Найважче йде мені півсвічка і мостик( не памятаю як та асана називається), а раніше я на мостик добре ставала, зараз руки підводять...
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" А в ту сторону повертаєшся? До вищого коліна? В неі досить легко зайти і мож сидіти довго, не проблема, але якщо в асані на скрутку не відчувається скручування, знач шось не так робиться, або асана запроста, треба ускладнювати
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Ну шо, я тоже трохи маньячка. З успіхів - з 66 похудала до 52. І зараз параметрами в принципі задоволена. Тепер працюю над формами, структурою, шкірою. Крім боді-шейпу ходжу на танці (стриппластика) для гнучкості, пластичності. Вже сідаю в шпагат, дуже тим горджуся, бо все життя сідала, а в декреті запустила себе. Тепер борюся з целюлітом, хоч несильний, але не ідеально все. І ше сідниці хочу підкачати. Ну і найбільша біль - шкіра на животі - розтягнена Ходжу на боді-шейп в Ківі - дуже задоволена. Після заняття деколи ледве виходжу, потім контрастний душ - і заряд на весь день. В тренажерку не ходила - не йде мені, та ітак підкачана достатньо, ноги аж занадто. І взагалі - спорт приносить стільки задоволення, я просто відпочиваю душею на занятті. Підкажіть як найкраще сідниці підкачати, щоб округлі були.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" А до якого тренера ходиш на боді-шейп? Просто теж ходила, до Олени Дідушок В нас тут Мія спец по сідницях