Продам за 10 грн, дітки фіалок , або за чоколядку вкорінені листки. Вкоріняла для своїх подружок, а вони так наплодились шкода викинути, рука не піднімається. Тому зголошуйтесь хто хоче в ПП. Роздача тільки Біля Магнусу, після 17.00, до 21.00 1.Сорт не знаю, так квітне моя рослина рожево -біла, дітки , і вкорінені листочки (плямки на листках це або від води або сонця, насправді, вони просто зелені.) 2. Поль-Бян, фіолетова. Так квітне моя рослина. 3. Рожева у фіолетову крапочку. Листочок до половини зісох, але решта добре тримається вже довгий час, хоча виглядає так собі. Так цвіте моя 4. Маю ще брусничний сироп, у мене ще не квітнув. 5. грошовите деревце, якщо розділити, то вийде дві рослинки. Віддам просто так .
Відповідь: Фіалки, грошовите деревце віддам. Позиція 3 вже відсутня. Залишились , ще декілька штук , з інших позцій! Забирайте за шоколадку або обміняю на Спатифиллум. Дівчата зголошуйтесь .
Відповідь: Фіалки, грошовите деревце віддам. Всі продано залишилась тільки 1 біло рожева дітка. позиція 1.