Дівчата, я дивлюсь фабрику , здебільшого тому що просто балдію від Костянтина Меладзе. Помалу фабричні перипетії мене затягли і я щонеділі сиджу як той пес біля телевізора і не можу відірватись. Чи дивитесь цей проект ви? За кого вболіваєте, хто вас дратує?
Відповідь: Фабрика зірок 3 і я дивлюся :ninja: я давно хотіла темку таку забабахати, але ся встидала мене в неділю ввечері від телевізора не відженеш-тіхо_помєшана мало того в цю неділю, коли вертали Євку ревіла як бєлуга (і ревіла, коли в неї фонограма виключилася почну з тих, кого вважаю лишніми на проекті-Таня Воржева і Сабріна (протівна така, шо капєц), Борисенки (але навіть номінувати їх-гиблий номер, дєвачкі малолєтки і так їх спасуть на голосуванні) Щодо цієї номінації-хочу аби лишився Шурінс (хоча і Вася, і Мєх (Хутро, як казав Доманський) сильні) вболіваю за Еріку, Колю, Шурінса і Євку Фабрику варто дивитися хоча б через перли Доманського
Відповідь: Фабрика зірок 3 Для мене то більше проект- шоу. Я десь раз подивилася, як був карантин. Дівчата, а та наша дівчинка з зах.України ще там? Так мені вона сподобалася. Така невинна,приємна,ніжна і з таким гарним голосом, талановита дуже, головне , щоб її не зіпсували
Відповідь: Фабрика зірок 3 Будете сміятись, але та сама ситуація. дивлюсь з початку, але думала, мене тут не "поймуть"!! В цій номінації найбільше шкода Васю і Стаса!!!! Хотіла б щоб Борисенків виставили на номінацію але не як обох одночасно, а як окремих виконавців. тоді б якось справедливіше було, а то такі малявки як моя сестра прямо пищать за ними!! Вболіваю за Еріку, Стаса, Васю і Колю. Взагалі в Колі просто шикарні авторські пісні!! І ще, дуже поважаю Стаса за те, що він заспівав з Матвієнко українську пісню!!!!! П.с. а ви чули, як вживу того тижня співали НеАнгели і Гайтана?
Відповідь: Фабрика зірок 3 Вболіваю за Еріку і за Нагірняка, бо українці і ще подобається Сєрга за те, шо він не "звьоздний мальчік". А як співають Борисенки і той кучерявий укупнік, то переключаю! Ще мені не подобається Мех і та рижа (не пам"ятаю як звати) Поясніть мені дурній, за яким принципом вони виставляють тих фабрикантів в номінації????? Завжди ті що найкраще виступили - в номінацію!
Відповідь: Фабрика зірок 3 А я не розумію як в них відбувається виконування пісень "на живо", дехто співає дійсно на живо, то чути одразу, бо фальшиво, а дехто співає 100% під фонограму, це ж чути. Як вони це пояснюють? ( Я просто трохи порилася на ютубі, навтіь ця Еріка,пісні в дуеті з кимось вживу,точно,а от її сольна пісня, точно записана фонограма... тоді це зовсім не музичний конкурс...
Відповідь: Фабрика зірок 3 Якщо співають з артистом, то однозначно я думаю залежить від нього.от Тіна Кароль,Стоцька не вживу співала а Лоліта, як мені здається, вживу.
Відповідь: Фабрика зірок 3 Пісню з Наташою Корольовою теж вживу співали. А чому ж сольні під фонограму, я так зрозуміла, що їхспівають ті, хто в номінації, так? А вони говорять як? що це вживу? чи правду кажуть? Дивно мені, все-таки живий голос не сплутаєш з чищеним на студії, то мусять попереджати, що під фонограму виконується.
Відповідь: Фабрика зірок 3 вони цей концерт співли вживу, за виключенням кількох номерів, попередній весь був під фанєру от Євка співала номінантську пісню-супер, я думала під фонограму, але коли мінусовка включилася, Єва співала далі
Відповідь: Фабрика зірок 3 погоджуюсь з вами на всі 100%. Особисто я симпатизую Воржевій, і Крестініній, Шурінсу. А так вболіваю за Еріку бо україномовнадівчина і Нагірняк. А Доманський то ваще....., приколіст.
Відповідь: Фабрика зірок 3 100% згідна, ще тільки Васю тре дописати. Також звернула на це увагу, але пояснення цьому немає. Зате Єва навіть по при таку лажу з фонограмою музики яка була розумничка, навіть вигляду зразу не подала, що щось сталося і я подумала, та і чоловік мій також, що це так задумано.
Відповідь: Фабрика зірок 3 Такий хід часто роблять. Це має велике враження на публіку і напевно рейтинг піднімає сильно.
Відповідь: Фабрика зірок 3 О,я теж дивлюсь ФАБРИКУ! Зі самого початку вболівала за Еріку,бо чула її голос до фабрики. Але зараз вболіваю за Стаса Шурінса і Матіаса!
Відповідь: Фабрика зірок 3 Я вболіваю за Шурінса і за Васю Нагірняка-бо вони мені щирі і не штучні. Еріка хоч і з Зах. України, хоч і говорить українською але стервозність мені з неї пре. Мій знайомий працював з нею на концертах (коли вона була ще Настя Кочетова) ніц доброго не може про неї сказати. Шкода було мені дуже Любу Юнак яку викинули на першому концерті Санті як на мене було до неї як до неба... Не знаю за яким принципом виставляють номінації, але тих "Електроніків", Сабріну з її штучністю і зірковістю, Таню Воржеву і..до речі Колю в якого як не крути голосу таки нема, треба було номінувати перш за все. Зараз вболіваю за Шурінса, бо чомусь впевнена що Нагірняка попруть, Меха хай виганяють дратує він мене, а Стасіка мені шкода...він дуже прикольний
Відповідь: Фабрика зірок 3 Мені мало хто подобається з цієї Фабрики. І найменше - Єфросиніна. Ну не вдається ніяк цій світській мамзєль спуститися до рівня тих дітисьок, які хочуть звьоздами стати. Її "приколи" виглядають штучними. А Доманський - зе бест оф зе бест Учасники здебільшого малохаризматичні - а це для артиста, нмсд, чи не найважливіше Подобається голос Еріки, але знову ж таки - брак харизми і оті вічні її повчання.... Шурінс файний вокаліст, Серга і Єва - класні актори, а про їхні вокальні здібності... У Колі - слабі, у Єви - звичайні (хоча поводиться на сцені органічно). Вася - милий, до Воржевої ставлення у мене неоднозначне, здебільшого позитивне - подобається її "хватка" рос. Санта була найслабшою вокалісткою, чого туди пішла?.... - краще б Любі Юнак дала місце. Попередня Фабрика була цікавіша. І режисери (тобто режисер Бадоєв) там добре працював.. Але зрештою, результати усього цього звьоздного проізводства майже нульові. Бо більшість фабрикантів зникають у нікуди. Хтось бачить сьогодні в тєліку чи на естраді перших українських фабрикантів? Крім Астаф'євої, звичайно... А, ну кілька з них читають підводки по тєліку перед кліпами у не-прайм-тайм.... П.С. І лякають мене "мужчини" на цій Фабриці. Якісь вони всі дуже женоподобні. А де ж справжні хлопи?
Відповідь: Фабрика зірок 3 Я рада що Міладзе залишив Стаса гарно співає особливо по українські!На початку він не відкрився а ось після номінації супер!!!!І зараз я за нього вболіваю.Мех взагалі не подобається,а Васька на мою думку хоче скочити вище себе. Сабріна без коментарів, скільки тій дитині років????А вже з Светкою Лободою(якщо так можна сказати) співає.
Відповідь: Фабрика зірок 3 Минулої фабрики були щоденники,то можна було побачити фабрикантів у всій красі,а тепер...........Чому виник конфлікт з Воржевою? -Чому рятують Крестініну? -Чому не номінували другого Електроніка? -Хіба Мехх найкраще виступає? -Чому Коляденко завжди у шапці?(Він що ,підстригся налисо,як Кіркоров?) -А мужчин і справді нема на тій фабриці,але зрештою їх і у нашому житті не дуже часто можна зустріти
Відповідь: Фабрика зірок 3 О..як я ся завстидала....я усі фабрики російські дивилась і усі українські.....1 українська-повна "лажа"...в 2 вболівала за Барских...в 3 - за Шурінса і Матіаса...