Відповідь: Ергономічний рюкзак в мене є,але він фіолетово -бузковий з слінгової тканини,правда,дуже зручний,пошитий по типу Мандуки(з виточками),в ідеальному стані
Відповідь: Ергономічний рюкзак Маю ось такий бордового кольору. Ціна 100 грн. Стан хороший. Живу на Науковій.
Відповідь: Ергономічний рюкзак Кунгуру - це не ергономічний рюбзак! не путайте людей, щоб не шкодили здоровю своїх дітей!
Відповідь: Ергономічний рюкзак Можу запропонувати свій рюкзачок, фото є тут на форумі в слігномафії на сторінці 31.стан гарний. Сам рюкзачок дуже зручний, це наш другий. Перший продали так як був для меншого віку, а цей підходить і для старших діток. Шила на замовлення Віра Петрова. Продам за 280грн.Перешлю укрпоштою за свій рахунок.Бажаючим писати в пп
Відповідь: Ергономічний рюкзак Маю новий ерго Галаксі. Купували для тата, але він не носить, один раз приміряв лише. Віддам за 550 грн. Фото скину на мейл.
Відповідь: Ергономічний рюкзак привіт, маю ерго рюкзак, користувались в минулому році літом, він від 4-х місяців до 3-х років, голубий з листочками (може бути і для хлопчика і для дівчинки), це нова модель, я була дуже задоволена. Фото на запит. Ціна 350 грн