А ви вже чули про нову електронну систему для школярів "Щоденник"? Нашу школу нещодавно до неї підлкючили, і мушу сказати, що особисто мене там багато чого влаштовує. Наприклад, можна продивлятися оцінки своєї дитини прямо на сайті, можна спілкуватися з учителями, можна продивлятися всі оголошення, що стосуються життя школи. Для учнів також є свої плюси - моєму синові сподобалася електронна бібліотека, матеріалами якої можна вільно користуватися і не шукати по всьому інтернету. Можливо, хтось вже також користується цією системою? Цікаво було б почути ваші думки з цього приводу.
Відповідь: Електронні щоденники Напевно, класна система. Хотіла питати, що то за школа, побачила, що ви з Києва, розстроїлась цікаво, коли в нас таке буде?
Відповідь: Електронні щоденники А може вже що і є, ви попитайте може в знайомих) Бо на сайті регулярно пишуть, що намагаються всі школи України охопити)
Відповідь: Електронні щоденники Щось подібне але простіше працювало в Сихівській гімназії - батькам на мило і смс присилали оцінки і дом.завдання. Цього року також анонсували, але надто мало було охочих і не запустили. Шкодую.
Відповідь: Електронні щоденники Ука А платити за це потрібно було? Що мені в "Щоденнику" подобається, так те, що він повністю безкоштовний. Може, воно і дійсно зручніше у вигляді смс, та так можна продивлятися всі повністю оцінки за певний період. Виходить, наче до школи прийшов і в журнал подивився)
Відповідь: Електронні щоденники так, щось 15 грн за місяць так зручніше для безінтернетних батьків. все ж не у кожного комп з інтернетом вдома. Мені б було зручніше в неті чи на мило, але наразі нема ніяк
Відповідь: Електронні щоденники Ще подібна система вже 2 рік працює в класичній гімназії. Оплата символічна, але зате кожен день приходя відвідуваність і оцінки дитини і на мейл і смсом.
Відповідь: Електронні щоденники Погоджуюсь, що для безінтернетних така смс-розсилка - це вихід. Однак в цьому нововведенні є і свої плюси - вже названа мною електронна бібліотека, можливість спілкуватися прямо на сайті в форматі соціальної мережі. Так, вже існує ВКонтакті, але його чи не кожен день звинувачують у розповсюдженні небажаних матеріалів для дітей, а тут автори наголошують на закритості системи.
Відповідь: Електронні щоденники і свої мінуси - потрібен окремий спеціаліст в школі (добре, якщо 1), який буде то все підтримувати і відслідковувати. Не штука ввести в нет оцінки всіх дітей тисячної школи, всі дом.завдання тощо.
Відповідь: Електронні щоденники В цьому я з вами знову згодна, однак якби, якби комп'ютерна грамотність наших вчителів дозволяла, то вони могли б частково і самі в нет вводити оцінки. Хоча по всьому я розумію, що навіть при смс-розсилці, якою ви користувалися, мав сидіти хтось і вводити в смс-ки ті оцінки.
Відповідь: Електронні щоденники побійтеся Бога! Та в них і так навантаження вище голови за копійчану зарплату. за батьківські гроші, зауважте.
Відповідь: Електронні щоденники Ука ну подивимося ще, як воно буде розвиватися. Особисто я в душі ще сподіваюся на краще. Просто на Західній Україні такі системи почали розвиватися трошки раніше, цей "Щоденник" поки молодий і намагається з Києва розвиватися, тому йому, мабуть, важче буде повноцінно всю країну охопити
Відповідь: Електронні щоденники емм, я перепрошую, але http://schools.shodennik.ua/school.aspx?school=1967 гімназія "Сихівська" і там може реєструватись будь-яка школа, незалежно від міста. причому можна навіть ввести не всіх 1000 учнів, а лише частину (хоча по правді саме в цю систему імпорт добре працює, а в будь-якій школі є екселівські списки учнів). але система цінна не сама по собі, а лише з регулярним наповненням - це ж очевидно. щодо СМС-інформування, то насправді там ситуація чуть складніша і чуть довша. обіцяли одну систему, а по факту дали іншу (яка взагалі не має функції поточних оцінок). вже й самі шкодуємо, що не відмовились від "безкоштовного сиру". будемо виправлятись тіки об'єктивно не знаю коли і якими ресурсами.
Відповідь: Електронні щоденники Princess Щоб Інтернет став корисним, його теж спочатку довго наповнювали, так з будь-якою системою)) Я про систему СМС-інформування не в курсі, я у Києві, і в нашій школі такого ніколи не практикували. і я трошки не розумію, нащо ви дали посилання на Сихівську гімназію?))
Відповідь: Електронні щоденники попередні дописи чомусь дуже песимістично заявили про наявність такої системи "на Марсі" (=в Києві). а я кажу, що це є і у нас про систему СМС йшлось у попередніх дописах
Відповідь: Електронні щоденники якщо я правильно розумію, то вона так і не працює. Я не знаю нюансів, лише те, що сказала керівничка. Ми в гімназії перший рік
Відповідь: Електронні щоденники як сказати - воно в робочому стані, бажаючі вчителі можуть реєструватись і ставити оцінки/повідомляти домашні і т.д. бажаючі наразі - вчителі інформатики система справді закрита - реєстрація лише через Адміністратора школи; батьки прив'язуються до своєї дитини, і можуть переглядати її успішність. плюс сам учень бачить оцінки, домашні, свої там групи, події і т.д.
Відповідь: Електронні щоденники Нарешті запрацював щоденник в Сихівській гімназії. Оцей . оплата - 50 грн за навчальний рік
Відповідь: Електронні щоденники Яка файна штука! Я про таке чула в новинах - говорили про київські школи. Мене би таке дуууже влаштувало, особливо би тішив розділ "домашні завдання", бо моя дитина перших два роки школи забувала записати, що їй задали.