ЕКЗ в природному циклі чи легко стимульованому циклі сильно відрізняється від стандартного ЕКЗ, яке пропонують усім. Тут нема вбивства лишніх ембріонів, бо в матку переносять всі запліднені ембріони 1 чи 2, 3, нема замороження дітей і небезпеки їх невиживання після розморозки. Можна зробити так, що дитина з’явиться на світ внаслідок подружнього зв’язку: для запліднення можна взяти сперму після статевого акту. Якщо зробити все, що відомо теперішній медицині, щоб та дитинка прижилася. Чи буде гріхом якщо дитинка все таки не приживеться?
Відповідь: ЕКЗ в природному циклі Я запрошую долучитись до роздумів над цим питанням дружин священників, мені видається, вони найбільше компетентні, бо завжди можуть запитати думку чоловіка, біоетиків і всіх інших
Відповідь: ЕКЗ в природному циклі Я не дружина священника, але за такий метод я "за". я й про це писала в своїх поередніх дописах. Немає відкинутих ембріонів, немає заморожених ембріонів. Є бажання двох батьків мати дитину, є технологічна можливість такого процесу. То чом би й ні?