ЕКЗ в природному циклі

Discussion in 'Філософські та релігійні посиденьки' started by галичанка, Nov 16, 2010.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

ЕКЗ в природному циклі чи легко стимульованому циклі сильно відрізняється від стандартного ЕКЗ, яке пропонують усім.
    Тут нема вбивства лишніх ембріонів, бо в матку переносять всі запліднені ембріони 1 чи 2, 3,
    нема замороження дітей і небезпеки їх невиживання після розморозки.

Можна зробити так, що дитина з’явиться на світ внаслідок подружнього зв’язку: для запліднення можна взяти сперму після статевого акту.

Якщо зробити все, що відомо теперішній медицині, щоб та дитинка прижилася. Чи буде гріхом якщо дитинка все таки не приживеться?

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: ЕКЗ в природному циклі

Я запрошую долучитись до роздумів над цим питанням дружин священників, мені видається, вони найбільше компетентні, бо завжди можуть запитати думку чоловіка, біоетиків і всіх інших :girl_smile:

3. Редвумен

Редвумен Active Member

Відповідь: ЕКЗ в природному циклі

Я не дружина священника, але за такий метод я "за". я й про це писала в своїх поередніх дописах. Немає відкинутих ембріонів, немає заморожених ембріонів. Є бажання двох батьків мати дитину, є технологічна можливість такого процесу. То чом би й ні?